Arthur Currie Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 cóż, według mnie powinno się zamknąć ten temat. Chłopak ma problemy emocjonalne i nie uważam, że dobrym pomysłem jest drażnienie go. To jest wrecz idealny pomysł. A że dzieciak sam się podłożył to jeszcze lepiej :cool: Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 LOL. Jak już ktoś wyżej wspomniał - zapomniałem więcej wiedzy o taktyce niż Ty posiadłeś, a patrząc na Twoje wypociny, niż kiedykolwiek posiądziesz. To tyle osobistego wątku. Pierwsze słyszę o tym, żeby na materiał do jakiejkolwiek pracy/badań, a co dopiero "rocznych", wystarczyło 10 wypowiedzi zebranych w 12 godzin. Jesteś żałosny w tym co piszesz i w tym jak się tłumaczysz. Ad meritum. Ok rozpiszę wejście do pomieszczenia na cztery osoby (dokładnie rozrysuję). Czy osoba oglądająca (nawet zrobię animację we flashu) będzie wiedziała jak, która osoba ma się przy drzwiach ustawić, która noga pierwsza, jak stawiać stopę, na co zwracać uwagę, w którą stronę patrzyć, co robić z bronią, jak przejść przez drzwi bezpiecznie i szybko, jak zrobić to jednocześnie w dwie osoby? Nie rysunek tego nie pokaże. Jak zsynchronizować moment wejścia, co zrobić w środku jeśli jest wyjście na balkon, o jeśli biurko i szafa, co jeśli 3 drzwi... Można tak w nieskończoność. Podsumowując - żenada na całej linii. Quote Link to post Share on other sites
raeone Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 Widzisz Foka coś narobił :)? Pan Łukasz zamknął nam swojego bloga... :maniak_smutny: :maniak_smutny: Quote Link to post Share on other sites
Maiki Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 Działa już :icon_biggrin: :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
generalsimus Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 (edited) Chciał nauczać czarnej taktyki, a dobrze złożyć się nie potrafi nawet. Spójrzcie na jego avatar. Edit: literówka Edited May 7, 2011 by generalsimus Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts