Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Glock 23 kjw czy Glock 17 Army?

Recommended Posts

ten http://www.wgcshop.com/wgc2008/main/product_detail1.php?search_From=searchItem&item=SD-PT-S727&search=special&rs=glock&catid=&cat=

Na polski to było by "wciskacz zaworu" lub "zbijacz zaworu". Element przenoszący uderzenie kurka na zawór. Jak widzisz- ta pierdoła jest droga i trudno dostepna. Dyszę czy uszczelki dostaniesz taniej i to w Polsce.

A Glock KWA?

No i czy do Glocków KJW pasują jakiekolwiek dostępne części zamienne? Zamki, zawory itd.

W teorii jest to kopia TM, z modyfikacjami więc raczej większość części z TM to nie będzie pasować, bez modyfikacji...

Jakieś tam elementy wewnątrz mają ciut inne wymiary i lekko zmienione rozwiązania.

KJW bazowało na modelu Glocka 26 z TM, który był jeszcze przed G17, także jest to dość stara konstrukcja.

Posiadam ARMY od hmm dwóch lat.. hehe już tyle czasu i miałem w nim kilka usterek..

-po kilku miesiącach uszkodził się właśnie ten młoteczek "zbijak zaworu"

na szczęście klamka była na gwarancji więc git ;)

-rozszczelnienie zaworu ale to raczej moja wina mogłem skrzywić butlą zawór i zrobiła ise nieszczelność..

wlałem tam trochę kleju i jest git ;) oczywiście trzeba uważać żeby nie zakleić całego ;)

No i w zasadzie tyle replika często czyszczona smarowana itd..

Praca bdb ;) zasięg nie poraża ale do budynku się nadaje wiele razy tyłek uratowała :D