rezul Posted January 19, 2003 Report Share Posted January 19, 2003 hmm pinki nie wazne kto trzyma AEGa kobieta jest rownie niebezpieczna jak mezczyzna (chyba ze akurat zlamie paznokiec :twisted: ) Link to post Share on other sites
Xie Posted January 19, 2003 Author Report Share Posted January 19, 2003 Jak złamie pazniokieć może być jeszcze bardziej niebezpieczna... bo zła, że ma złamany hihihihihihihihih :lol: :lol: :lol: Link to post Share on other sites
rezul Posted January 19, 2003 Report Share Posted January 19, 2003 hihi przeciez wlasnie to powiedzialem :D wtedy facet musi uzyc broni biologicznej np jakas mala zaba we wlosy i czekac az kobieta sie sama zastrzeli :twisted: Link to post Share on other sites
Guest Kret Posted January 19, 2003 Report Share Posted January 19, 2003 Za fascynacja obserwuje ewolucje tego tematu... Pozdrawiam Kret Link to post Share on other sites
PAT_Pinky Posted January 19, 2003 Report Share Posted January 19, 2003 Ja jak dostane kulka w pupe tez sie robie niebezpieczny i szarzuje z kolba tzrymana nad glowa i okrzykiem Uraaa!!! (heh byla juz taka sytauacja). Jak wam sie podoba moj nowy Avatar ? Ksiezniczka jakies sugestie ? Link to post Share on other sites
PAT_Bubel Posted January 20, 2003 Report Share Posted January 20, 2003 Piny twój nowy avatar jest wspaniały 8O - wyglądasz jak młody Czapajew!!! I tak trzymaj! Lenin wiecznie żywy!!! A na poważnie nareszcie coś ludzkiego. Wszystkie laski twoje... Link to post Share on other sites
Guest Kret Posted January 20, 2003 Report Share Posted January 20, 2003 Pinky, co to jest? Che Guevara? Kret Link to post Share on other sites
Foka Posted January 20, 2003 Report Share Posted January 20, 2003 Dzieki czemu zdam relacje niedowiarkowi Navy Seal z wielkiego lania udzielonego mi przez kobiete kalkulujaca na zimno. :) a widzisz... ja sie w sobote spotkalem z Ksiezniczka na polu walki. Co prawda ani razu nie nawiazalismy kontaktu bojowego (ja jej w czasie walki nawet nie widzialem :)), ale bylem pierwszy :lol: Link to post Share on other sites
Foka Posted January 20, 2003 Report Share Posted January 20, 2003 Drogi Navy_Seal :lol: bardzo ladnie wycina sie zdania z kontekstu i dopisuje smieszne komentarze, wszystko to zabawnie wyglada. troszke mnie zle zrozumiales mowilem o zawodach krajowych strzeleckich, wtedy kac jest straszna sprawa, a obciazenie psychiczne uwierz mi duze. domyslam sie... a ja wczoraj startowalem w zawodach (wiloboj z broni dlugiej) i zajalem 7 miejsce z czego jestem dumny :) a w jakmi bylem stanie to wiedz Ci co byli w sobote na strzelaniu :) I pewnie ganiaja z markerami cale tabuny ladnych dziewczyn. niestety :cry: :cry: :cry: :cry: Izraelska grupa Sayaret Matkal (chyba dobrze napisalem) szkoleniowcami sa tam kobiety, wiesz gdzie oni maja szkolenie ? na terytorium wroga :) , one braly i pewnie biora udzial w akcji. Do lublina przyjechala kiedys pani uczaca Kraftmagi z izraela, ma stopien porucznika bodajze i byla ranna podczas potyczki na wzgorzach Golan, dlatego jest intruktorem w ich armii. Nie wygladala na osobe ktora robi glupie rzeczy w obliczu wroga. IMO Izrael nie jest najlepszym przykladem kraju ktory ma nadmiar ludnosci... wrecz przeciwnie :P Link to post Share on other sites
Xie Posted January 20, 2003 Author Report Share Posted January 20, 2003 Jak wam sie podoba moj nowy Avatar ?Ksiezniczka jakies sugestie ? Hmmm...interesujący... ale przyznam że tamten był fajniejszy... nie mówiąc o tym' date=' że chętnie zobaczyłabym "na zywo". :D+--> QUOTE(Foczusieńka :D) Co prawda ani razu nie nawiazalismy kontaktu bojowego (ja jej w czasie walki nawet nie widzialem ), ale bylem pierwszy[/quote']No nie... czyżbym aż tak dobrze wtapiała się w tło w tym moim "hip-hopowym" camo???? :lol: Owszem, możesz być dumny, że widziałeś mnie przed Pinky'm. a wracając do tematu kluczowego, poruszonego 7 stron temu przez Parabelle... Jest mi dzisiaj bardzo smutno.... bo byłam w sklepie i widziałam ŚLICZNĄ kurteczkę (woodland)... problem polega na tym, że była o kilka cm za mała (i nie myślcie że ze mnie jakieś monstrum, bo kurteczka była XS i do tego jakieś przyciasne XS!!). Chyba mam za dużą "klatę".... :lol: Kto mnie pocieszy.... buuuuuuu....... :cry: Link to post Share on other sites
Foka Posted January 20, 2003 Report Share Posted January 20, 2003 No nie... czyżbym aż tak dobrze wtapiała się w tło w tym moim "hip-hopowym" camo???? :lol: dla dobra ogolu przyjmijmy ze tak :) Owszem, możesz być dumny, że widziałeś mnie przed Pinky'm. jestem wzruszony... to pewnie dlatego jestem taki niewyspany :? Jest mi dzisiaj bardzo smutno.... bo byłam w sklepie i widziałam ŚLICZNĄ kurteczkę (woodland)... problem polega na tym, że była o kilka cm za mała (i nie myślcie że ze mnie jakieś monstrum, bo kurteczka była XS i do tego jakieś przyciasne XS!!). a jak by Ci pasowala XXL? :) Chyba mam za dużą "klatę".... :lol: za duzo silowni :P Kto mnie pocieszy.... buuuuuuu....... :cry: no ja cos na ten temat wspominalem :? ale w najblizszym czasie to Stolyca mnie raczej nie zobaczy, wiec musisz sobie radzic sama :) Link to post Share on other sites
Guest Kret Posted January 20, 2003 Report Share Posted January 20, 2003 Chyba pozostaje Ci skomplikowana dosyc operacja krawiecko - ekonomiczna, czyli kupno wiekszej kurtki (i w ostatecznosci sciagniecie jej gdzieniegdzie :-))) Pozdrawiam Kret Link to post Share on other sites
Xie Posted January 20, 2003 Author Report Share Posted January 20, 2003 a jak by Ci pasowala XXL? :) Myślę że bym się "utopiła"..... i wymagałabym reanimacji.... Ale na szczęście "niektóre zwierzątka" potrafią pływać :D Link to post Share on other sites
Foka Posted January 20, 2003 Report Share Posted January 20, 2003 kurcze, Ty to jestes odwazna :) tak mnie draznic... :twisted: pamietaj ze Ksiezniczki zwykle plywaja statkami :D... a Foki te statki zwykle wysadzaja :D BTW zaraz se zeskanuje nowego awatara :D Link to post Share on other sites
Foka Posted January 20, 2003 Report Share Posted January 20, 2003 a ja wczoraj startowalem w zawodach (wieloboj z broni dlugiej) i zajalem 7 miejsce z czego jestem dumny :) hehe pomylilem sie bylem 5 jestem z siebie jeszcze bardziej dumny... chyba nie jestescie godni zaszczytu zeby ze mna grac :D :lol: :D :lol: :D :lol: Link to post Share on other sites
Misiek Posted January 20, 2003 Report Share Posted January 20, 2003 tiaaa - odpowiem hurtem Foczuś - nie daj się podpuszczać - bądź twardy (bez skojarzeń) - niech ci żadna płcia piękna nie przewróci w głowie - bo nie będzie z ciebie żadnego pożytku i trzeba cię będzie zastrzelić; nawet nie poczujesz kiedy (no wiesz.... TRG21 :twisted: ; w sobotę na odchodnym J. obiecał, że jakby coś, to on chętnie...., co prawda o RG coś się migał, tłumacząc, że chyba chodziło o "długą rurę" a nie o "RG-rurę") Księżniczka - nie rozpieszczaj Foczusia - i tak się biedactwo nacierpiało jak mu życzliwi koledzy zaczeli mówić per "Foczuś". a teraz jeszcze "Uszczelunia". to może jeszce z angielska "O-ring"??? ewentualnie pochodnie: "wek" Księżniczko - nie chciałabyś poznać "kolesiów" Foczusia :-)) - on z naszej ekipy najmniej przystojny..... :twisted: aha - i FOczuś ma jedną zaletę - mieszka w Gdańsku - czyli daleko .... Link to post Share on other sites
Gerard Heime Posted January 20, 2003 Report Share Posted January 20, 2003 Khem... no tak Paweł... i pisz wyraźniej! Nie rozumiem takiego czepiactwa... jakby hh to był cały twój swiat i gotów był byś spalić na stosie za noszenie "bojówek" w głupie wzorki i słuchanie hh. Dla mnie to jes tylko marna muzyka (szczególnie hiphop polski... bleh) nie wspominając już o kulturze bycia owych hiphopowców... Przypomina mi się pewien film... "To tylko pier@ kawałek ziemiaka a ty się wk* jakbym obrażał twoją matkę" może to i tak nie było ale dobrze oddaje (bez?)sens twojej wypowiedzi. Link to post Share on other sites
rezul Posted January 20, 2003 Report Share Posted January 20, 2003 ja cie ksiezniczko pociesze zycie jest piekne i trzeba sie nim cieszyc trzeba zapomniec o p... problemach w pracyi o j... sesji na studiach o tym ze siedzenie przy kompie powyzej 5 godzin dzinnie powoduje depresje i takie tam (a ja siedze 14) i wogole nie ma slonca a po ulicach nie chodza piekne kobiety w bikini szczescie ze jest ASG mozna sobie chociaz kogos zabic :twisted: Link to post Share on other sites
Xie Posted January 20, 2003 Author Report Share Posted January 20, 2003 Hmmm.... ja myślę, że zagotowanie się krwi Pawła wynika raczej z niezrozumienia mojego tekstu... Pawciu, skocz sobie w temacik poruszający sprawę niebieskiego camo (z ostatnich ustaleń jest to "Sky Blue"), a będziesz wiedział, że tak na prawdę moja aluzja nie tyczy się hip-hopu (którego notabene nie słucham, ani się za hip-hopowca nie uważam... i niech sobie noszą co tylko dusza zapragnie), ale piłam do tekstów z tego właśnie tematu i do ludzi którzy usilnie twierdzą, że camo które posiadam (nie jedyne jakie posiadam) i uwielbiam, zostało zrobione na użytek cywilny, czy też wymyślono je na potrzeby hip-hopowców. Dodam jeszcze, że spodnie ani nie są szerokie, ani nie mają kroku w kolanach (co jest moim zdaniem wynalazkiem kretyńskim!) .... no i są dobrej firmy... :lol: Poza tym jak zauważył GuNNie, mój wiek nie jest taki ważny. Ale jeśli bardzo chcesz, możemy się założyć - niech będzie o piwo - że jestem od Ciebie starsza.... bo coś mi mówi, że jestem (choć miło mi będzie postawić Ci piwo kiedy się dowiem, że się mylę :D ) Jeszcze kilka słówek do Misia, którego niestety zmuszona jestem w obecnym poście potraktować po macoszemu :( ..... Skąd wiesz, że piszac o pływających stworzonkach nie miałam na myśli także misiów polarnych....? Oczywiście że chciałabym poznać kolegów "Foczusia", no i dodam jeszcze że avatarki obydwu pływających stworzonek są słodkie... czy mogę prosić o wysłanie większych zdjątek? Link to post Share on other sites
