Qrczak Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 Czy w takim razie jest szansa kupienia czegokolwiek w miarę sensownie działającego dłużej niż 2 miesiące, za cenę nie większą niż 200-250 zł? Quote Link to post Share on other sites
Guest Graszczur Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 2 miesiące te wyżej wymienione powinny spokojnie podziałać. Od siebie polecę eotecha od tomkapl, ale nie każdemu odpowiadają eotechy Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 W tych pieniądzach to szukaj eotechów. Aimpointy wszelkiej maści i kolimatory w budach ACOGów to, niestety, słabizna. Ten padający włącznik da się naprawić oczywiście. Jest nawet na wumazgu artykuł o tym. Quote Link to post Share on other sites
johny1mob Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Czy da się w ogóle dostać jakąś sensowną kopię Aimpoint'a ? Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Sightmark tactical red dot Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Za 260zl to już można wyhaczyć fajny T1 Micro, mam taki z G&P. Świetnie mi się z nim współpracuje. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Długo ją masz? Bo mój Aimpoint też fajnie działał (dwa lata) a potem nagle i bez ostrzeżenia zdechł. Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 Panowie, ale Wy za przeproszeniem pier*&^*& :icon_wink: po co kupować za 150 zł g*** chińskie jak za podobną cenę można zakupić używkę G&P "gniosnie nie łamiotsnie"? Eotech to wielkie G..... czemu? Po pierwsze, brak możliwości zamontowania killflasha , po drugie często występujący syndrom spadającej zapadki uniemożliwiającej skuteczną regulacje plamki. Ok, zgadzam się jako użytkownik aimpointa G&P jak również Eotecha, ale bez przesady z tym pier*** i innymi wrzutami następnym razem :) Quote Link to post Share on other sites
wilkosz Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 (edited) Ja juz mam aimpointa od g&p 3 lata i działa jak nowy. Edited November 8, 2012 by axelrybaczewski Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 To Aimpointy G&P ownują King Armsa i tyle. Musze się za takim rozejrzeć za granicą ;). Quote Link to post Share on other sites
Szelma1981 Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 Posiadam Aimpointa od G&G zakupionego 5 lat temu w Capri ASG. Do dnia dzisiejszego działa i wygląda jak nowy (Przeżył 3 repliki) Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 Ok, zgadzam się jako użytkownik aimpointa G&P jak również Eotecha, ale bez przesady z tym pier*** i innymi wrzutami następnym razem :icon_smile: Sir Yes Sir ;) Quote Link to post Share on other sites
EricSs0n Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 (edited) Podpinam się do tematu bo nie chce zakładać nowego. Mam 400zl budżetu na kolimator, z góry zaznaczam że nie chce od tomka. Kolimator zamknięty najlepiej eotech, chyba że macie lepsze propozycje. Na dzień dzisiejszy ujeły mnie kolimatory eotech G&P które wydają sie solidne jednak nie jestem pewny. I mam prośbę jak już dacie propozycje kolimatora to od razu dajcie bezpośredni link do niego. Aha i kolimator ma być łatwo dostępny. I jeszcze jedną informacja iż preferuje również kupno kolimatora z tej strony : http://www.wgcshop.com/wgc2008/main/ Ponieważ jest więcej do wyboru, oczywiście cena w $ nie może przekraczać polskich 400 złotówek. Z góry dzięki Edited November 20, 2012 by EricSs0n Quote Link to post Share on other sites
Obi-Wan Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 Mam 400zl budżetu na kolimator, z góry zaznaczam że nie chce od tomka. Bo? Niżej piszesz, że chcesz eotecha Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 Eotechy G&P zazwyczaj przekraczają 400 pln nawet przy ściąganiu ze sklepów typu WGC czy ehobbyasia. Trzeba brać poprawkę na wysyłkę oraz vat i cło doliczane do totalnej wartości. Quote Link to post Share on other sites
EricSs0n Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 To nie musi być G&P byleby nie przekraczało 400zl Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 www.google.pl? Jeżeli chcesz eotecha to poszukaj odpowiedniego modelu w sklepach a nie zlecasz to ludziom. Quote Link to post Share on other sites
EricSs0n Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 Na google są tematy z kolimatorami do wiatrówki... Zawsze przed napisaniem czegokolwiek wpisuje to w google. Ja napisałem że może być eotech a nie że od razu chce w takim razie bym was nie pytał. Nie mak mojej repliki jeszcze w dłoniach i nie wiem jak będzie wyglądać z poszczególnym kolimatorem. Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 (edited) http://www.specshop....Path=22_175_176 tu masz link do kolimatorów Zaznaczsz nazwę kolimatora ctr+c, w www.google.pl wpisujesz m4 i robisz ctr+v z nazwą kolimatora, będziesz wiedział który fajnie wygląda z repliką. Edited November 21, 2012 by Moses Quote Link to post Share on other sites
EricSs0n Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 http://www.casg.pl/product-pol-555-Replika-celownika-EoTech-553-kolor-czarny-.html Ten mi się bardzo podoba... Ma go ktoś chociaż? Bo na replice wygląda jak wisienka na torcie. Za chwilę będą odpowiedzi typu "jak ci się tak podoba to bierz... " Ale nie chodzi o sam wygląd, bo gdyby chodziło o wygląd bym kupił jakiś niesprawny i se ta kropkę narysował. Chodzi również o jakość wykonania i pracę w różnych warunkach. W opisie jest iż ma 20 stopniową regulacje kropeczki, więc wydaje się miodzio, oczywiscie ja jako swiezak czytam tylko opis i patrzę na wygląd, można mnie podejść każdym chwytem reklamowym. Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 Powtórzę się, miałem Eotechy, teraz powróciłem do Aimpointów, i uważam że był to dobry wybór. Nie drogie, działające, mające więcej zalet niż eotech. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts