Bart_Forrester Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Witam, w najbliższym czasie robię zamówienie zbiorowe na oryginalne pakole. Żadna chińska kupa, kupione będą z kraju arabskiego w zamian za trzy kozy, dwie owce i klapki adidonisa. Nie muszę chyba mówić jakim lansem jest prawdziwy pakol. ;) Do wyboru są kolory: http://imageshack.us/m/190/6508/creamq.jpg http://imageshack.us/m/195/5838/blackbp.jpg http://imageshack.us/m/577/2869/brownpinkjpg.jpg http://imageshack.us/m/23/7733/browneq.jpg Pakole mogą minimalne różnić się od tych na zdjęciach. Cena każdego jest podobna, wynosi od 55 do 65 zł. Zamówienie składacie przez PW. Czas: do 5 czerwca. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Moris Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 One mają jakiś rozmiar?? Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted May 26, 2011 Author Report Share Posted May 26, 2011 uniwersalny, o ile nie nosisz PASGT XXL to nie będzie problemu. ;) Link to post Share on other sites
Pawelski Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Pakoły są o tyle fajne że dają się "regulować" poprzez zwijanie, im ciaśniej tym na mniejszy obwód głowy pasują i vice versa. Piszę jako zadowolony posiadacz pakistańskiego pakoła :) Link to post Share on other sites
Moris Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Noszę kapelusz 61cm. Link to post Share on other sites
Pawelski Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 To da radę, kumpel ma czerep 60cm i nosi swojego pakola bez problemu. Link to post Share on other sites
Moris Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 (edited) No to git. To w takim razie jestem chętny. Kolorek to chyba ten ostatni. To jest coś ala CB? http://h5.abload.de/img/sdc11938tj7e.jpg Coś jak na tej focie potrzebuję :) Edited May 26, 2011 by Moris Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted May 26, 2011 Author Report Share Posted May 26, 2011 Albo ten przedostatni :) Ale one nawet w obrębie wybranego koloru mają różnice, bo kupowane są na "głębokiej wsi" i niektóre leżą na słońcu/są z młodszej lub starszej wełny itp. Ale wykonanie jest boskie, naprawdę. Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted May 27, 2011 Author Report Share Posted May 27, 2011 UWAGA: W związku z ilością chętnych zostało już tylko 9 miejsc. Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted May 31, 2011 Author Report Share Posted May 31, 2011 Pierwszy rzut pakoli będzie rozesłany trochę szybciej :) Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted June 8, 2011 Author Report Share Posted June 8, 2011 Pakole doszły! Jutro rozsyłka! Jednocześnie otwieram nowe zamówienie, u tego samego Pana. Kolor pakola tym razem dowolny - piszcie jaki chcecie, a powiem, czy da się załatwić. Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted June 10, 2011 Author Report Share Posted June 10, 2011 odpowiadając na PYTANIA: TAK, mogę ściągnąć inne ichnie rzeczy, w stylu arafatowych chust z wersetami z Koranu (albo i bez ;p), jakieś skórzane kapcio-buty, jakieś ozdóbki do ubrań, te ich długie szaty i tak dalej. Kufi też da radę. ;) Link to post Share on other sites
Moris Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 Pakol jest już u mnie. Można się w końcu lansować :D Bardzo ładnie wykonany. Widać od razu, że to nie jakaś airsoftowa kopia. Leży na głowie wyśmienicie. Nie gryzie. Myślałem, że skoro jest z wełny, to będzie, jestem jednak pozytywnie zaskoczony. Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted June 14, 2011 Author Report Share Posted June 14, 2011 Pierwsza partia pakoli już u nowych właścicieli, druga partia dziś wieczorem wychodzi, ze względu na dużą ilość zamówień są ylko 3 miejsca. Kto nie zdąży - niech pisze PW, często ktoś w trakcie zamówienia się wykrusza, bo nie było jego koloru jednak. Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted June 17, 2011 Author Report Share Posted June 17, 2011 przyszły, jutro rozsyłam, jest kilka wolnych jeszcze. Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted June 20, 2011 Author Report Share Posted June 20, 2011 (edited) kolejne u nowych właścicieli. Poniedziałek-środa jestem we wro, można odebrac osobiście/kupić te, z których ktoś zrezygnował. Cena poza allegro dalej 60 zł/sztuka. Edited June 20, 2011 by Lesio Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted June 23, 2011 Author Report Share Posted June 23, 2011 Ze względu na idiotyzmy w stylu "to są pakole z chin pewnie, bo nie masz metki, wszystkie zresztą pewnie takie same są" daję zdjęcia ostatniej partii, które chyba rozwieją wątpliwości: Każdy ma inny kolor, kształt, przeszycia, jedne są szersze na górze, inne raczej walcowate. Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted June 28, 2011 Author Report Share Posted June 28, 2011 dobra, ostatnie zamówienie, bo wyjeżdżam. Do 5 lipca przyjmuję. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Kuczu Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Bardzo fajna rzecz. Widać że to nie jakieś shit chińskie tylko koszerne oryginalne. Polecam! Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted July 6, 2011 Author Report Share Posted July 6, 2011 Już ich trochę w świat poszło. ;) Dziś po 21 jestem na Krzykach dłuższą chwilę, jutro po 10 na Rynku/PKS we Wrocławiu, więc można odebrać osobiście, o ile DZIŚ się mnie o tym poinformuje. Dostępne kolory to każdy odcień piaskowego/kojota, jeden oliwkowy, jeden brązowy i cośtam jeszcze. ;p Link to post Share on other sites
wegorz Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 Hah, jak będzie kiedyś zamówienie na jakieś chusty czy arafaty z wersetami czy bez to ja się piszę :D moja 6 letnia miltecowska arafata dobiega końca swego żywota Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted July 14, 2011 Author Report Share Posted July 14, 2011 no, ostatnia partia doszła, jak zwykle kilka zostało, więc można wykupić: - ciemnoszary/stalowy - oliwkowy w stylu koloru m65 - jasna oliwka (jak zieleń cat eyesów) - jasny beż - beż - jasny brąz - brąz - ciemno-kremowy - dziwny odcień między zielonym a beżem Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted July 29, 2011 Author Report Share Posted July 29, 2011 kilka sztuk zostało, dziś ostatecznie zamykam zamówienia aż do zejścia tych, które są, więc nie męczyć mnie o ściąganie, a wykupić te ostatnie 7. Link to post Share on other sites
Ari Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 - jasny beż - beż - jasny brąz - brąz - ciemno-kremowy Można fotki tych pakoli na maila? wax14@op.pl Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted July 29, 2011 Author Report Share Posted July 29, 2011 zdjęcie wszystkich pozostałych: Od razu uprzedzam - zdjęcie nawet w połowie nie oddaje różnicy kolorów, więc jeśli dobieracie kolor do munduru czy drewna w AK - spytajcie mnie. Mam porównanie z każdym kolorem i już "pod MC" czy "pod czerwoną sklejkę" dobierałem. :p Link to post Share on other sites
Recommended Posts