orzeszek616 Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 Witam mam pytanie co do granatnika czy opłaca się kupować m203 do m4. Z góry dzięki. Link to post Share on other sites
Gregoriian21 Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 (edited) Jak grasz w CQB Ewentualnie jak masz mao magów. Bo to droga inwestycja i lepiejk upić 4 low capy. Edited April 30, 2011 by Gregoriian21 Link to post Share on other sites
orzeszek616 Posted April 30, 2011 Author Report Share Posted April 30, 2011 Mi chodzi czy on jest praktyczny podczas strzelanki czy mi się przyda Link to post Share on other sites
Yfronus Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 Jeżeli stać cię na kilka granatów MadBull HP, to tak. Link to post Share on other sites
Pawelo Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 Jeśli masz beznadziejną chińską emkę nie ma sensu pakować się w granatnik. Mimo to raz na jakiś czas może się przydać np gdy chcesz strzelić w grupkę przeciwników stojących blisko siebie. Pamiętaj że taka zabawka mocno dociąża replikę, więc nie jest to rozwiązanie dla młodych airsoftowców. Link to post Share on other sites
orzeszek616 Posted April 30, 2011 Author Report Share Posted April 30, 2011 czy się opłaca do tej http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_aeg/asr102_full_metal_ebb_aps-2180.html albo do tej http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_aeg/bi-3681_full_metal_boyi-2635.html Link to post Share on other sites
arend Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 Orzeszek, opłaca to się inwestować w złoto lub nieruchomości. Jeżeli chcesz podczepić pod replikę granatnik to go sobie podczep, obojętnie czy jest to sensowne czy nie. Odpowiedż na pytanie do czego jest takowy uzyteczny już dostałeś, teraz trzeba sprawę przemyśleć i zdecydować się na zakup lub nie. Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 ładny granatnik jest wart tyle, co te niskiej jakości repliki. ;) Ty pewnie myślisz o tym bojcu za 180 zł... Jeśli chcesz, podczep. Ale jeśli masz "orzeszkową" masę, to szybko wyląduje on na allegro ;) Link to post Share on other sites
Damianosky Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 Głupie pytanie: "Czy się opłaca?". Opłacać może się wykorzystanie dóbr substytucyjnych. W airsofcie nic się nie opłaca, to hobby. Uważasz, że jest Ci to potrzebne to kup, w dziale gazowe są opisane granaty itd. Nie są to tanie rzeczy, moim zdaniem najpierw złóż zadowalającą Cie replike, póżniej baw się w akcesoria. Link to post Share on other sites
Massimis Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 Kup granatnik boyi i walcz ze spłonką przy każdym załadowaniu i próbie strzału kup jakiś lepszy na prawde Link to post Share on other sites
zajaszcze Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 (edited) Co ma piernik do wiatraka? "Spłonka" jest w granacie i to wcale nie jest tak trudno zrobić. Mimo, że ja mam granat od 2 miesięcy to mogę zrobic to z zamkniętymi oczami. Jak kupi lepszy granatnik to co, nie rozumie tego. Czy to granatnik od m4 boyi czy może G&P wszystkie opierają się na prostej zasadzie. Różnią się tylko jakością wykonania i oznaczeniami. Zawsze strzelając z granatnika niezależnie od jego marki "spłonkę" w granacie trzeba wydusić. (Z wyłączeniem granatów, które automatycznie wypychają "spłonkę") Więc nie rozumie tego ca ty napisałeś wyjaśnij mi to? Edited April 30, 2011 by zajaszcze Link to post Share on other sites
Recommended Posts