mihalozmc Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Witam. Chcę kupić magazynki.Mam Replikę RK-01W(AKU-74S od DBoys),i mam do niej 1 sztukę Hi-Capa,chce dokupić magazynki,poszperałem po sklepach i u krakmanów znalazłem taki http://www.taiwangun.com/magazynki_magazynki_aeg_low_cap/magazynek_low-cap_do_do_ak_68_kulek_p_j-225.html .W opisie pisze że do mojej repliki trzeba piłować przód,ale nigdy tego nie robiłem a mam zamiar zamówić naraz 4 magi,więc trochę się boje że coś nie będzie działać i wydam stówę na marne.Do tego magazynki są metalowe więc ciężej to piłować. Proszę o pomoc ludzi którzy to już robili,najlepiej w replikach serii RK. Quote Link to post Share on other sites
Kacperasg Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 A powiedz mi jedno czy nie lepiej dać 5zł więcej i kupić normalny mag od 74-ki niż bawić się z magami i jeszcze dziwnie bd to wygldać. Quote Link to post Share on other sites
Stalker Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Tu nie chodzi o normalność lub nie maga. Jedne siedzą dobrze inne trzeba piłować tak jak na obrazku. Nic trudnego, bierzesz pilnik, piłujesz lekko i sprawdzasz czy dobrze siedzi. W moim korpusie Boyi na przykład nie trzeba nic piłować, a mam dużo różnych magów. Niczego się nie bój. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Toż to jemu chodziło o niekoszerność wsadzania maga od AK do AKS-74U! Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 zależy. Ja mojego stylizuję na Zastavę ze zdjęcia Afganu, która wyglądała jak AKS-74U, ale na nabój 7.62, i stalowy mag miała :) Quote Link to post Share on other sites
Kacperasg Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 O gustach się nie dyskutuje jednym się podoba tak drugim tak. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts