Amadem Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Jako, że jak zawsze zależy mi na czasie ilość osób/towaru ograniczona. :wink: Wysyłka UPS (Dostajcie nr trackingowy, po 7-10 dni od wysłania paczka jest w PL) Kontakt TYLKO przez mail - rzadko bywam na forum, a maila monitoruję na bieżąco :cool: Zgłoszenia i Przelewy zbieram do 18.07.2011 - Termin Zerowy - D-Day Jak zamawiać: 1.Wysyłasz na mój mail ebk4life(malpka)gmail.com : a) temat: WGC-07-WMASG-*Twój Nick, b) Co chcesz zamówić: nazwa,kod, ilość + ew. rozmiar, link, 2. Wysyłam Ci wstępną wycenę. Akceptujesz lub rezygnujesz. Potwierdzeniem jest wysłanie maila zwrotnego ze swoimi danymi do wysyłki towaru(adres, aktualny nr kontaktowy). 3. Do D-Day czekam na przelewy - brak przelewu i kontaktu rozumiem jako rezygnację z zamówienia. 4. W dzień D-Day + 1 wysyłam i opłacam zamówienie. 5. Paczka dochodzi do PL, odprawa w UC i leci do mnie. 6. Rozliczenie zwroty/dopłaty i wysyłka przedmiotów do WAS. Wszelkie info na temat zmian statusu zamówienia będzie w tym temacie - więc proszę o nie bombardowanie mnie mailami po 10 razy dziennie :) Poszczególne etapy zamówienia o których będę informował: 1. Wysłanie zamówienia do WGC, 2. Lista z Out of Stock, 3. Kompletowanie(pakowanie) paczki, 4. Wysłanie paczki przez WGC(nr do trackingu), 5. Przybycie paczki do UC, 6. Przybycie paczki do mnie, 7. Wysłanie listy o zwrotach/dopłatach, 8. Wysłanie paczek do Was - Zakończenie zamówienia. Link to post Share on other sites
Amadem Posted July 12, 2011 Author Report Share Posted July 12, 2011 Z racji wyjazdu który trwa do końca tygodnia a w związku z nim z utrudnieniem dostępu do internetu zwracam się z prośbą o cierpliwość przy czekaniu na wycenę/kontakt mailowy ze mną. Link to post Share on other sites
Amadem Posted July 17, 2011 Author Report Share Posted July 17, 2011 (edited) Wróciłem, odpisałem na zaległe wyceny. Zamówienie idzie zgodnie z planem. Edited July 17, 2011 by Amadem Link to post Share on other sites
Amadem Posted July 20, 2011 Author Report Share Posted July 20, 2011 Doszły spóźnione przelewy. 1. Wysłanie zamówienia do WGC. Link to post Share on other sites
Amadem Posted July 22, 2011 Author Report Share Posted July 22, 2011 2. Lista z Out of Stock. WGC Notes: update by martin (22 July 11) We're so sorry , your order item Shooters Design CNC Aluminum Rocket Valve For KSC Glock Series # SD-PT-S715 x1 USD11 just out of stock now , we maybe need 2 weeks to restock it . Do you mind to change it to store credit or other item ? Thank you . Poszły maile do osób które to dotyczy. Bardzo proszę o określenie czy chce się przedmiot wymienić czy $ zamienić na credit points i zamówić z następnym zamówieniem. Link to post Share on other sites
Amadem Posted July 26, 2011 Author Report Share Posted July 26, 2011 3. Kompletowanie(pakowanie) paczki. 4. Wysłanie paczki przez WGC(nr do trackingu). WGC już wysłało paczkę: http://wwwapps.ups.com/WebTracking/processInputRequest?sort_by=status&tracknums_displayed=1&TypeOfInquiryNumber=T&loc=en_US&InquiryNumber1=1ZA535270441406416&track.x=0&track.y=0 Link to post Share on other sites
Amadem Posted July 28, 2011 Author Report Share Posted July 28, 2011 5. Przybycie paczki do UC. Wysłałem tłumaczenie faktury do UC. Link to post Share on other sites
Amadem Posted July 29, 2011 Author Report Share Posted July 29, 2011 6. Przybycie paczki do mnie. 7. Wysłanie listy o zwrotach/dopłatach. Poszły maile z ostatecznym rozliczeniem. Link to post Share on other sites
Yuri Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 Wiadomość automatyczna Wątek został przeniesiony z "Sklepy -> Zagraniczne sklepy -> Zamówienia zbiorowe" do "Sklepy -> Zagraniczne sklepy -> Zamówienia zbiorowe -> Archiwum". Link to post Share on other sites
Recommended Posts