Koksu55 Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 Witam ! Zastanawiam się nad kupnem tej oto repliki z taiwanu type 89 [bE] za 512 zł, lecz problem mam takowy, iż ta broń ma skromną ilość fps (340), a chciałbym mieć duży zasięg. Będzie to moja druga replika więc jeśli macie jakieś zastrzeżenia co do tej broni, piszcie. Możecie też polecić mi inną do 600 zł. Pozdro Koksu55 Link to post Share on other sites
Widmo34 Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 lepiej wyjdziesz jak wsadzisz dobra wmiare tanią precke szturmową (systema/guarder) i gume hop-up niz mocniejszą sprezyne Link to post Share on other sites
Dread Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 FPSy może ma nieduże, ale zasięg całkiem niezły jak na chinola. Link to post Share on other sites
Stalker Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 (edited) Pamiętaj też, że te repliki nie cieszą sie wielkim zainteresowaniem, więc nie jest łatwo o cześci do nich na rynku wtórnym. Nie jst to również najlepsza giwera w tej cenie. Edited July 17, 2011 by rokatanski Link to post Share on other sites
Koksu55 Posted July 17, 2011 Author Report Share Posted July 17, 2011 Wazne są dla mnie takie parametry jak: -celność -zasięg -wytrzymałość konstrukcji i bebechów -jak często by się zacinał ? Link to post Share on other sites
arend Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 Jakbyś użył szukajki to znalazłbys dłuuuuuuuuuuuugi temat o tej replice. Z dokładnie opisanymi parametrami, potencjalnym tuningiem , wadami i zaletami. Trzeba tylko chcieć chcieć. Link to post Share on other sites
Recommended Posts