DavidASG Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Witam Nie udało mi się znaleźć żadnego tematu xm8 więc piszę . Czy polecicie XM8 na początek ASG ?? Pozdrawiam Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Od SRC? Trzymałem to w łapach i jakość zastosowanych materiałów zewnętrznych oraz wykonanie jest bazarowe. Kultura pracy też nie porywa, chodzi jak ciągnik. Link to post Share on other sites
arend Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 A może dowiemy się o jakim XM8 DavidASG ma na myśli. Bo teraz działamy w ciemno. Link to post Share on other sites
LogaN Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Zapewne o żadne mu nie chodzi, tylko jest to kolejny niezbyt mądry temat założony przez tego użytkownika. Drogi Davidzie - naprawdę nie potrafiłeś znaleźć żadnego tematu poświęconego XM8? A wpisałeś w wyszukiwarkę ten magiczny ciąg znaków? Bo ja tak i znalazło mi 4 strony tematów, z których dwa ciekawsze wybrałem specjalnie dla Ciebie: http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/27417-xm8-src/page__hl__xm8 http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/19053-xm8-be-mini-recenzja/page__hl__xm8 Dotyczą one dwóch najbardziej znanych replik XM8, które były na polskim rynku - wersji produkowanej przez SRC oraz BE. Również AGM produkował replikę XM8, ale z tego co się orientuję, to w Polsce nigdy ta replika nie była zbyt popularna. Również Cyma i Well miały w planach XM8, ale chyba tylko na planach i/lub wersjach sprężynowych tych replik się skończyło. Dawno temu były również dostępne konwersje do G36C z TM. Nie wiem po co Ci to w ogóle piszę, bo prawdopodobnie za parę dni wrócisz z inną propozycją repliki. A czy polecamy XM8 na początek? Nie podałeś nawet firmy, to skąd mamy wiedzieć? W tym wypadku akurat Ci się upiekło, gdyż żadna z ogólnodostępnych replik nie jest idealna więc osobiście z góry mogę powiedzieć, że NIE polecam Ci XM8. A teraz - zapraszam do czytania. Link to post Share on other sites
Recommended Posts