Lambert Posted October 16, 2014 Report Share Posted October 16, 2014 Zatem to typowa dla PDW słabość - w replice od VFC mam podobnie, choć nie pękł tylko się "wyrobił". Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
davvca Posted October 16, 2014 Report Share Posted October 16, 2014 Witajcie, proszę o pomoc. Potrzebuje na jutro pożyczyć 2 PMR lub 2 Walkie-talkie lub 2 CB radio. Cokolwiek co nadaje i odbiera głos i nie jest komórką. Im bardziej old school tym lepiej :) Potrzebuje do przeprowadzenia gry w Teatrze Nowym w Poznaniu. W sobotę oddaje. Kontaktujcie się na 663-652-001 Tutaj rzadko zaglądam. POMÓŻCIE!!! :icon_evil: Quote Link to post Share on other sites
hichel Posted October 17, 2014 Report Share Posted October 17, 2014 To był prawdziwy odlschool... :D PMR, CB to za bardzo nowoczesne już, chyba, że to ja jestem stara :) Quote Link to post Share on other sites
Rzuf_ Posted October 18, 2014 Report Share Posted October 18, 2014 Hichel takie telefony ale prawdziwe a nie jakies repliki to pamietam z ktoregos Gedeona w "hotelu" ;P Ten Gedeon z ktorego nasze foty znalazly sie na arpolowskich racjach zywnosciowych. Quote Link to post Share on other sites
sargent Posted October 25, 2014 Report Share Posted October 25, 2014 Czesc wszystkim ma takie pytanko zwlaszcza do starszych uzytkownikow forum. Czy ktos ma jescze jakies zdjecia z Rawickich imprez z lat 2006 I 2007? prosze o kontakt niestety zginol mi dysk twardy. I nie mam jak odzyskac zdjec. Bede wdzieczny za pomoc. Przepraszam za brak polskich znakow ale klikam z pracy z uk . Pozdrawiam Wielkopolske. Quote Link to post Share on other sites
hichel Posted October 25, 2014 Report Share Posted October 25, 2014 Cześć Jaca :D Ja mam całą kolekcję fotosów :) Postaram się dziś lub jutro na jakiś wirtualny dysk wrzucić i wysłać Ci linki do pobrania :) Pozdrowienia od nas dla Was :) Quote Link to post Share on other sites
sargent Posted October 25, 2014 Report Share Posted October 25, 2014 Niech Ci bozia wynagrodzi w czym sobie tylko za życzysz Hihel Quote Link to post Share on other sites
Piotrass Posted November 4, 2014 Report Share Posted November 4, 2014 Kaboom :icon_exclaim: Quote Link to post Share on other sites
mikolaj84 Posted November 4, 2014 Report Share Posted November 4, 2014 Piotrass tak się Rosjanie bawią w ASG :maniak_killer: ? Quote Link to post Share on other sites
Piotrass Posted November 4, 2014 Report Share Posted November 4, 2014 Quote Link to post Share on other sites
GROMPL Posted November 23, 2014 Report Share Posted November 23, 2014 Że tak sobie pozwolę... Przy okazji przepraszam za niedopilnowanie porządku w twoim wątku, ale od jakiegoś miesiąca moderowanie forum zeszło u mnie na dalszy plan. To może czas ustąpić i dać słowo głosu młodym? I niech się sami dogadują... Albo może odmienią WMASG WLKP tak, żeby był bardziej elastyczny i przyjazny nowym ruchom... @Eliasz: A jeżeli przypadkiem buławę moda dostanie jeden z tych młodych, którym zalazłeś za skorę? A są jacyś inni? Może w końcu ktoś Cię zbanuje Na wmasgu nie może mnie zbanować, bo ... nie naruszyłem regulaminu - never ever. Pożyjemy… < > :hahaha: taki tam żarcik :maniak_luzik: Niestety Wacol słabo Cię posłuchał z tymi młodymi, no chyba że to ja... :maniak_smutny: W każdym razie drodzy Wielkopolscy Forumowicze strzeżcie się, Wy, którzy tu piszecie, bo nie jeden lecz dwóch modów czuwa nad wami. :maniak_jezyk: Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted November 23, 2014 Report Share Posted November 23, 2014 Grom.. Kiedyś to brzmiało dumnie ;) Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
GROMPL Posted November 23, 2014 Report Share Posted November 23, 2014 No widzisz takie czasy... :icon_lol: Quote Link to post Share on other sites
eliasz Posted November 23, 2014 Report Share Posted November 23, 2014 Grom - gratuluje! Mam nadzieję, że jest jeszcze czego gratulować :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
mars_ Posted November 23, 2014 Report Share Posted November 23, 2014 Wolałem jak modem był VIPER-coś tam, nie będę miał sumienia czepiać się groma :( Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted November 24, 2014 Report Share Posted November 24, 2014 Oj, możesz mu dokopać a-konto, zanim się rozkręci.. :P Pozdrawiam, Maciej Quote Link to post Share on other sites
wilq1979 Posted November 24, 2014 Report Share Posted November 24, 2014 Dziś rano dopiero załapałem, że Grom moderatorem został. Gdyby niebo nie było zachmurzone, to zapewne odkryłbym to wcześniej. Quote Link to post Share on other sites
Afrati Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 <wazelina mode: on> Grom, przy moderowaniu moich wypowiedzi pamiętaj z jakim zapałem na ostatnim Grejtbumie szukałem Cię, żeby oddać Ci pisiont złotych! <wazelina mode: off> Quote Link to post Share on other sites
chomik na usb Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 Afrati a czy to: http://www.fakt.pl/w...uly,504139.html Cię nie martwi? :icon_wink: Quote Link to post Share on other sites
Afrati Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 USTOSUNKOWALIŚMY się już do tych oczerniających materiałów na naszym profilu FB. cyt.: "Musimy odpowiedzieć sobie na pytanie - komu zależy na tym, by nas w ten sposób dyskredytować? Nie chcemy nic sugerować, ale nie wiemy, jakim alfabetem jest pisany ten scenariusz..." Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 No nie wiem.. Ostatnio jak Cię widziałem, chód miałeś jakby nieco.. mięki. :P Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Afrati Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 Potwarz, hejt i złośliwość! Jak tak dalej pójdzie to odejdę z tej całej wumasgowej ekipy i założę sobie WŁASNE, LEPSZE środowisko! Będziemy jeździli tylko na jebanki, nie stosowali żadnej taktyki, palili grille i ogniska i chlali browary! Na pewno nikt tak nie robi! Oh, wait... Poza tym foka jest nasza i będziemy z nią robili co nam się żywnie podoba. Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 Oł, rili.?! Całe szczęście, bo już myślałem, że foka robi to z Wami.. :) Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Afrati Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 Lepiej już tyle nie myśl na te tematy, w Twoim wieku to bywa niebezpieczne dla zdrowia... ;) Quote Link to post Share on other sites
janos17 Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 Hmm, nawet faktopedia już o tym pisze... http://mistrzowie.org/617136/Pingwiny Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts