Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Hydepark WLKP

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Witajcie,

proszę o pomoc.

Potrzebuje na jutro pożyczyć 2 PMR lub 2 Walkie-talkie lub 2 CB radio. Cokolwiek co nadaje i odbiera głos i nie jest komórką.

Im bardziej old school tym lepiej :) Potrzebuje do przeprowadzenia gry w Teatrze Nowym w Poznaniu. W sobotę oddaje.

Kontaktujcie się na 663-652-001 Tutaj rzadko zaglądam.

POMÓŻCIE!!! :icon_evil:

Czesc wszystkim ma takie pytanko zwlaszcza do starszych uzytkownikow forum. Czy ktos ma jescze jakies zdjecia z Rawickich imprez z lat 2006 I 2007? prosze o kontakt niestety zginol mi dysk twardy. I nie mam jak odzyskac zdjec. Bede wdzieczny za pomoc. Przepraszam za brak polskich znakow ale klikam z pracy z uk . Pozdrawiam Wielkopolske.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Że tak sobie pozwolę...

Przy okazji przepraszam za niedopilnowanie porządku w twoim wątku, ale od jakiegoś miesiąca moderowanie forum zeszło u mnie na dalszy plan.

To może czas ustąpić i dać słowo głosu młodym? I niech się sami dogadują...

Albo może odmienią WMASG WLKP tak, żeby był bardziej elastyczny i przyjazny nowym ruchom...

@Eliasz: A jeżeli przypadkiem buławę moda dostanie jeden z tych młodych, którym zalazłeś za skorę?

A są jacyś inni? Może w końcu ktoś Cię zbanuje

Na wmasgu nie może mnie zbanować, bo ... nie naruszyłem regulaminu - never ever.

Pożyjemy… <

>

:hahaha: taki tam żarcik :maniak_luzik:

Niestety Wacol słabo Cię posłuchał z tymi młodymi, no chyba że to ja... :maniak_smutny:

W każdym razie drodzy Wielkopolscy Forumowicze strzeżcie się, Wy, którzy tu piszecie, bo nie jeden lecz dwóch modów czuwa nad wami. :maniak_jezyk:

USTOSUNKOWALIŚMY się już do tych oczerniających materiałów na naszym profilu FB.

cyt.: "Musimy odpowiedzieć sobie na pytanie - komu zależy na tym, by nas w ten sposób dyskredytować? Nie chcemy nic sugerować, ale nie wiemy, jakim alfabetem jest pisany ten scenariusz..."

Potwarz, hejt i złośliwość!

Jak tak dalej pójdzie to odejdę z tej całej wumasgowej ekipy i założę sobie WŁASNE, LEPSZE środowisko! Będziemy jeździli tylko na jebanki, nie stosowali żadnej taktyki, palili grille i ogniska i chlali browary! Na pewno nikt tak nie robi! Oh, wait...

Poza tym foka jest nasza i będziemy z nią robili co nam się żywnie podoba.