PAT_Pinky Posted January 20, 2003 Report Share Posted January 20, 2003 Heh no fakt Foczus (powinienes zmienic nicka ten jest sliczny :) )moze byc dumny byl pierwszy. Coz on zaczal, ja skoncze, a wiadomo wszem i wobec ze prawdziwego mezczyzne poznaje sie po tym jaka konczy a nie jak zaczyna. Uwazam Pawel ze niepotrzbnie sie uniosles, slucham rocka ale tez czasem techno i dziwie sie ludziom ze nazywaja mianem Techno szmire w zaden sposob z tym gatunkiem niezwiazana. Ale nie burze sie z tego powodu bo nie ma sensu, w koncu i tak pozostanie na scenie tylko rock. Jej wysokosc moze sprecyzowac co sie w moim nowym Avatarku nie podoba ? ciekaw jestem wszelkich uwag. Krecie Che Guewara jest jednym z moich ulubiencow to fakt. Ale wzor jest made in Kozi, jego sie spytaj bo to jego artystyczna wizja Pinky'ego. Niech zyje rewolucja ! Ps. Ksiezniczka zapewniam cie ze strzelanine ze mna bedziesz dlugo pamietac ! :) w przeciwienstwie do Foczusia ktory cie nawet nie dopadl :) . Link to post Share on other sites
Xie Posted January 20, 2003 Author Report Share Posted January 20, 2003 Nie mówiłam, że Twój avatar, Pinky, mi się nie podoba.... raczej zaniemówiłam na jego widok.... jak i na zapewnienia, że mnie dopadniesz.... interesujące.... Wracając jeszcze do sprawy camo, kto nadal nie wie o czym mówię, może zobaczyć tutaj.... http://www.legend.sid.pl/greywolves/galler...1/IMG_1376a.jpg proszę o brak komentarzy na temat postawy strzeleckiej (obiecuję poprawę :cry: ), jak i dopasowania szelek do spodni :D pozdrawiam Link to post Share on other sites
Frugo Posted January 20, 2003 Report Share Posted January 20, 2003 A o co chodzi w tym poscie! Chyba juz nie ma watku glownego. :-) Link to post Share on other sites
Misiek Posted January 21, 2003 Report Share Posted January 21, 2003 Foczuś nie podstakuj ja Cię proszę, bo wiesz - futra znowu w modzie... :wink:kurka, teoretycznie też powinienem sie baćJeszcze kilka słówek do Misia, którego niestety zmuszona jestem w obecnym poście potraktować po macoszemu :( buuuuu..... jestem taki samotny....Skąd wiesz, że piszac o pływających stworzonkach nie miałam na myśli także misiów polarnych....? ooopssss...Oczywiście że chciałabym poznać kolegów "Foczusia", no i dodam jeszcze że avatarki obydwu pływających stworzonek są słodkie... czy mogę prosić o wysłanie większych zdjątek?wieksze zdjątka się może znajdą, ale to już może na priv. Dużą masz pojemność skrzynki pocztowej??? no a teraz wypowiem sie co do postu Pawła (nie odpuszczę, a co) - chłopie - wyluzuj troszkę wielu osób Twoje "zmartwienia" nie interesują. Tak samo jak nie interesują ich zmartwienia głodujących i mordowanych w Ruandzie, czy też "problem swietych krów w Indiach a problem głodu w Indiach". Powinno Ci wystarczyć, że czujesz sie hiphopowcem i jest Ci OK, ale nie dziw się nastawienia innych ludzi na całą subkulturę hh. I nie próbuj im wciskać kitu jaki hh jest wspaniały gdyz Twoje teksty raczej ich nie przekonają (zwłaszcza w sposób w jaki to robisz). W skrócie wygląda jakbyś był jakimś fundamentalistą wojującym z resztą świata. Każdy ma swoje własne zdanie co do słuchanej muzyki i często według tego kreuje swój ymydż (tzw. moda - właśnie kretyńskie spodnie z krokiem między kolanami, czy też czarne skóry, ewentualnie dżinsy lub bojówki i sześć-piątka, że nie wspomne o przykładowych strojach sportowych firmyNike czy Adidas). Link to post Share on other sites
