Myszur Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 Czołem. W najbliższym czasie kupuję L.M.T defendera 16 od KWA/ASG (klik), jednak od razu chciałbym wymienić w nim front na taki. Czy ma on jakąś konkretną nazwę? Gdzie go można ewentualnie kupić? Chodzi mi o fabrycznie nową część, więc proszę mnie nie "gwałcić" żebym przeszukiwał komis (co swoją drogą też uczynię). Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam. -Myszur Czy jest to po prostu "front od M16A1"? Quote Link to post Share on other sites
MarinesPL Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 Tak. To jest wersja z wojny w Wietnamie. Quote Link to post Share on other sites
Myszur Posted August 4, 2011 Author Report Share Posted August 4, 2011 (edited) O tym akurat wiem. :) Tylko właśnie nie wiedziałem czy ma jakąś oficjalną nazwę, czy potoczną może. Czyli o prostu "Front od M16A1", roger that. Dzięki za pomoc. Temat do wywalenia. A, jeszcze jedno - orientujesz się czy można gdzieś kupić taki front, nowy? Edited August 4, 2011 by Myszur Quote Link to post Share on other sites
Pietracha Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 Pewnie w którymś ze sklepów z akcesoriami ASG :icon_wink: Chociażby tutaj Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 z tym, że cena jest chora i epiej wyrwać coś z drugiej ręki, ostatnio na allegro taki poszedł za 75 zł. Quote Link to post Share on other sites
Myszur Posted August 4, 2011 Author Report Share Posted August 4, 2011 Dobra, czyli allegro/komis. Teraz temat ostatecznie do wywalenia, dzięki za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
white_pl Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 (edited) Myszur , a nie lepiej kupić od razu wersję VN ,a nie kupować i przekładać ? Podpowiem - tą wersję robi tylko 2 producentów - TM i G&P. Pozdrawiam. BTW. Normanie to się nazywa po prostu osłona lufy wraz z lufą, w świecie ASG jeśli się to wymienia to przyszło to nazywać "konwersją" z jednego typu "frontu" na inny. Edited August 5, 2011 by white_pl Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts