Myszur Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Czołem kompania! W najbliższym czasie zamierzam zaopatrzyć się w replikę rewolweru Dan Wesson 4", i od razu dokupiłbym sobie do niego drewniane okładzinki. Ale jest problem - nigdzie takowych nie mogę znaleźć. Coś tam w googlach szukałem ale ogólnie to nie za dużo znalazłem (czyt. "nic nie znalazłem"). Zwracam się tu z prośbą do Was, drodzy Maniacy! Czy ktoś z was wie może, gdzie dostanę takie okładki? Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam. -Myszur Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Paulina długo szukała, ale raczej byłoby to ciężko wykonalne (o ile w ogóle...), bo muszą być przesuwne ze względu na kapsułę w chwycie... Quote Link to post Share on other sites
Fidel64 Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Czołem kompania! W najbliższym czasie zamierzam zaopatrzyć się w replikę rewolweru Dan Wesson 4", i od razu dokupiłbym sobie do niego drewniane okładzinki. Ale jest problem - nigdzie takowych nie mogę znaleźć. Coś tam w googlach szukałem ale ogólnie to nie za dużo znalazłem (czyt. "nic nie znalazłem"). Zwracam się tu z prośbą do Was, drodzy Maniacy! Czy ktoś z was wie może, gdzie dostanę takie okładki? Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam. -Myszur Też jestem bardzo zainteresowany takimi okładzinami ale wszystko co mi się udało znaleźć do tej pory to ewentualnie kupienie ruger'a superhawk'a ( taki jak TU ) i przełożenie okładzin ( a i tak nie jestem pewny w 100% czy będą się pokrywać! ) . Choć wtedy na rękojeści Dan'a zostanie czarny pasek ( który to nie jest ruchomy i nie należy do okładziny a jest częścią szkieletu rewolweru ). Oczywiście kupowanie nowego sprzętu dla samej rękojeści jest ... kaso-chłonne więc może ma ktoś jakieś inne pomysły? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Okładziny z Superhawka są wymienne, ktoś na forum miał przełożone. Z tym, że w rugerze okładziny są z ABSu... Quote Link to post Share on other sites
Fidel64 Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Okładziny z Superhawka są wymienne, ktoś na forum miał przełożone. Z tym, że w rugerze okładziny są z ABSu... No tak. Zależy czy ktoś chce mieć drewniane czy wyglądające jak drewniane. Myślę że ktoś podjąłby się zrobienie tego na zamówienie ale to na pewno nie byłaby tania sprawa... Quote Link to post Share on other sites
Fidel64 Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 Tańsza alternatywa jeżeli ktoś chce dla samych drewnopodobnych okładzin http://allegro.pl/rewolwer-wiatrowka-sport-7-full-metal-gratisy-i1509766774.html Quote Link to post Share on other sites
szpargal Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 Zobacz tu: http://www.marschalgrips.com/?content=Smith_and_Wesson-models Mam od nich okładziny do Makarova, świetne wykonanie. Warte swojej ceny. Quote Link to post Share on other sites
Fidel64 Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 Sęk w tym że w rękojeści umieszczona jest kapsuła CO2 , a same okładziny jeżdżą po wytyczonej "trasie" tak więc nie są to zwykłe okładziny a raczej grip z jakimś mechanizmem. Quote Link to post Share on other sites
Jankus Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Moją propozycją byłoby zastosowanie folii imitującej drewno. Niestety prawdziwe drewno to nie będzie, ale jak komuś nie zależy na typowym uczuciu trzymania kawałka drewna, to zawsze może się sprawdzić. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts