mocny Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Witam wszystkich maniakow airsoftu. Dopiero zaczynam i kupilem taka bron http://www.realsword.com.hk/gun_47S.htm Moj wybor pokierowany byl najbardziej zblizonym wygladem do oryginalu z tego co udalo mi sie znalesc na internecie. Nie zwracalem uwagi na inne parametry bo i tak by mi to nic nie dalo jako ze jeszcze nigdy sie w airsoft nie bawilem. Tak wiec prosze o jakiekolwiek opinie o tym modelu, moze ktos mial, strzelal? Dzieki. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 To najpierw kupujesz a potem pytasz co kupiłeś. EEEEEEEEEEEEch. Użyj szukajki. Na temat tego RSa jest spory temat w technikaliach. Quote Link to post Share on other sites
Yfronus Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Jeżeli chciałeś replikę najwierniej odwzorowującą kbk AK, to źle trafiłeś, bo to replika ćińskiego Type 56, o którym jest założony temat na forum. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Jeżeli chciałeś replikę najwierniej odwzorowującą kbk AK, to źle trafiłeś, bo to replika ćińskiego Type 56, o którym jest założony temat na forum. Hie hie, to się chłopak załamie. Quote Link to post Share on other sites
mocny Posted July 8, 2011 Author Report Share Posted July 8, 2011 To najpierw kupujesz a potem pytasz co kupiłeś. EEEEEEEEEEEEch. Użyj szukajki. Na temat tego RSa jest spory temat w technikaliach. tak to jest jak czlowiek jest sentymentalny, chcialo sie miec bron najblizsza oryginalu. Niestety pod wzgledem wlasnosci strzeleckich nie da rady (no chyba ze pojade do stanow to za ta sama cene bede mial prawdziwego:) ) Jeżeli chciałeś replikę najwierniej odwzorowującą kbk AK, to źle trafiłeś, bo to replika ćińskiego Type 56, o którym jest założony temat na forum. moze mam za malo cierpliowsci przy szukaniu w internecie, w wojsku bylem jaki czas temu wiec dobrze nie pamietam. zalozylem sobie ze nie ma byc w materialach zadnych plastikow i ma miec wage podobna do oryginalu. arend dzieki, juz znalazlem tematy na ten temat bierzcie na mnie poprawke, w koncu pisze w dziale "jestem zielony" :P Dzieki i pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 moze mam za malo cierpliowsci przy szukaniu w internecie, w wojsku bylem jaki czas temu wiec dobrze nie pamietam. zalozylem sobie ze nie ma byc w materialach zadnych plastikow i ma miec wage podobna do oryginalu. nie załapałeś... To NIE JEST REPLIKA AK47. NIE. To jest Type 56. Chiński klon AK, bardzo podobny, ale to nie AK47. ;) Quote Link to post Share on other sites
mocny Posted July 8, 2011 Author Report Share Posted July 8, 2011 ok nie zalapelem, zwracam honor w takim razie nie jestem zadowolony, jutro wystawiam replike na ebayu zartuje, jaka by nie byla to trzyma sie super, i wyglada jak prawdziwy (niech Ci juz bedzie) 56 pobawie sie troche z ta replika, a po jakim czasie moze przyjdzie czas na cos innego, jak juz bede wiedzial o co w tych replikach tak naprawde chodzi (pomijajac to ze o dobra zabawe :) ) Quote Link to post Share on other sites
Stalker Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 Człowieku, kupiłeś Real Sworda - ciesz się, tańcz i śpiewaj z radości. :cool: Przecież te repliki pod względem realizmu wykonania zenwętrznego to najwyższy poziom. Owszem, to jest replika chińskiego Type'a, ale to tylko zaleta, gdyż masz oryginalną broń. A jeśli koniecznie chcesz sprzedać, napisz mi PW. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts