-Bosman- Posted December 21, 2016 Report Share Posted December 21, 2016 Tak się mój kolega pyta. Który? Quote Link to post Share on other sites
wilq1979 Posted December 22, 2016 Report Share Posted December 22, 2016 Jest nieśmiały, dlatego pytał się za moim pośrednictwem. Zresztą z ASG nie ma nic wspólnego za to umie wyszukiwać analogie itp. Quote Link to post Share on other sites
-Bosman- Posted December 22, 2016 Report Share Posted December 22, 2016 A nosi maskę, bo ryj, tj twarz ma taką jak u szympansa? Nie, raczej jest zaginionym ogniwem ewolucji. Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted December 22, 2016 Report Share Posted December 22, 2016 O, wpierdol będzie! :) Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
wilq1979 Posted December 23, 2016 Report Share Posted December 23, 2016 Lambert a wiesz, że ten Szympans to z ostrą wersję nosi? No i jak go rozpoznasz? Chyba, że to jakiś Twój kuzyn. Kolega od analogii powiedział mi, że widzi coraz więcej podobieństw. Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted December 23, 2016 Report Share Posted December 23, 2016 No, grabcie sobie więcej! :) Pozdrawiam, Lambert P.S. Czy zajmowanie się analogiami, analizami itp ma jakiś związek, np. przyczynowo-skutkowy z rdzeniem tego słowa..? ;) Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted December 23, 2016 Report Share Posted December 23, 2016 A nosi maskę, bo ryj, tj twarz ma taką jak u szympansa? Tak się mój kolega pyta. Zamiast zadawać durne pytania spojrzałbyś na avatar Lamberta i by sprawa była jasna. Quote Link to post Share on other sites
-Bosman- Posted December 23, 2016 Report Share Posted December 23, 2016 (edited) Zamiast zadawać durne pytania spojrzałbyś na avatar Lamberta i by sprawa była jasna. :icon_mrgreen: Analizatorzy się znaleźli :hahaha: Wujek, nie bój nic. Tutaj masz link do filmu z szympansem: Jak to śpiewał Kazik "Szykujecie bracia amunicję na święta to Boże Narodzenie będą długo pamiętać". Pozdrawiam, Bosman Edited December 23, 2016 by -Bosman- Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted December 23, 2016 Report Share Posted December 23, 2016 Zamiast zadawać durne pytania spojrzałbyś na avatar Lamberta i by sprawa była jasna. Też miał kto to napisać.. :D To co dziewczynki - jakaś szybka ustawka po świętach, hę?! :) Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
wilq1979 Posted January 2, 2017 Report Share Posted January 2, 2017 Kolega jest już w pracy i prosił bym się zapytał czy a na liza może się Lambertem umówić? Boi się, że jego miłość do orangutanów nie przegra z miłością do goryli, co widać na zdjęciu. Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted January 3, 2017 Report Share Posted January 3, 2017 Niet! Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
eliasz Posted January 5, 2017 Report Share Posted January 5, 2017 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku koledzy! 1) co do fotoarchiwum Lamberta - czemu zaraz dziad? Przystojny starszy Pan! A to, że lubi sobie powspominać na moje zdjęcia - cóż może mi to jedynie schlebiać ;) Ps. tylko kurcze mogłeś jakieś ładniejsze dać - bo na pewno gdzieś tam są ;) 2) 140 kg i to po ostatniej redukcji ;) 3) na fotce co niby mnie nie ma i nie noszę woodlanda - jestem z tyłu w ekstraproczapce z daszkiem - a woodlanda faktycznie nie nosiłem nigdy 4) co do Antola - ładnej małpie zawsze i wszędzie ładnie 5) co do wspominek generalnie - łezka w oku nadal się kręci :icon_cry: Teraz nie mam czasu na wmasg. Odnalazłem się w innej pasji i prowadzę bloga. A o czym? Oczywiście o żarciu :D Quote Link to post Share on other sites
wilq1979 Posted January 5, 2017 Report Share Posted January 5, 2017 Link zapodasz. Ja z chęcią przeczytam a Lambert to pewnie zanalizuje. Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted January 5, 2017 Report Share Posted January 5, 2017 (edited) ..kurcze mogłeś jakieś ładniejsze dać - bo na pewno gdzieś tam są :icon_wink: Proszę: Chyba z jakichś zamieszek w obozie uchodźców pod Marsylią. :icon_smile: I dawaj tu tego bloga! Lambert to pewnie zanalizuje. Ale co ja? To Ty masz kolegę z tamtych rejonów. :icon_razz: Pozdrawiam, Lambert Edited January 5, 2017 by Lambert Quote Link to post Share on other sites
eliasz Posted January 5, 2017 Report Share Posted January 5, 2017 Adres jest prosty: www.lososwkuchni.pl albo na FB: www.facebook.pl/lososwkuchni Powiem wam, że mnie to wciągnęło i się mocno relaksuję kombinując w kuchni. Co ciekawe jak się postoi przy garach to jeść się mniej chce :D @Lambert - no! I to jest lepsze zdjęcie :) Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted January 5, 2017 Report Share Posted January 5, 2017 Jak? Leszczu w kuchni?! :D Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
-Bosman- Posted January 6, 2017 Report Share Posted January 6, 2017 Zaniemówiłem :icon_eek: Nic więcej nie powiem, bo i po co? :bialaflaga: Pozdrawiam, Bosman Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted January 7, 2017 Report Share Posted January 7, 2017 Bo teraz widzisz, leśny ludzie, że można! A nie tylko grzybki sprzedawać przez internet - czy uczyć szydełkowania na YT.. ;) Pozdrawiam, Lambert P.S. Odtajałeś tam czy wegetujesz do wiosny, czyli do czerwca? :D Quote Link to post Share on other sites
-Bosman- Posted January 7, 2017 Report Share Posted January 7, 2017 (edited) Nie jest źle, dziś tylko -17 st. C. Wczoraj w nocy to się działo -32 st. C - taką zimę to ja rozumiem :maniak_luzik: Pozdrawiam, Bosman Edited January 7, 2017 by -Bosman- Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted January 8, 2017 Report Share Posted January 8, 2017 O, u nas dziś też piździca - całe -7!! :P Pozdrawiam, Lobo Quote Link to post Share on other sites
eliasz Posted January 9, 2017 Report Share Posted January 9, 2017 @Lambert - haha. Mój kolega sobie ubzdurał, że tak na mnie wołali w szkole. Także żarty na czasie :) @Bosman- ale, że fajne czy słabe? :) Bo nie wiem teraz :) Zwłaszcza po wczoraj - dostałem komentarz, że mój jeleń wygląda jak kupa psa na śniegu :) Płakałem. Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted January 9, 2017 Report Share Posted January 9, 2017 Mój kolega sobie ubzdurał, że tak na mnie wołali w szkole... To chyba leszcza na oczy nie widział! :P Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
wilq1979 Posted January 11, 2017 Report Share Posted January 11, 2017 @Eliasz Podoba mi się jak składasz danie oraz opis całego procesu przygotowania potrawy. Przepisy w zasięgu każdego, kto nożem nie utnie sobie palca. :) Quote Link to post Share on other sites
-Bosman- Posted January 11, 2017 Report Share Posted January 11, 2017 @Bosman- ale, że fajne czy słabe? :icon_smile: Bo nie wiem teraz :icon_smile: Zwłaszcza po wczoraj - dostałem komentarz, że mój jeleń wygląda jak kupa psa na śniegu :icon_smile: Płakałem. To nie ja. Quote Link to post Share on other sites
eliasz Posted January 12, 2017 Report Share Posted January 12, 2017 (edited) @wilq1979 - no bo sam robię. To wolę mieć wszystkie palce przy sobie :icon_smile: A co do wykładania to się mega staram, nie zawsze wychodzi tak jak planowałem i później jest trochę zabawy :D @Bosman - dzięki ;) Edited January 12, 2017 by eliasz Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts