Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Która z podanych replik jest najlepsza.

Recommended Posts

Witam wszystkich fanów ASG.

Ostatnio mój budżet "państwowy" wzrósł do wysokiej kwoty. (Nie martwcie się , nie mam za dużej inflacji :))

O dziwo sprzedam swoją starą replikę ( cyma028)

Mogę spokojnie na replikę wydać hmm: 900 zl

Podam tutaj linki ,żebyście mi doradzili .

(Mam wielki sentyment do Ak47) Jak ktoś znajdzie lepsze od tych replik model , jak by mógł to niech wystawi.

Gdybyście jeszcze mi powiedzieli ak47 CM048 do ile metrów jest celniejsza niż CM028.

http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_aeg/cm_048m_cm-1415.html

http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_aeg/cm_048_cm-1504.html

http://sklep.airsoftguns.pl/product-pol-1152191050-GF47-CLASSIC-GFC-GUNS.html

Jeszcze poszukam na youtube jak to zamontować i będzie cud miód i orzeszki.

Orientujecie sie czy w czasie kupienia repliki , sprzedawca zamontował by mi to za darmo ?

Czy można jakoś to rozpoznać czy odpowiednią lufę zamontował?

P.s Przepraszam że kolejny post, lecz tamtego nie dałem rady zedytować :)

Edited by foczkassj

Powiem tak, jeśli to twoja pierwsza replika, daj to sprzedawcy/serwisantowi do założenia. Najczęściej zrobi Ci to za darmo, albo za kilka groszy. Najlepiej, jeśli postoisz mu przy tym nad głową, wtedy będziesz wiedział co i jak następnym razem ;) Lufy mają najczęściej firmowe oznaczenia, z tego, co się orientuję.

Pozdrawiam, Sting

@EDYT

Edited by Sting

Witam wszystkich fanów ASG.

Ostatnio mój budżet "państwowy" wzrósł do wysokiej kwoty. (Nie martwcie się , nie mam za dużej inflacji :))

Kolego, jak nie masz pojęcia co pewne słowa oznaczają, to ich najlepiej nie używaj. Sypanie przypadkowymi słowami nie robi z ciebie inteligentnego rozmówcy.

Wygooglaj sobie czym jest inflacja. Jeśli przeczytasz to pare razy, to zrozumiesz jaką głupotę tutaj napisałeś...

@Topic. Zdecydowanie Cm.048. Prosto z pudła strzela dobrze, jak na brak wkładanej w nią kasy. 3 osoby w środowisku już je mają. Wystarczy gumka i lufa, a replika będzie dawała ci niezłą przewagę.

@OT. na koniec dodam jeszcze /facepalm. :bialaflaga:

Edited by infektius

Nie obrażam tylko daje rade na przyszłość. Dalej mi sie wydaje że nie wiesz co to inflacja. Dla mnie nie było to śmieszne, tylko żałosne. Łatwiej trawie ludzi mylących bynajmniej z przynajmniej. Im więcej człowiek mówi, tym łatwiej nazwać go głupcem niż jeżeli milczy.

Edited by infektius