Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Wybór repliki, czyli replika do 550/600 zł

Recommended Posts

jak masz 475 fps na samej sprężynie i Ci stockowe części grają to Ci życze powodzenia

Nie dziękuję bo nie muszę.Poczytaj trochę o kałaszach cymy, ile wytrzymują i na jakich sprężynach.

Nie 475 tylko 457 i powiedziałem w moim pierwszym poście w tym temacie, że jeśli masz tak radzić to

"weź krzesło i odpocznij"
Niestety nie stosujesz się :bialaflaga:

Do autora tego tematu

Jeśli potrzebujesz repliki która nie jest kałaszem, jest sprawdzona wewnętrznie(ten sam gb co kałasz) i ma dobre wykonanie zewnętrzne bierz G36C cymy.

Jeśli może być kałasz bierz cm.040->cm.050 (cm.042 nie bierz bo jest ZNALOWE)

EMki z takim budżetem nawet nie szukaj, tylko się zniechęcisz do zabawy.

Pozdrawiam

Edited by 0wn

A co powiecie mi na to:

http://gunfire.pl/product-pol-1152191758-DropZone-Replika-karabinku-AGM-031.html .

EMka od AGM full metal opłaci się, na stocku nawet dobrze (tylko nie wiem czy to prawda?) 430fps.

Tylko nie wiem czy ona jest wzmocniona czy są łożyska i takie tam??

no i ta cena :D

Przymierzałem się do snr25k A&K za 860zł ale trochę mi szkoda wydać tyle kasy na pierwszą replikę:/

Strzelał będę głównie w lesie .

Edited by arend
Chyba zacznę wymagać pisemnego potwierdzenia dyslekcji, dyscyfrii , dysgrafii lub innych dysfunkcjii. Albo ponownie zacząć kasować tak napisane posty.

CYMA emek nie robi ( jeszcze nie ,a szkoda bo pewnie byłyby one wyśmienite ) ale robią koszerne AK i G36C,

jak wiele razy było wspominane w tym i w wielu innych tematach dobrej Emki za 500 zł nie kupisz.

Jeżeli chcesz się dobrze bawić i nie "wywalać pieniędzy w błoto" to weź sobie cymke.

to wiem ale chodziło mi raczej o jakość i niezawodność?

wymiary lufy są praktycznie takie same, tyle że sr ma ładny ris a agm ma abs, mocowo są takie same bo sr na sklepie strzelał 420 a nie 450 fps, co do tego m4 to nie wiem.

zastosowanie to nie bardzo bo wyżej przeczytałem że wielkość karabinu tz lufy nie ma tak istotnego znaczenia dla mocy jak w broni palnej.

• 5 months later...

to wiem ale chodziło mi raczej o jakość i niezawodność?

wymiary lufy są praktycznie takie same, tyle że sr ma ładny ris a agm ma abs, mocowo są takie same bo sr na sklepie strzelał 420 a nie 450 fps, co do tego m4 to nie wiem.

zastosowanie to nie bardzo bo wyżej przeczytałem że wielkość karabinu tz lufy nie ma tak istotnego znaczenia dla mocy jak w broni palnej.

za ponad 850zł można już upolować M4 G&P trochę używane,albo ewentualnie P&J i wymienić parę części na starcie. Jeżeli musi to być eMka.

Edited by OFF

Czytam, czytam i rąki mnie opadają. Chyba zacznę wymagać pisemnego potwierdzenia dyslekcji, dyscyfrii , dysgrafii lub innych dysfunkcjii. Albo ponownie zacząć kasować tak napisane posty.

Ostatnie ostrzezenie dla panów DYS...... Od dzisiejszego popołudnia przestaję być tolerancyjny, a będę złośliwy.

Arend

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...