Sila Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Witam. Posiadam cm 0.31 od roku. Zastanawiam się nad zakupem nowej repliki z lepszymi osiągami. Interesuje mnie cm 0.40 i cm 0.32. Zamierzam używać jej jako parasnajperki i nie wiem która jest lepsza pod względem osiągów. Jeżeli uważacie, że nie opłaca się zmieniać repliki z cm 0.31 na którąś z wyżej podanych to proszę o taką informację. Proszę o podanie zasięgu wszystkich trzech replik kogoś kto miał wszystkie 3 w rękach i potrafi porównać. Z góry dziękuje. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Roni92 Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 040 ma najlepsze osiągi i w sumie tylko to opłaca się jakoś ulepszać. Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Tak jak poprzednik napisał cm 040. A dlaczego? Poczytaj na forum ; ) Quote Link to post Share on other sites
Skejter Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Tuningować można wszystko i na wszystko ( ale bez przeginania) Ja mam cm.031 jako karabinek wyborowy i nie narzekam,solidna konstrukcja i bez awaryjna,dane w profilu.Powiem tylko że przy dobrych kulkach i umiejętnościach da się trafić na spory dystans rzędu 60-70m. Taki mały off. Quote Link to post Share on other sites
Sila Posted June 15, 2011 Author Report Share Posted June 15, 2011 Dzięki wielkie za pomoc:) Scaiter, a ile fps masz na kulkach 0.25? Quote Link to post Share on other sites
Skejter Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Dzięki wielkie za pomoc:) Scaiter, a ile fps masz na kulkach 0.25? Około 400 fps,równie ważne jak karabin tak i stosowana amunicja musi być dobra bo inaczej cały tuning niema sensu. Quote Link to post Share on other sites
Sila Posted June 15, 2011 Author Report Share Posted June 15, 2011 A jakiej amunicji używasz i ile kosztował cały tuning twojej repliki? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts