zwieback Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 Hej, czy jest tu jakiś znawca który wie, kiedy w Polsce będziemy mogli oglądać w kinie Act of Valor? Wujek Google nie jest zbyt pomocny... Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 @Viper obczaj tą snajperkę - prawie jak do CQB Quote Link to post Share on other sites
zwieback Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 Do końca filmiku miałem nadzieję, że ten karabin zrobi mu krzywdę... Quote Link to post Share on other sites
VIPER-RT10 Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 Widziałem ten filmik już. Zastanawiające jest tylko ile strzałów wytrzymuje ten tłumik przy kalibrze 20mm zanim się z niego "flaki" wysypią :zastanawia: ??? Tak na oderwanie :] Wilq, dobre rzeczy się nie starzeją :cool: Quote Link to post Share on other sites
wilq1979 Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 @Viper - to czemu komentujesz post emotikonem z założonymi okularami? Zmarszczki? Quote Link to post Share on other sites
DariuszM Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Witam Czy ktoś ma orientacje / namiary na jakieś firmy-najlepiej większe, gdzie można odbyć jakikolwiek staż po studiach humanistycznych, dobra znajmość niemieckiego , złapać jakieś doświadczenie...? Quote Link to post Share on other sites
wilq1979 Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Ja bym szukał w Niemczech. Niezależnie gdzie, to moim zdaniem warto połączyć staż z zainteresowaniami. Firm niemieckich w WLKP jest sporo. Może też jakaś izba handlowa polsko-niemiecka będzie mogła Ci jakkolwiek pomóc. Żona mi też przed chwilą podrzuciła nazwę MAN. Quote Link to post Share on other sites
DariuszM Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 dzięki Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Ku przestrodze http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=QKJIelZ7JlE Quote Link to post Share on other sites
Żaba Pń Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Uuu musiało boleć... Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 Haha! Właśnie dowiedziałem się, że przez zachodnich ekspertów Polska uważana jest za kraj rozwijający się tak dynamicznie, że jesteśmy w stanie prześcignąć za kilka lat Niemcy, bo jesteśmy rynkiem młodym, prężnym i nienasyconym.;p Quote Link to post Share on other sites
tiger__pl Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 Haha! Właśnie dowiedziałem się, że przez zachodnich ekspertów Polska uważana jest za kraj rozwijający się tak dynamicznie, że jesteśmy w stanie prześcignąć za kilka lat Niemcy, bo jesteśmy rynkiem młodym, prężnym i nienasyconym.;p jestem ciekaw co pili ,albo co palili :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 To Finowie. Tu palić nie wolno. Pić zresztą też za bardzo nie. Quote Link to post Share on other sites
OPOS1 Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 Witam Czy ktoś ma orientacje / namiary na jakieś firmy-najlepiej większe, gdzie można odbyć jakikolwiek staż po studiach humanistycznych, dobra znajmość niemieckiego , złapać jakieś doświadczenie...? A co chciałbyś robić? Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 Haha! Właśnie dowiedziałem się, że przez zachodnich ekspertów Polska uważana jest za kraj rozwijający się tak dynamicznie, że jesteśmy w stanie prześcignąć za kilka lat Niemcy, bo jesteśmy rynkiem młodym, prężnym i nienasyconym.;p No czytałem podobne analizy sporządzone przez amerykańskich ekspertów. W tym momencie nasuwa mi się pytanie o źródłosłów słowa "analiza". Quote Link to post Share on other sites
skunks Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 http://www.gloswielkopolski.pl/artykul/512809,air-soft-gun-moda-na-strzelanie-do-ludzi-zdjecia,id,t.html?cookie=1 Ekhm... Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 Nawet nieźle. Od kiedy wyjechałem, to nie ma kto dbać o wasz PR, dzieciaczki?;p Quote Link to post Share on other sites
brenner Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 Głodnym ASG-wego PiaRu posiadającym papierowe wydanie dzisiejszego Głosu Wielkopolskiego, w którym pojawił się podlinkowany artykuł o airsofcie polecam artykulik ze strony 11ej (lewy dolny róg) dotyczący zatrzymania dwóch nietrzeźwych studentów, którzy zostali zgarnięci przez policję ponieważ strzelali z broni przypominającej pneumatyczną ale o mniejszej mocy, w której zamiast śrutu uzywa sie plastikowych kulek... Ich sąsiadka zgłosiła że strzelali do ptaków a nawet przestrzelili je okno.... cyt. za GW "Policjanci zabezpieczyli przy nich dwie sztuki broni na kulki oraz broń gazową. Zostaną one przekazane ekspertom, którzy sprawdzą, czy rzeczywiscie można je posiadać nez żadnych zezwoleń" Zatrzymani to Łukasz M. z Darłowa oraz Artur S. ze Słupcy. Głupich jednak rzeczywiście nie trzeba siać, bo sami się rodzą... Quote Link to post Share on other sites
~FOX~ Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 http://www.gloswielkopolski.pl/artykul/512809,air-soft-gun-moda-na-strzelanie-do-ludzi-zdjecia,id,t.html?cookie=1 Ekhm... :blink: Quote Link to post Share on other sites
hasan Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 Głodnym ASG-wego PiaRu posiadającym papierowe wydanie dzisiejszego Głosu Wielkopolskiego, w którym pojawił się podlinkowany artykuł o airsofcie polecam artykulik ze strony 11ej (lewy dolny róg) dotyczący zatrzymania dwóch nietrzeźwych studentów, którzy zostali zgarnięci przez policję ponieważ strzelali z broni przypominającej pneumatyczną ale o mniejszej mocy, w której zamiast śrutu uzywa sie plastikowych kulek... Ich sąsiadka zgłosiła że strzelali do ptaków a nawet przestrzelili je okno.... cyt. za GW "Policjanci zabezpieczyli przy nich dwie sztuki broni na kulki oraz broń gazową. Zostaną one przekazane ekspertom, którzy sprawdzą, czy rzeczywiscie można je posiadać nez żadnych zezwoleń" Zatrzymani to Łukasz M. z Darłowa oraz Artur S. ze Słupcy. Głupich jednak rzeczywiście nie trzeba siać, bo sami się rodzą... "oja stary masz aesgie? dawaj popizgamy do ptaków będzie szydera", a co do PR, to strasznie "podobobało mi się" jak jakiś łoś wracał ze strzelanki tramwajem, w pełnym szpeju, MICH i google na głowie, rozłożony na dwa siedzenia. Brakowało tylko kałaszka na kolanach. A co do artykułu to co się tak na niego krzywicie? Quote Link to post Share on other sites
mars_ Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 Marecki wrócił na fotel prezesa, czy ktoś ściemniał że to nie prezes PSA ? Quote Link to post Share on other sites
mr_amok Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 Hasan kto się krzywi?! Wacol obrabia finki i troch mu szkoda, że to nie On został modelem do sesji ;) Quote Link to post Share on other sites
hasan Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 Hasan kto się krzywi?! Wacol obrabia finki i troch mu szkoda, że to nie On został modelem do sesji ;) Ah, no chyba, że tak :P Poprostu jakoś to "Ekhm" skunska i wypowiedz FOX'a wyglądała "krzywiąco się" :P, ale mogę się mylić oczywiście :P Quote Link to post Share on other sites
~FOX~ Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 ah ta cytryna.... :blink: Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 ech te reklamy http://www.youtube.com/watch?v=Z7fz0jpuLkM&feature=player_embedded Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts