McOwiec Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Qurcz i tak jesteś dla mnie mistrzem informatyki, wszelkiego oszustwa i tworzenia zła! Dasz mi jakieś swoje zdjęcie? Bo do ołtarzyka potrzebuję. Super! Będzie kolejny artefakt, w sobotę do zdobycia. @Nogri, zmieńcie nazwę wyznania, na "Wyznawcy drobiu" Quote Link to post Share on other sites
Ivo_Meleskevic Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Kevin David Mitnick przy Qrczaku to pikuś :hahaha: Qrcz. nie martw się.. Wielkopolskie środowisko ASG uzna Cię za walczącego z korporacyjnym bajzlem i obwołamy bohaterem :hahaha: A jak Cię zaaresztują, to sam powołam stowarzyszenie "Free Qrczak" i bede zbierał podpisy pod petycją:D Quote Link to post Share on other sites
Nogri Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Musiał bym reszty teamu zapytać (wiecie najmłodszy ma najmniej do gadania :-) ) A gdyby tak Qurcz był artefaktem? I można go było sobie po wygranej wziąść do domu? :hahaha: Jadę po więcej kulek! Quote Link to post Share on other sites
Ivo_Meleskevic Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 (edited) A gdyby tak Qurcz był artefaktem? I można go było sobie po wygranej wziąść do domu? :hahaha: I w ładownice Go schowasz, co by nie zawadzał :hahaha: lub do kieszeni :hahaha: Edited January 4, 2012 by Ivo_Meleskevic Quote Link to post Share on other sites
Nogri Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Kevin David Mitnick przy Qrczaku to pikuś :hahaha: Qrcz. nie martw się.. Wielkopolskie środowisko ASG uzna Cię za walczącego z korporacyjnym bajzlem i obwołamy bohaterem :hahaha: A jak Cię zaaresztują, to sam powołam stowarzyszenie "Free Qrczak" i bede zbierał podpisy pod petycją:D Na Wawel! Pewnie! Plecak specjalnie wezmę! :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
qurcz Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 (edited) Dobra, bo pracować się nie da. Sorry, ale informacje jak wyciągnąć wszystko z forum PSA przekażę tylko im, żeby sobie mogli je zabezpieczyć. Głupio mi, że ujawniłem tu informacje, które woleli by zachować dla siebie. Czasem trzeba zastosować terapię wstrząsową, myślałem że zmienią jakoś swoje podejście, ale wolą się pogrążąć, trudno. Teraz już mamy pewność, że żadnych przeprosin nie usłyszymy i pozostało tylko obrzucanie się błotem. uff, lepszy ten plecak, niż czarny worek... Przy okazji, kto to jest tan cały Hassan? Jak do tej pory wszystko pisał Codex (jak to już wspomniał Marsidło) Edited January 4, 2012 by qurcz Quote Link to post Share on other sites
Ivo_Meleskevic Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 i całą zabawę popsuł :bialaflaga: Quote Link to post Share on other sites
Nogri Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Mistrzu! A dało by się skołować z komputerów moich nauczycieli odpowiedź na sprawdziny? Quote Link to post Share on other sites
McOwiec Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 ale informacje jak wyciągnąć wszystko z forum PSA przekażę tylko im, żeby sobie mogli je zabezpieczyć. uff, lepszy ten plecak, niż czarny worek... Jednak "Agenci w Czerni" już go dopadli :ph34r: , a "taki dobry był herbatnik" :wink: Quote Link to post Share on other sites
qurcz Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 bad boys, bad boys Quote Link to post Share on other sites
Nogri Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 A gdybyśmy tak zrobili zmasowany atak na tajne serwery PSA? Może dowiemy sie kto zabił Kennedy'ego? A PSA nie oznacza czasami "Political Security Around The World"? Quote Link to post Share on other sites
SHARKY_FST Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Widzicie a zaczeło się tak niewinnie, od wojskowej wersji hummera ;] Dla mnie bardzo ciekawe bylo spotkanie z szeregowymi członkami PSA, generalnie przyznali że ich szef jest debilem ale nie zabarodz wiedzą co z tym zrobić. Normalnie wczesne FST ;] Quote Link to post Share on other sites
Nogri Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Widzicie a zaczeło się tak niewinnie, od wojskowej wersji hummera ;] Dla mnie bardzo ciekawe bylo spotkanie z szeregowymi członkami PSA, generalnie przyznali że ich szef jest debilem ale nie zabarodz wiedzą co z tym zrobić. Normalnie wczesne FST ;] A gdyby tak? Obalić dyktatora? :zastanawia: Quote Link to post Share on other sites
Revin Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Obejrzyjmy sobie kucyki na rozluźnienie atmosfery. http://www.youtube.com/watch?v=dmIql43x2_Q Quote Link to post Share on other sites
Ivo_Meleskevic Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 A gdyby tak? Obalić dyktatora? :zastanawia: Wiesz ile to roboty całe NATO postawić na nogi. Ale wtedy to by mieli drugą Libię :D Quote Link to post Share on other sites
SHARKY_FST Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Norgi, dobrze kombinujesz. Też im to podpowiadałem ale jeszcze nie dojrzeli i mają skrupuły. Quote Link to post Share on other sites
Nogri Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 (edited) Obejrzyjmy sobie kucyki na rozluźnienie atmosfery. http://www.youtube.com/watch?v=dmIql43x2_Q Jeeej :-) A gdyby tak zbieranie "Elementów Harmonii" jako scenariusz? Każdy by musiał sobie zrobić róg i mieć go na czole podczas całej strzelanki. Były by dobre i złe kucyki, te złe latały by w mundurach z krajów byłego bloku wschodniego a te dobre jako np USA i NATO? Po zebraniu wszystkich elementów przez dobre kucyki, te złe wysłało by się na księżyc i świat byłby znowu dobry :-) @edit: Wiesz ile to roboty całe NATO postawić na nogi. Ale wtedy to by mieli drugą Libię :D Powiemy że mają ropę! Edited January 4, 2012 by Nogri Quote Link to post Share on other sites
qurcz Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Nogri nie kuś, brzmi zachęcająco Quote Link to post Share on other sites
McOwiec Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Norgi, dobrze kombinujesz. Też im to podpowiadałem ale jeszcze nie dojrzeli i mają skrupuły. To co, będą czekać aż sam zejdzie z tego świata? Czy taż pomogą Mu (Jemu). Quote Link to post Share on other sites
Nogri Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Nogri nie kuś, brzmi zachęcająco Potem cywilizacja z księżyca mogła by znowu zaatakować! Seria strzelanek BattlePony? Quote Link to post Share on other sites
Ivo_Meleskevic Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Jeeej :-) A gdyby tak zbieranie "Elementów Harmonii" jako scenariusz? Każdy by musiał sobie zrobić róg i mieć go na czole podczas całej strzelanki. Były by dobre i złe kucyki, te złe latały by w mundurach z krajów byłego bloku wschodniego a te dobre jako np USA i NATO? Po zebraniu wszystkich elementów przez dobre kucyki, te złe wysłało by się na księżyc i świat byłby znowu dobry :-) Jak nic scenario dla właścicieli klamek o "niestandardowych"kolorach :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
McOwiec Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Jak nic scenario dla właścicieli klamek o "niestandardowych"kolorach :hahaha: Gdzieś widziałem "Takie Cuda" w ofercie. Każdy taką powinien mieć. Quote Link to post Share on other sites
Nogri Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Jak nic scenario dla właścicieli klamek o "niestandardowych"kolorach :hahaha: Nie wiem dlaczego ale mi się Lambert przypomniał? Quote Link to post Share on other sites
McOwiec Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Jest! http://www.sklep.airsoftguns.pl/product-pol-1152196150-Replika-karabinka-M4-RIS-Femme-Fatale-15.html#galeria Quote Link to post Share on other sites
Antol Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Dyskutować można tylko z ludźmi inteligentnymi a nie z tępymi małpami które same nie wiedzą do czego mają pewne części ciała które zazwyczaj umiejscowione są w... głowie I teraz w sumie nie wiem, czy dodatkowo Goryle zostały obrażone czy też nie............ a przepraszam bo się chyba zaraziłem tym syndromem Kaczyńskiego, tfu tfu tfu. A tak poważnie to koledzy z tej jakże ociekającej jedwabistością ekipy muszą pomyśleć nad zatrudnieniem jakiegoś zawodowca od PR. Sorry ale żenuła. A smród się już tak szybko rozprzestrzenia że już nawet dociera do osób które mają ponad roczny urlop od ASG, i specjalnie się pofatygowali poczytać. Bez obrazy ale każdy logicznie myślący człek, zastanowił by się jak rozegrać sytuację żeby ją załagodzić, wy niestety zrobiliście to w sposób nie udolny, a może w ogóle tego nie zrobiliście hmmmmm, no jak na pewno próbowaliście przecież jesteście tak zajebiści.............. eeee jednak nie. Jeżeli ktokolwiek kiedykolwiek zapyta mnie o zdanie PSA, pierwszą rzeczą będzie lektura tematu, a co mi tam, przecież jestem tym debilem z wmasgu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts