Amadem Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 (edited) Jako, że jak zawsze zależy mi na czasie ilość osób/towaru ograniczona. :wink: Wysyłka UPS (Dostajcie nr trackingowy, po 7-10 dni od wysłania paczka jest w PL) Kontakt TYLKO przez mail - rzadko bywam na forum, a maila monitoruję na bieżąco :cool: Zgłoszenia i Przelewy zbieram do 06.06.2011 - Termin Zerowy - D-Day Jak zamawiać: 1.Wysyłasz na mój mail ebk4life(malpka)gmail.com : a) temat: WGC-06-WMASG-*Twój Nick, b) Co chcesz zamówić: nazwa,kod, ilość + ew. rozmiar, link, 2. Wysyłam Ci wstępną wycenę. Akceptujesz lub rezygnujesz. Potwierdzeniem jest wysłanie maila zwrotnego ze swoimi danymi do wysyłki towaru(adres, aktualny nr kontaktowy). 3. Do D-Day czekam na przelewy - brak przelewu i kontaktu rozumiem jako rezygnację z zamówienia. 4. W dzień D-Day + 1 wysyłam i opłacam zamówienie. 5. Paczka dochodzi do PL, odprawa w UC i leci do mnie. 6. Rozliczenie zwroty/dopłaty i wysyłka przedmiotów do WAS. Wszelkie info na temat zmian statusu zamówienia będzie w tym temacie - więc proszę o nie bombardowanie mnie mailami po 10 razy dziennie :) (1. Wysłanie zamówienia do WGC, 2. Lista z Out of Stock, 3. Kompletowanie(pakowanie) paczki, 4. Wysłanie paczki przez WGC(nr do trackingu), 5. Przybycie paczki do UC, 6. Przybycie paczki do mnie, 7. Wysłanie listy o zwrotach/dopłatach, 8. Wysłanie paczek do Was - Zakończenie zamówienia), Edited May 20, 2011 by Amadem Link to post Share on other sites
Amadem Posted June 8, 2011 Author Report Share Posted June 8, 2011 (edited) Doszły spóźnione przelewy. Zamówienie złożone (punkt 1.). Edited June 8, 2011 by Amadem Link to post Share on other sites
Amadem Posted June 16, 2011 Author Report Share Posted June 16, 2011 2. Przyszła od WGC lista przedmiotów Out of Stock. update by martin (16 June 11) We're so sorry , we have checked that your order items CYMA Alumunum Hand Guard for MP5 # CYMA-ACC-C52 x1 USD31 and Laylax PSS10 6.03mm Inner Barrel for Marui VSR-10 ( 430mm ) # LAY-ACC-PSS10IB430 x1 USD61 out of stock now , we need one month to restock its at least . Do you mind to change its to other items or store credit its ? Thank you . Maile poszły do osób których to dotyczy. Proszę o określenie czy chcecie wymienić przedmiot na inny czy zdeponować punkty kredytowe i wysłać przedmiot z następnym zamówieniem. Link to post Share on other sites
Amadem Posted June 17, 2011 Author Report Share Posted June 17, 2011 3. Zamówienie uzyskało status pakowania (kompletowania). update by martin (17 June 11) Hello ! we will ship out your order asap . Link to post Share on other sites
Amadem Posted June 18, 2011 Author Report Share Posted June 18, 2011 4. WGC wysłało paczkę. Numer przesyłki: 1ZA535270441608654 http://wwwapps.ups.com/WebTracking/processInputRequest?sort_by=status&tracknums_displayed=1&TypeOfInquiryNumber=T&loc=en_US&InquiryNumber1=1ZA535270441608654&track.x=0&track.y=0 Link to post Share on other sites
Amadem Posted June 21, 2011 Author Report Share Posted June 21, 2011 5. Przybycie paczki do UC. Tłumaczenie faktury wysłane do Urzędu - czekamy na odprawę. Link to post Share on other sites
Amadem Posted June 24, 2011 Author Report Share Posted June 24, 2011 6. Przybycie paczki do mnie. Wyjeżdżam właśnie na "długi weekend" więc info o dopłatach/ nadpłatach etc. będę w stanie wysłać dopiero po powrocie. Link to post Share on other sites
Amadem Posted June 27, 2011 Author Report Share Posted June 27, 2011 7. Wysłanie listy o zwrotach/dopłatach. Dokładne info poszło na wasze maile. Link to post Share on other sites
Amadem Posted June 29, 2011 Author Report Share Posted June 29, 2011 8. Wysłanie paczek do Was - Zakończenie zamówienia), Link to post Share on other sites
Yuri Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Wiadomość automatyczna Wątek został przeniesiony z "Sklepy -> Zagraniczne sklepy -> Zamówienia zbiorowe" do "Sklepy -> Zagraniczne sklepy -> Zamówienia zbiorowe -> Archiwum". Link to post Share on other sites
Recommended Posts