Maciej0011 Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 Mam nietypowy problem w swojej G36, a mianowicie po naciśnięciu spustu nie zawsze wraca do pierwotnej pozycji, czyli krótko mówiąc po naciśnięciu "nie odbija". Nie zdarza się to zbyt często, ale mocno potrafi utrudnić prowadzenie ognia na singlu. Gb sprawdzałem, i otwierałem kilka razy, sprężyna spustu i kostki stykowej na swoim miejscu, coś jednak haczy i powoduje że spust nie powraca do przedniego położenia. Macie Panowie jakieś pomysły? Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 U mnie była złamana spręzynka spustowa. Kiedy kolega serwisant otworzył gb okazało się że poprzedni właściciel założył końcówkę sprężynki na antieversal więc może to Ci haczy. Quote Link to post Share on other sites
Wolfran Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 (edited) "że poprzedni właściciel założył końcówkę sprężynki na antieversal więc może to Ci haczy. " He? :zastanawia: Edited May 7, 2011 by Wolfran Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 Tak stwierdził serwisant... Quote Link to post Share on other sites
Maciej0011 Posted May 8, 2011 Author Report Share Posted May 8, 2011 Jakaś konkretna porada? Quote Link to post Share on other sites
Maciej0011 Posted May 19, 2011 Author Report Share Posted May 19, 2011 Sprawa się wyjaśniła: "poszedł" przerywacz. Temat do usunięcia. Quote Link to post Share on other sites
zajaszcze Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 (edited) Macieju, a cóż to za serwisant był? I co to za grupa? Jakaś nowa w Gnieźnie? Bo nie kojarzę... Edited May 19, 2011 by zajaszcze Quote Link to post Share on other sites
white_pl Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 U mnie była złamana spręzynka spustowa. Kiedy kolega serwisant otworzył gb okazało się że poprzedni właściciel założył końcówkę sprężynki na antieversal więc może to Ci haczy. What de f... ? Albo gość się nie zna i wali smuty "3 po 3" albo Ty coś przekręciłeś.... BCB Dobre :D Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 Chyba jednak to ja pokręciłem :P Quote Link to post Share on other sites
szymx1 Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 A tak na przyszłość Andys to jeżeli masz zamiar udzielać głupich i pozbawionych sensu rad to lepiej to przemilcz. Już przy większości twoich napisanych bez sensu rad, zauważyłem że nie pomagasz ale nabijasz sobie posty. Quote Link to post Share on other sites
Maciej0011 Posted May 31, 2011 Author Report Share Posted May 31, 2011 Macieju, a cóż to za serwisant był? I co to za grupa? Jakaś nowa w Gnieźnie? Bo nie kojarzę... Drogi Zajaszcze, nie wspominałem w swoim poście o żadnym serwisancie ani go jakiejkolwiek grupie w Gnieźnie. Opisałem tylko problem, już zresztą rozwiązany, z moim G36. Następnym razem czytaj proszę ze zrozumieniem, to co inni piszą. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts