Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Jeśli masz beznadziejną chińską emkę nie ma sensu pakować się w granatnik.

Mimo to raz na jakiś czas może się przydać np gdy chcesz strzelić w grupkę przeciwników stojących blisko siebie.

Pamiętaj że taka zabawka mocno dociąża replikę, więc nie jest to rozwiązanie dla młodych airsoftowców.

Orzeszek, opłaca to się inwestować w złoto lub nieruchomości. Jeżeli chcesz podczepić pod replikę granatnik to go sobie podczep, obojętnie czy jest to sensowne czy nie. Odpowiedż na pytanie do czego jest takowy uzyteczny już dostałeś, teraz trzeba sprawę przemyśleć i zdecydować się na zakup lub nie.

Głupie pytanie: "Czy się opłaca?". Opłacać może się wykorzystanie dóbr substytucyjnych.

W airsofcie nic się nie opłaca, to hobby. Uważasz, że jest Ci to potrzebne to kup, w dziale gazowe są opisane granaty itd. Nie są to tanie rzeczy, moim zdaniem najpierw złóż zadowalającą Cie replike, póżniej baw się w akcesoria.

Co ma piernik do wiatraka?

"Spłonka" jest w granacie i to wcale nie jest tak trudno zrobić. Mimo, że ja mam granat od 2 miesięcy to mogę zrobic to z zamkniętymi oczami.

Jak kupi lepszy granatnik to co, nie rozumie tego.

Czy to granatnik od m4 boyi czy może G&P wszystkie opierają się na prostej zasadzie. Różnią się tylko jakością wykonania i oznaczeniami. Zawsze strzelając z granatnika niezależnie od jego marki "spłonkę" w granacie trzeba wydusić.

(Z wyłączeniem granatów, które automatycznie wypychają "spłonkę")

Więc nie rozumie tego ca ty napisałeś wyjaśnij mi to?

Edited by zajaszcze
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...