Marrcinek Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Chce kupić kawałek munduru. Znalazłem ogłoszenie Helikon BDU. Czym różni się od SFU i innych? Warto brać BDU? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Krojem... Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 na pewno nie warto brac helikona, gdy czesto oryginaly chodza taniej... Quote Link to post Share on other sites
Marrcinek Posted July 23, 2011 Author Report Share Posted July 23, 2011 Arafat (KSK) A jakie są różnice? Lesio na allegro oryginały chodzą po ok. 140-150zł. Czyli odpuścić Helikoina? Quote Link to post Share on other sites
Hannon Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Ja rozumiem że to jest dział 'jestem zielony', ale nie rób z niego 'jestem leniwy'. Wejdź na jakąś stronę - chociażby helikonu i zerknij w katalog jak wygląda SFU i jak wygląda BDU. Chyba będziesz w stanie wyłapać różnice, tak jak sie uczy przedszkolaki w tych książeczkach z dwoma obrazkami i napisem "znajdź 5 różnic". Quote Link to post Share on other sites
Kacperasg Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Dwa lata biegam w helikonie sfu, nie narzeka nie blaknie materiał, nie rozdziera się a przeżył dużo. Quote Link to post Share on other sites
Hannon Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Szwy lubią się pruć, a materiał cholernie szeleści przy ocieraniu o siebie. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Arafat (KSK) A jakie są różnice? Lesio na allegro oryginały chodzą po ok. 140-150zł. Czyli odpuścić Helikoina? BDU Woodland kupilem na allegro za 90 zl, wystarczy czekac na okazje. ;) Quote Link to post Share on other sites
Stalker Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Helikon jest przyzwoity, nie przesadzajcie. Nie jest to jakaś kosmiczna rewelacja, ale też chodzimy na strzelanki a nie do akcji na wojnę. :cool: Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Chodzi mi raczej o wyglad - nie wiem jak z tym teraz, ale u nas kilku nowych biegalo w WD Helikona i Milteca, i WD to kolorami naprawde nie przypominalo, nawet po spraniu. ;p Quote Link to post Share on other sites
Hannon Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Pantera też sie rózni kolorem mocno od monowskich. Jest o wiele jaśniejsza i ma bardziej nasycone kolory. Quote Link to post Share on other sites
Bieniekk Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 ale za to niech mi nikt nie piszę, że helikon robi słabą wz pustynną ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts