0wn Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Tak jak kolega wyżej mówi RK-02. A jeśli jesteś zielony jak trawnik to kup tam gdzie jest porządny serwis Ja bym na twoim miejscu dołożył te 50zł do porządnego serwisu:) Pozdrawiam Link to post Share on other sites
chebzia123 Posted May 10, 2011 Author Report Share Posted May 10, 2011 spoko maroko ludziska nie kupuje w żadnym wypadku snajpy tak poprostu chcialem zpytac z ciekawosci a juz jutro zamawiam rk 02 Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 ile Ty masz lat... Zadajesz durne pytanie, dostajesz odpowiedź od ludzi, którzy COŚ O TYM WIEDZĄ, po czym SAM sobie ODPOWIADASZ na pytanie tak, jakbyś WIEDZIAŁ o czym mówisz. "Spoko maroko", wątpię, by ktoś oprócz supergrupy Vaulta13 brał dwunastolatków do ekip w Warszawie. ;) Link to post Share on other sites
chebzia123 Posted May 11, 2011 Author Report Share Posted May 11, 2011 skoro nie wiesz ile mam lat to nie zgaduj i po co takie rzeczy piszesz popisujesz się przed kimś? chcesz zaistnieć na jakimś forum? chcesz być fajny ?irytuja cie moje posty to ich nie czytaj i zachowaj poziom Link to post Share on other sites
Foka Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: Młodzi nie są od pyskowania, tylko od słuchania rad.Jeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum Załoga WMASG Link to post Share on other sites
Recommended Posts