kewinpol Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 Witam, mam do was pytanie jak się będą sprawdzały kuli P&J 0.2g a G608 + MadBull Lufa Precyzyjna ? Czytałem parę komentarzy i niektóry uważają, że nie ma problemu z takimi kulkami a niektórzy, że są za słabe. Quote Link to post Share on other sites
Skejter Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 Jeżeli mnie pamięć nie myli ta gietka ma ok 380 fps,więc daj kulki 0.25. Mam taką preckę i powiem że jest ok,tylko pejoty to słabe kulki,polecam Madbulla, G&G 0.25,o niebo lepsze. Quote Link to post Share on other sites
rafik1213 Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 P&J? :bialaflaga: One ostatnio w hi capach się tną to co dopiero będzie w prec rurze ... Quote Link to post Share on other sites
memonic1 Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Odpuść sobie te kulasy jedna wielka porażka :bialaflaga: Quote Link to post Share on other sites
forzamilan Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Lufe jeśli już to systemka.dozbieraj.nie zawiedziesz sie.; pp A co do kulek to się w pełni zgodzę ze Scaiterem - G&G 0.25 Pozdrawiam.; ) Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Odpuść sobie te kulasy jedna wielka porażka :bialaflaga: Fakt, ostatnio szału nie ma, ale mi na precce mad bull 535 mm latają całkiem przyzwoicie i nie ma żadnych zacinek :) Mówię o 0.25g. Jeśli lubisz sypać dużo kompozytu, kupuj P&J, bo bardziej się opłaca, jednak jeśli wolisz "Raz a dobrze" to Guardery lub G&G. (mi wyjatkowo G&G latają na lufie mad bull gorzej niż P&J, ale za to guardery jak po sznureczku ...) Quote Link to post Share on other sites
kewinpol Posted May 24, 2011 Author Report Share Posted May 24, 2011 Czyli lufa precyzyjna i kulki P&J to nie najlepsze rozwiązanie. Quote Link to post Share on other sites
Stalker Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Mogą ci się zaciąć w lufie i będziesz miał sajgon. Black Python to dobra lufa, na poziomie Systemy. Zasada jest taka: do lufy precyzyjnej dajemy kule lepszej jakości. Dobre kule to lepsza celność, gwarantuję ci, że po strzelaniu z G&G lub Blasterów Devili nie będziesz chciał wrócić do PJ. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts