Fearie Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 Na szybko chciałbym zrobić zamówienie bo potrzebuję pilnie jedną pierdółkę dlatego zbieram 6 osób i zamówienie leci. Są już 2 osoby. Pokrótce zasady: 1. Wysyłacie do mnie maila zatytułowanego "Redwolf maj2 - [twój nick]". W mailu powinny się znajdować linki do przedmiotów którymi jesteś zainteresowany oraz wszelkie pytania. 2. Odsyłam przybliżoną wycenę i mój numer konta. 3. Podejmujesz decyzję czy wchodzisz w ten interes czy nie i powiadamiacie mnie o tym. W mailu z decyzją prosiłbym o umieszczenie numeru telefonu oraz adresu do wysyłki paczki (w przeciwnym razie wyślę na adres z przelewu). 4. Czekam na zamknięcie listy, wysyłam dokładne wyceny i oczekuję na pieniążki (proszę nie robić przelewów na poczcie i innych takich instytucjach bo idą one 100lat, ja mam konto w PKO i najszybciej jest oczywiście z PKO do PKO). 5. Cenę przedmiotu liczymy ze wzoru: (cena przedmiotu + koszt przesyłki)*1,039*1,23 = cena w dolarach. 1,039 to stawka celna a 1,23 to VAT 6. Formą wysyłki jest poczta lotnicza. 7. Dodatkowym kosztem jest koszt przelewu - 120PLN - dzielony na 6 czyli 20zł per capita. Mój email: fearie@gmail.com Link to post Share on other sites
Fearie Posted May 27, 2011 Author Report Share Posted May 27, 2011 Są 3 osoby. Jeśli ktoś chce coś większego z RW to proszę się nie krępować. Link to post Share on other sites
rumak Posted May 27, 2011 Report Share Posted May 27, 2011 Mam pytanko: Czy płacisz paypalem? Link to post Share on other sites
Fearie Posted May 30, 2011 Author Report Share Posted May 30, 2011 Płacę przelewem. Mam już 4 osoby Link to post Share on other sites
Fearie Posted May 30, 2011 Author Report Share Posted May 30, 2011 Uprzedzając pytanie dlaczego przelewem. Płacę w tej formie gdyż wtedy dostępna jest opcja wysyłki pocztą lotniczą która jest znacząco tańsza niż DHL i w 99% inwestycja w koszt przelewu zwraca się powielokroć niższymi kosztami frachtu. pozdrawiam Fearie Link to post Share on other sites
Fearie Posted June 1, 2011 Author Report Share Posted June 1, 2011 Szukam jeszcze jednej (1) osoby. Link to post Share on other sites
Fearie Posted June 2, 2011 Author Report Share Posted June 2, 2011 Już jest komplet. jakby ktoś bardzo chciał to jutro dopiero wysyłam zamówienie więc jest szansa. Kwota przelewu wtedy się obniży oczywiście. pozdrawiam Link to post Share on other sites
Yuri Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Wiadomość automatyczna Wątek został przeniesiony z "Sklepy -> Zagraniczne sklepy -> Zamówienia zbiorowe" do "Sklepy -> Zagraniczne sklepy -> Zamówienia zbiorowe -> Archiwum". Link to post Share on other sites
Recommended Posts