-Bosman- Posted March 3, 2014 Report Share Posted March 3, 2014 Nie planuję, tym bardziej, że to "party" chyba się nie odbędzie - bo w "geriatrykach" jakoś chęci brak (z tego co widzę/czytam). Quote Link to post Share on other sites
Antol Posted March 3, 2014 Report Share Posted March 3, 2014 (edited) Na razie ja wyciągnąłem wszystko co mam, ba nawet akumulatorki próbuje naładować. I planuje małe zakupy ;) Edited March 3, 2014 by Antol Quote Link to post Share on other sites
maciejs Posted March 7, 2014 Report Share Posted March 7, 2014 Pytanko na szybko. W dniu 1.03.2014 odbyło się też spotkanie na chemicznej. Czy ma ktoś dostęp do zdjęć z tego dnia i miejsca. Chciałem mieć pamiątkę jak mnie ewakuują. Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 Czy w temacie zlotów/strzelań w weekend majowy, dzieje się coś poza majówką w Bornym? Quote Link to post Share on other sites
OPOS1 Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 Nie wiem Z checią wlecę na to Gieriatric Party. No patrząc na to się dzieje "dzisiaj" na strzelankach i forum, to moglibyście się zdziwić co młodzież "wyprawia" :P Quote Link to post Share on other sites
karolkonar Posted March 13, 2014 Report Share Posted March 13, 2014 Czy jest gdzieś w Polsce do dostania konwersja g36 do wersji snajperskiej? http://www.evike.com/products/25190/ Na gunfire jest nowa replika za 650 (inne wersje nawet tańsze) i nie wiem czy jest w ogóle sens szukać konwersji :-/ http://gunfire.pl/product-pol-1152199603-Replika-karabinu-JG1838.html Quote Link to post Share on other sites
-Bosman- Posted March 14, 2014 Report Share Posted March 14, 2014 @karolkonar Moim zdaniem nie ma sensu. Lepiej wyjdziesz na kupnie pełnej repliki, aczkolwiek zostają jeszcze komisy. Sama konwersja to nie wszystko, najwięcej zapłacisz za bebechy by podciągnąć te 20-30 m zasięgu więcej niż koledzy z G36c na stock'u. Chyba, że zależy Tobie jedynie na wyglądzie snajperskim repliki? Ale co kto lubi. Pozdr, Bosman Quote Link to post Share on other sites
Piotrass Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 Dal tych co twierdzą że szwajcarskie camo to tylko maskuje na polu truskawek ;-) Quote Link to post Share on other sites
virusotron Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=4YG37ZZjP2E Co do Endommondo to prawda brakuje tylko gryfu z uchwytem na telefon żeby przez g-sensor sprawdzać ile razy sztangą machasz i stream na fejbuczka bo przecież każdego to interesuje. Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 Ostatnio stała się jakaś moda na hejtowanie każdej aktywności na fejsie... Nie bardzo rozumiem co komu przeszkadzają wpisy na temat aktywności fizycznej? Jak ankiety (w sensie napierdzielania kilkudziesięciu ankiet dziennie), czy np "wyzwania piwne" były cokolwiek żałosne, tak tego nie ogarniam. I bynajmniej nie, nie zamieszczam takich postów, bo nie biegam :P Quote Link to post Share on other sites
Pyra Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 He he, coraz więcej "starości". Ja , qrcze, jestem teraz w Dęblinie na skoleniu, więc wątpię żeby mnie moja lepsza połowa puściła ze swych stęsknionych ramion w weekend. Zresztą, strzelałbym chyba z tytki po cukierkach :icon_neutral2: brak repliki i brak biletów Narodowego Banku Polskiego na nabycie drogą zakupu wyżej wymienionej repliki. P.S. Eliasz faktycznie zrobił się ciut większy od kiedy go ostatni raz widziałem :hahaha: Z przykrych wiadomości, w ostatni weekend odbyło się ostatnie strzelanie na strzelnicy LOK w Miłosławiu, idzie na wyburzenie, grillowania już nie bedzie :icon_confused3: Quote Link to post Share on other sites
eliasz Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 Ale miałem badany wczoraj cholesterol i mam w mormie... Quote Link to post Share on other sites
Pyra Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 Ale miałem badany wczoraj cholesterol i mam w mormie... :hahaha: aż mi się zajady pootwierały :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
Pyra Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 Sorki, że offtop, ale może kogoś zainteresują moje naszywki na aukcjach charytatywnych. http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=26149036 Quote Link to post Share on other sites
Drzej Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 Witam, piszę tutaj, bo za bardzo nie wiem czy osobny temat się do tego nadaje. Na obozie sportowym w maju organizuję zajęcia terenowe dla swojej grupy studenckiej ( bezpieczeństwo narodowe, specjalizacja bezpieczeństwo antyterrorystyczne). Plan zakłada atak terrorystyczny na którego końcu, w przypadku niepowodzenia akcji, terroryści odpalają kilka granatów dymnych, które mają imitować atak chemiczny. Chciałbym się dowiedzieć ( bo pamiętam jeszcze ze strzelanek że podobne cuda były) czy mogę gdzieś wypożyczyć, wynając itd zapalnik czasowy co by mi te granaty i kilka wulkanów sylwestrowych odpalił o odpowiedniej godzinie. Z góry bardzo dziękuję wam za pomoc Quote Link to post Share on other sites
Duńczyk Posted March 29, 2014 Report Share Posted March 29, 2014 Ot,co to się Panie porobiło,strzelanki tylko w sobotę,na niedzielę nie ma chętnych,gdzie te dobre czasy odeszły,zniknęły.Hmm teraz inne rządzą "reguły"nie zawsze dobre wzorce powielają bo tak chyba "wygodnie" lub "trendy". Quote Link to post Share on other sites
szalony jack pirat Posted April 10, 2014 Report Share Posted April 10, 2014 (edited) Siedzimy w pieluchach. Witam, piszę tutaj, bo za bardzo nie wiem czy osobny temat się do tego nadaje. Na obozie sportowym w maju organizuję zajęcia terenowe dla swojej ... A nie prościej puścić nagranie? Z bateryjnego jamnika? Starczy napisac prostą apkę na byle jaki telefon. Edited April 10, 2014 by szalony jack pirat Quote Link to post Share on other sites
luk4so Posted April 10, 2014 Report Share Posted April 10, 2014 Ktoś zamierza się postrzelać w najbliższy weekend? Bo nie widzę tematu z ankietą. Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted April 10, 2014 Report Share Posted April 10, 2014 Pirat, czy to Twoje.?! Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
szalony jack pirat Posted April 10, 2014 Report Share Posted April 10, 2014 :D tak. To Nina. Natchnęło mnie utyskiwanie Duńczyka na czasy i obyczaje :-) Nota bene mojemu starszemu został jeszcze rok i do lasu! Już mu przymierzam P90. Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted April 10, 2014 Report Share Posted April 10, 2014 Gratuluję serdecznie! Świetne wyszła na zdjęciu. Pozdrawiam, Lambert P.S. No tak, młody pirat z P90.. Dlaczego mnie to nie dziwi? ;) Quote Link to post Share on other sites
Kape007 Posted April 19, 2014 Report Share Posted April 19, 2014 Życzę wszystkim mokrego jajka i wesołego dyngusa! :) Quote Link to post Share on other sites
Pyra Posted April 22, 2014 Report Share Posted April 22, 2014 Jest w sobotę (26.04) jakaś strzelanka w Poznaniu? Bo na 90% będę miał możliwość przyjazdu z kolegą z eskadry. Quote Link to post Share on other sites
Antol Posted April 24, 2014 Report Share Posted April 24, 2014 Ej Staruchy, ma ktoś może numer do Qbana? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts