Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Mam nietypowy problem w swojej G36, a mianowicie po naciśnięciu spustu nie zawsze wraca do pierwotnej pozycji, czyli krótko mówiąc po naciśnięciu "nie odbija". Nie zdarza się to zbyt często, ale mocno potrafi utrudnić prowadzenie ognia na singlu. Gb sprawdzałem, i otwierałem kilka razy, sprężyna spustu i kostki stykowej na swoim miejscu, coś jednak haczy i powoduje że spust nie powraca do przedniego położenia. Macie Panowie jakieś pomysły?

• 2 weeks later...

U mnie była złamana spręzynka spustowa. Kiedy kolega serwisant otworzył gb okazało się że poprzedni właściciel założył końcówkę sprężynki na antieversal więc może to Ci haczy.

What de f... ? Albo gość się nie zna i wali smuty "3 po 3" albo Ty coś przekręciłeś.... BCB Dobre :D

A tak na przyszłość Andys to jeżeli masz zamiar udzielać głupich i pozbawionych sensu rad to lepiej to przemilcz. Już przy większości twoich napisanych bez sensu rad, zauważyłem że nie pomagasz ale nabijasz sobie posty.

• 2 weeks later...

Macieju, a cóż to za serwisant był?

I co to za grupa? Jakaś nowa w Gnieźnie? Bo nie kojarzę...

Drogi Zajaszcze, nie wspominałem w swoim poście o żadnym serwisancie ani go jakiejkolwiek grupie w Gnieźnie. Opisałem tylko problem, już zresztą rozwiązany, z moim G36. Następnym razem czytaj proszę ze zrozumieniem, to co inni piszą.