Szczep Posted January 21, 2003 Report Share Posted January 21, 2003 ...nie mogę się powstrzymać ... Pawełku mieszkam w Łodzi w blokowisku obok tzw. starych Bałut - kto zna Łódź to wie o co chodzi ,a kto nie to powiem że jest to taka miła okolica pełna bloków ustawionych na przemian z walącymi się kamienicami co przy jednym z najwyżyszych stóp bezrobocia w tym kraju [mówię rzecz jasna o moim 'kochanym mieście'] robi z tego całkiem miłą okolicę do życia i powiem ci jedno wśród moich kolegów z dawnych lat szkolnych [których przed swoim blokiem widuję częściej niż dawniej w szkole]hip hop jest bardzo popularny więc mam wyrobione pewne pojęcie jak ta "kultura" [ni w cholere mi to słowo tu nie pasuje ,ale roboczo niech będzie] wygląda a TY -jesteś po prostu żałosny -nie umiesz pisać ,jestes w dedal skłat, nosisz orginalne ciuchy nie na mase szerokie ,nagrałeś sobie plytke w studio za 200 pln i jesteś [uwage będzie teraz po angielsku] SO FUCKI'N COOL-żałosne do kwadratu ,a i jeszcze bluźnisz w obecności damy . Weź się lepiej idź do mamy przytulić ,bo za mała ilość czułości rodzi frustracje. Link to post Share on other sites
Foka Posted January 21, 2003 Report Share Posted January 21, 2003 (no wiesz.... TRG21 :twisted: ; w sobotę na odchodnym J. obiecał, że jakby coś, to on chętnie...., co prawda o RG coś się migał, tłumacząc, że chyba chodziło o "długą rurę" a nie o "RG-rurę") jesli przez "dluga rure" mial na mysli TRG to nie mam nic przeciwko :) Księżniczka - nie rozpieszczaj Foczusia - i tak się biedactwo nacierpiało jak mu życzliwi koledzy zaczeli mówić per "Foczuś". juz ja sie zemszcze... kiedys pojawicie sie na wylocie mojej lufy... Księżniczko - nie chciałabyś poznać "kolesiów" Foczusia :-)) - on z naszej ekipy najmniej przystojny..... :twisted: Oj, Ksiezniczko nie rzycze ci... mnie do dzisiaj oczy bola od czytania... i stwierdzilem ze mlodosc minela... dwa strzelania i dwa picia na weekend to za duzo :( FOczuś ma jedną zaletę - mieszka w Gdańsku - czyli daleko .... a z Misia jest wiecej futra :P chyba ci ubije... Foczuś nie podstakuj ja Cię proszę, bo wiesz - futra znowu w modzie... z Misia bedzie wiecej futra :) no... zalezy na kim bym mial lezec jako futerko :) możemy się założyć - niech będzie o piwo - że jestem od Ciebie starsza sadzac po pisowni to stawialbym Pawla na poziomie... 3-4 klasy szk.podst... ew 5 jesli ma problemy z nauka :D Oczywiście że chciałabym poznać kolegów "Foczusia" oj, gupia kobieta, sama nie wiesz na co sie skazujesz :) a moze wpadniesz w weekend do Gda? bedzie akurat turniej i te lajzy przyjezdzaja tu "sedziowac" :) no i dodam jeszcze że avatarki obydwu pływających stworzonek są słodkie... czy mogę prosić o wysłanie większych zdjątek? moge z domy wyslac... dodam ze to jest skan z mouse pada ktorego w sobote dostalem od tych bydlakow :) w przeciwienstwie do Foczusia ktory cie nawet nie dopadl do czasu :P to bylo moje pierwsze strzelanie w ASG na takim terenie (3 gra w zyciu), pierwsze strzelanie na tym terenie i do tego pozyczona strzelba... wiem, wiem.. tlumacze sie :D proszę o brak komentarzy na temat postawy strzeleckiej spox, nie bedzie mialbym problemy zeby to nawet nazwac postawa strzelcka ;) Link to post Share on other sites
Recommended Posts