GERALT Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 widzieli takie kulaski?? http://www.airsoftworld.net/bb-s-and-other-consumables/bb-s-0-12g-0-20g-0-25g-0-28g-0-30g-0-43g/6mm-exploding-bb-s-91-bb-s.html Quote Link to post Share on other sites
Bieniekk Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Eeee pierwsze słyszę :D szkoda że nie zaprezentowali działania. Co do działania nie wiem, jakoś nie jestem przekonany, co będzie jeżeli "Exploding" nastąpi z jakiegoś powodu w lufie albo w komorze ? :zastanawia: Po opakowaniu nie twierdzę, że są one precyzyjnie, więc posiadaczom luf precyzyjnych i pół-precyzyjnych podziękujemy :happy: Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Lata temu z tego co pamiętam były dostępne w Polsce - poszukaj, gdzieś pewnie jest jeszcze temat. Quote Link to post Share on other sites
Piotro Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 (edited) O kulasach nic nie wiem ale wiem czy jest nakręcony ten film Edited June 28, 2011 by Piotro Quote Link to post Share on other sites
bastekkk Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=UFNpiOIDuCg&feature=related Quote Link to post Share on other sites
white_pl Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 (edited) Ciekaw jestem co kierowało twórcami tych kulek? Nie są to kulki precyzyjne , więc do snajperek się nie nadają jako fajny efekt potwierdzający trafienie. Z tego co na szybko wyczytałem na innych forach to wszyscy z miejsca banują używanie tych kulek w rozgrywkach - bo kto chciałby dostać z czegoś takiego ?!? Więc w sumie nadają się tylko do niedzielnego postrzelania z pistoletu do celu...bliskiego :D Edited July 17, 2011 by white_pl Quote Link to post Share on other sites
arend Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 Są to wyłącznie kulki efekciarskie do postrzelania w puszkę ewentualnie jakiś model czegoś celem demolki. Znaczy do frajdy jakby ktoś nie zrozumiał. Strzelania czymś takim na strzelankach jednoznacznie zakazuje PASG. Quote Link to post Share on other sites
Voo-Doo Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 (edited) Hmmmm.. raz zostałem podpalony w ghillie przez kolegę palącego papierosa (podobno dziwnie wyglądałem biegnąc ku rzece), i było by z całą pewnością możliwe podpalenie serią takich kulek. To, kulki aluminiowe i "paintballowe" to jedne z wielu rzeczy, które nigdy nie powinny znaleźć się w ersofcie. Edited July 17, 2011 by 50zyt Quote Link to post Share on other sites
Deadmaster Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 hmm... załadować tymi kulkami takiego miniguna... :cool: Do demolki jak znalazł :happy: , ale używaniu w strzelaniu do maniaków i innych gatunków mówię stanowcze NIE. Bardzo bym prosił następnym razem o pisanie postów tylko wtedy, kiedy ma się coś ciekawego do powiedzenia ;). /LgN Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts