filoz533 Posted May 28, 2011 Report Share Posted May 28, 2011 Czy ta replika jest dobra? Czy taiwangun jest dobrym sklepem? http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_aeg/cm_028u-2007.html Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted May 28, 2011 Report Share Posted May 28, 2011 Na dwa pytania odpowiem jednym zdaniem: Na forum masz o tym od cholery i jeszcze trochę. Zapewne potrafisz pisać na klawiaturze i czytać ... więc posłuż się tymi pro umiejętnościami i poszukaj na forum. Link to post Share on other sites
Guest Aztek_PL Posted May 28, 2011 Report Share Posted May 28, 2011 To są dwa zdania. :icon_biggrin: Link to post Share on other sites
Stalker Posted May 28, 2011 Report Share Posted May 28, 2011 Tak i tak. Cyma robi porządny sprzęt. Aczkolwiek ta kolba może ci się zacząć chybota lub urwaćć, dlastego lepiej przy plastikowym body brać też stałą kolbę. Link to post Share on other sites
Guest Aztek_PL Posted May 28, 2011 Report Share Posted May 28, 2011 Za tą cenę lepiej weź CM.028 w podstawowej wersji, bo tam masz metalowy korpus. A szyny możesz dokupić sobie osobno. Link to post Share on other sites
Rej 12 Posted May 28, 2011 Report Share Posted May 28, 2011 No mój kolega kupił tom poniżej czyli tactical ale z kolbą z m4 i jest z niej zadowolony jedynie co sie zle sprawowało to kabelki od akumlatora i magazynek kabelki sie urwały po jakimś czasie a magazynek nie do końca podaje kulki Link to post Share on other sites
Andzia Posted May 28, 2011 Report Share Posted May 28, 2011 Za tą cenę lepiej weź CM.028 w podstawowej wersji, bo tam masz metalowy korpus. A szyny możesz dokupić sobie osobno. Mogę zostawić bez komentarza? Link to post Share on other sites
filoz533 Posted May 28, 2011 Author Report Share Posted May 28, 2011 Dla niektórych: JA SIĘ NIE PYTAM CZY TO JEST NA FORUM! dziękuje wszytkim za odpowiedzi Link to post Share on other sites
you-dash Posted May 28, 2011 Report Share Posted May 28, 2011 Dla filozof533: MY SIĘ NIE PYTAMY CZY TY SIĘ PYTASZ CZY TO JEST NA FORUM Są tutaj pewne zasady, dotyczą one KAŻDEGO, nie ważne czy to osoba mająca konto od 2 tyg, roku, pięciu czy nawet admina będącego od początku powstania wmasg. MUSISZ się do nich dostować, jeśli te zasady Ci nie pasują to nie korzystaj z forum wmasg. Link to post Share on other sites
Guest Aztek_PL Posted May 28, 2011 Report Share Posted May 28, 2011 Kurde, wszystko mi się pomieszało. I tak, możesz zostawić bez komentarza. :blink: W każdym razie też bardziej polecam trzymanie się przy stałej kolbie, bo ta taktyczna pewnie długo nie wytrzyma. Link to post Share on other sites
Andzia Posted May 28, 2011 Report Share Posted May 28, 2011 I tu się z Tobą zgadzam :) Link to post Share on other sites
arend Posted May 28, 2011 Report Share Posted May 28, 2011 Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora. Powód: Mnogogość odpowiedzi na pytanie. Jeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum Załoga WMASG Link to post Share on other sites
Recommended Posts