Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

g3sas do 500zł

Recommended Posts

Chyba JG swojego czasu miało coś takiego w ofercie, pewien nie jestem, ale tak mi się wydaje.

Taaa, nie myliłem się. Lecz znalazłem je tylko na tanich militariach których nikt do kupna repliki nie poleca.

Edited by kuba23

A dla mnie głupio nie wyglądają niscy z długą repliką, a jacykolwiek z repliką zmyśloną (w stylu g3sas czy innego beta specnaz). A JESZCZE gorzej ludzie, którzy nie potrafią zachować choćby minimalnych realiów i trzymają replikę jak dwóch Panów z M4 z tej fotki )http://dragon-paintball.com.pl/uploaded_files/imgm/asg4.jpg). Kolbę naprawdę można oprzeć o dołek strzelecki. ;)

A dla mnie głupio nie wyglądają niscy z długą repliką, a jacykolwiek z repliką zmyśloną (w stylu g3sas czy innego beta specnaz). A JESZCZE gorzej ludzie, którzy nie potrafią zachować choćby minimalnych realiów i trzymają replikę jak dwóch Panów z M4 z tej fotki )http://dragon-paintball.com.pl/uploaded_files/imgm/asg4.jpg). Kolbę naprawdę można oprzeć o dołek strzelecki. ;)

Hmm, albo mi się wydaje, albo ten stojący Pan zmienia magazynek stąd taka postawa ;)

Pan u góry wyraźnie zmienia magazynek, pan pod nim chyba przeliczył się z długością repliki z tłumikiem, bo wsadza ją w piach, może dlatego nie opiera poprawnie repliki.

A co do tematu, P90 nie ma kolby, przecież to układ BEZkolbowy.

Co do repliki, dla kolegi, polecam jednak replikę z kolbą, czy składaną, czy regulowaną a nawet stałą. Jednak stabilna pozycja przy składaniu się do strzału jest bardzo ważna. Poza tym, widziałem ludzi o wzroście 160cm z SR25 z tłumikiem i wcale nie wyglądają śmiesznie. Szczególnie jak są w stanie wrazić Ci celnie kulkę w tyłek ;)