CoVLord Posted April 17, 2011 Report Share Posted April 17, 2011 Witam! chętnie podłączę się do kogoś kto chciałby sprowadzić coś ze sklepu w temacie NIE CHCE SAM ORGANIZOWAĆ BO SIĘ NA TYM NIE ZNAM ppozdrawiam Link to post Share on other sites
pistolecik Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 Ja również byłbym chętny na zamówienie z ehobby. Proszę o kontakt przez PW jeśli takowy chętny na wykonanie zamówienia się znajdzie. Link to post Share on other sites
Lambert Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 Cześć! A co chcenie, w sensie: duże czy małe? Pozdrawiam, Lambert Link to post Share on other sites
pistolecik Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 mnie potrzeba tylko paru części do gaziaków... Link to post Share on other sites
Lambert Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 To podeślij liste na PW. Tylko uprzedzam; dzisiaj znów nagadaliśmy sobie z kierownikiem UC - co to oznacza? Może nic.. a może przedłuży się kolejna odprawa. :zastanawia: Pozdrawiam, Lambert Link to post Share on other sites
Haptacz Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 Też byłbym zainteresowany. PW poszło Link to post Share on other sites
kosteQ86 Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 Jeżeli chcecie zamówić małe i tanie rzeczy czyli tak do 60$ to nie opłaca się robić zbiorówki, bo nawet w przypadku kontroli UC nie dowalą cłą i vatu:) Jeżeli ktoś chętny to mogę zrobić za kogoś zamówienie i wysyłka bezpośrednio z HK do tej osoby, najtańsza możliwa opcja. a co do samego sklepu to bardzo szybko wysyłają 10 dni czekania:) pozdrawiam kostek Link to post Share on other sites
Yuri Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Wiadomość automatyczna Wątek został przeniesiony z "Sklepy -> Zagraniczne sklepy -> Zamówienia zbiorowe" do "Sklepy -> Zagraniczne sklepy -> Zamówienia zbiorowe -> Archiwum". Link to post Share on other sites
Recommended Posts