filip128 Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Witam znalazłem taką baterię do mojej MP7A1 : KLIK Powinna pasować lecz mam pytanie czy na 100% wejdzie do mojej repliki.Oto zdjęcia ładowarki i pojemnika na baterię: Uploaded with ImageShack.us Bardzo proszę o szybkie odpowiedzi po0nieważ chciałbym się wybrać na pierwszą strzelankę. Quote Link to post Share on other sites
musashi Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Będzie dobra Quote Link to post Share on other sites
spartanaqa Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Tak - nawet pisze przecież że do mp7 Problem w tym że jest niedostępna Quote Link to post Share on other sites
filip128 Posted June 27, 2011 Author Report Share Posted June 27, 2011 Byłem w Militaria.Pl kazali mi podać to co jest nad kodem kreskowym na opakowaniu więc podałem im :Item No :2.5701 Powiedzieli że sprawdzą na stronie producenta.Powiedzcie czy dobrze postąpiłem. Quote Link to post Share on other sites
zajaszcze Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Wzorowo! Quote Link to post Share on other sites
Bieniekk Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Bardzo dobrze :biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Fedajkin Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 (edited) Podobną batkę jak ta z linka brat miał w dezercie cymy, szału nie było, długo nie działała na samej strzelance ani sezonowo. Tutaj to trzeba 7,4 lipolka. Takie koło 1000mAh są naprawdę malutkie i wcisniesz je wszędzie. W dodatku kupisz ją za jakieś 35-40 złotych (co najwyżej) upchniesz takie tam dwie i będą działać nawet z mocniejszymi sprężynami a nie tylko M100. http://allegro.pl/li-po-lipo-li-po-7-4v-900mah-i1685334808.html http://allegro.pl/pakiet-turnigy-lipo-800mah-2s-7-4v-20c-30c-lama-v4-i1680818236.html Jedyna wada - trzeba dodatkowo kupić ładowarkę o odpowiednich parametrach, więc koszt się zwiększy. Edited June 27, 2011 by Fedajkin Quote Link to post Share on other sites
filip128 Posted June 27, 2011 Author Report Share Posted June 27, 2011 Mam prośbę.Jeśli ktoś miałby ochotę to bardzo proszę o podawanie linków z takimi bateriami na różnych sklepach bądź allegro. Pyt.1):Jak bym miał podłączyć tą baterię z wtyczką skoro u mnie jest blaszka? Pyt.2):Czy moja broń(H&K MP7 A1 UMAREX) wytrzyma trochę dłużej niż 1 miesiąc? Pyt.3)Jakie oporządzenie muszę kupić aby zacząć zabawę z ASG? Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Pyt.1):Jak bym miał podłączyć tą baterię z wtyczką skoro u mnie jest blaszka? Możesz dać komuś do przerobienia styku przy baterii. Pyt.2):Czy moja broń(H&K MP7 A1 UMAREX) wytrzyma trochę dłużej niż 1 miesiąc? Jeśli dobrze sformujesz baterię/akumulator to powinna bez problemu. Pyt.3)Jakie oporządzenie muszę kupić aby zacząć zabawę z ASG? Jak chcesz :icon_razz2: Zacznij może od Flectarnu (niemiecki kamuflaż), mega tani i dostępny wszędzie. Chyba, że wolisz się już na coś stylizować. ZAKUP PORZĄDNE GOGLE/OKULARY, CO NIE ZOSTANIESZ CYKLOPEM. Quote Link to post Share on other sites
filip128 Posted June 27, 2011 Author Report Share Posted June 27, 2011 Mam pytanko.Moglibyście mi podać strony lub napisać krok po kroku co mam zrobić aby ten akumulator zamontować.bardzo proszę o pomoc bo chciałbym pójść na pierwszą strzelankę. Quote Link to post Share on other sites
zaki123 Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 PROSZĘ BAGDZO, WYSTARCZYLO Z 4 RAZU KLIKNAĆ obawiam się ze młodemu Koledze raczej nie chodziło o formatowanie batki, lecz co zrobić aby podłączyć lipolkę zamiast standardowej batki Arend Quote Link to post Share on other sites
arend Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 1) Kupić odpowiednią złączkę (czyli odwrotną niż w baterii) 2) Kupic 10cm przewodu niskooporowego 3) przeciąć kabel na połówki i odizolować końce 4) założyć złączkę 5) zachowując biegunowośc dolutować kabelki do punktów lutowania blaszek Następnie 6) Podłączyć baterię i zamontować ją w replice. włożyć magazynek z kulkami. 7) Strzelać 8) Cieszyć się. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts