sklep-wojskowy Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 Zapraszam do sklepu z odzieżą militarną w Gdańsku Niektórzy znają nas z giełdy w Pruszczu Gdańskim trochę rozszerzyliśmy asortyment zadomowiliśmy się pod adresem Gdańsk Morena ul. Warneńska 8f biuro@sklep-wojskowy.pl Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
zajaszcze Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 A coś w Duńskim (M84) camo da radę dostać? Quote Link to post Share on other sites
Karmazyt Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 Jaki asortyment? Możesz coś więcej powiedzieć? Szczególnie interesują mnie kontraktowe elementy oporządzenia MOLLE. Quote Link to post Share on other sites
rudyxp Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 to jest ich strona ----> http://sklep-wojskowy.pl/ dziś byłem. ogólnie dużo flecktarnow, polskiego woja też dużo, tylko rozmiarówki dość małe ciężko o spodnie, jak już to nowe za grube dolary ogólnie sklepik na plus, nawet kulki kupiłem i 2zł rabatu wyhaczyłem ;) Quote Link to post Share on other sites
Karmazyt Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 Czy kontraktowy szpej też jest dostępny? Chodzi o amerykańskie graty głównie. Przydały by się SFU Helikona też w wz.93. Ktoś coś wie? Quote Link to post Share on other sites
rudyxp Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 było pare naprawde fajnych amerykanskich gratow, desert glownie. najlepiej zadzwon i sie zapytaj Quote Link to post Share on other sites
sklep-wojskowy Posted May 20, 2011 Author Report Share Posted May 20, 2011 A coś w Duńskim (M84) camo da radę dostać? z duńczykiem lipa Czy kontraktowy szpej też jest dostępny? Chodzi o amerykańskie graty głównie. Przydały by się SFU Helikona też w wz.93. Ktoś coś wie? sfu helikona wz 93 jest a jak nie ma to raz w tygodniu przychodzi paka z helikonem. generalnie helikon w cenie allegro bez przesyłki. Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Przypominam że na pogaduszki to można się umówić na czacie, lub PW - tutaj trzymać się opiniowania. Quote Link to post Share on other sites
Guest gecko123 Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Kupiłem sobie kilka rzeczy, miła obsługa, znają się na rzeczy, można pogadać. Ceny są dobre, zależy od rzeczy, ale przeciętnie trochę więcej niż na allegro.pl. Quote Link to post Share on other sites
sklep-wojskowy Posted May 24, 2011 Author Report Share Posted May 24, 2011 Zostawili u nas w sklepie fajni ludzie ulotki na obóz militarny od 13 do 18 lat w Wygoninie na 14 dni jak ktos sie chce utaplac w błocie to zapraszam po info na prv Nowa dostawa: spiwor dla pododdzialow specjalnych wzor 729/mon plecaki zielone i pustynne mundury polowe BOR koszule BOR z krótkim rękawem t-shirt MON olivka i coś jeszcze ale nie pamiętam :) Quote Link to post Share on other sites
seger Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 foty? gdzie na stronie to ? interesi mnie mundur BOR'u i koszula Quote Link to post Share on other sites
sklep-wojskowy Posted August 23, 2011 Author Report Share Posted August 23, 2011 (edited) Nowa dostawa Kurtki Goer-tex starszy i nowszy model z polarem Spodnie Gore-tex Buty Holenderskie NOWE w dobrej cenie i sporo fantów zakupionych na Jarmarku Domikańskim info na prv Edited August 23, 2011 by sklep-wojskowy Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts