Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Hej wszystkim.

Che sobie kupić broń poboczna (koniecznie rewolwer) i mam mały problem.

Mianowicie nie moge nigdzie znaleźć nic odpowiedniego. W oko wpaadł mi dan weason 6, tylko to cacko ma dosyc dużą siłę jak na małe dystanse.

Oprócz tego w wielu sklepach internetowych często pojawia sie phyton (czy jaoś tak) jednak posiada on magazynek podlufowy.

I stąd moje pytanie-czy istnieje jakiś rewolwer z dzialajacym bębnęm o sile tak do 350 fps, przystepnej cenie (400-500) (najlepiej dajcie linka :happy:) , czy może trzeba sie zadowolić magazynkiem pod lufa? A może istnieje sposób na zmniejszenie mocy gazowego danna?

Z góry dzięki :icon_biggrin:

I stąd moje pytanie-czy istnieje jakiś rewolwer z dzialajacym bębnęm o sile tak do 350 fps, przystepnej cenie (400-500) (najlepiej dajcie linka :happy:) , czy może trzeba sie zadowolić magazynkiem pod lufa? A może istnieje sposób na zmniejszenie mocy gazowego danna?

Nie za te pieniądze, niestety. Kiedyś był M10 Bella, ale jakość była ponoć marna.

Dobrego, ładnego, celnego i mocowo akceptowalnego Pythona, w dwóch kolorach i 3 długościach lufy (2'5', 4" i 6") robi Marui. Ale wychodzi drożej niż 400-500zł.

I czego pisaliście....

A drogiemu Autorowi polecę sklep Redwolf airsoft. Akurat rewolwerów jest tam ogromny wybór, a jak już coś wpadnie Ci w oko, to nagle się okaże, że i 1500zł dasz. A że dobry dziś dzień - poszukaj na tym forum tematu o danie wessonie (któregoś z tematów, jest kilka o nim). Jest tam opis, co zrobić, aby zmneijszyć jego prędkość wylotową do ok. 300-350fps.

Nie, tutaj o to nie pytaj, gwarantuję, że jest we wspomnianym temacie.

Pozdrawiam,

Laokoon