Tyler Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 Witam, mam problem z oryginalnym magazynkiem do Kałacha z TM'u low cap(na 70 kulek), metalowy, sprzęt stary jak świat ale nigdy nie szwankował, teraz przestał podawać kulki, kulki można wsypywać bo magazynek nie stawia oporu w ogóle(a jak się wciska guziczek na górze to sie nie robi "wulkan:), mam pytanie czy da się to jakoś łatwo naprawić, jeżeli tak to w jaki sposób. Z góry dzięki za każdą pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Wadzik Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 Mi niedawno wszedł żuk do magazynka, trochę go przemieliło, większe części wyciągnąłem gwoździem a potem wpychałem kulki przez otwór wylotowy wciskałem guzik, wypluwało po 30 kulek i po paru próbach wypadł łepek żuka i reszta syfu :P, może zadziała. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 Witam, mam problem z oryginalnym magazynkiem do Kałacha z TM'u low cap(na 70 kulek), metalowy, sprzęt stary jak świat ale nigdy nie szwankował, teraz przestał podawać kulki, kulki można wsypywać bo magazynek nie stawia oporu w ogóle(a jak się wciska guziczek na górze to sie nie robi "wulkan:), mam pytanie czy da się to jakoś łatwo naprawić, jeżeli tak to w jaki sposób. Z góry dzięki za każdą pomoc. wymień na początek sprężynkę. :) Quote Link to post Share on other sites
Tyler Posted July 31, 2011 Author Report Share Posted July 31, 2011 (edited) a jest gdzies instruktaz jak to zrobić? : ) bo zdjąłem dolną blaszkę magazynka, ale nie wiem jak dalej dobrać się do środka Edited July 31, 2011 by Tyler Quote Link to post Share on other sites
Stalker Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 Wysuń blaszkę na dole magazynka i pewnie trzeba wybić dwa piny na górze. Magazynek rozpadnie się na dwie części. Bez obaw - budowa lowa/mid-capa jest prosta jak konstrukcja cepa. Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 Wiadomość automatyczna Wątek został przeniesiony z "Broń airsoftowa i problematyka techniczna -> Ogólne techniczne" do "Broń airsoftowa i problematyka techniczna -> Akcesoria". Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts