Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

replika na poczatek

Recommended Posts

Witam, chcialbym zapytac was o jakas przyzwoita bron na poczatek. Najlepiej taka z ktorej da rade posmakowac snajpienia. Bardzo podoba mi sie funkcja snajpera ale w grupie z mojego miasta zeby bawic sie w snajpera trzeba miec minimum rok starzu na strzelankach, cos juz tam czytalem jaka bron da rade "przerobic", ktora ma ciagly i pojedynczy tryb ognia ale jestem ciekawy waszych propozycji. Kwota w jakiej chcialbym sie zamknac to tak 500zl

Pisownia

Edited by arend

wiem ze nie da kupic sie snajperki ponizej 2-3k :) czytalem juz troche i wiem o tym, ale chodzi o to zeby poczuc klimat, nie chce wydac 2-3k i wyjdzie ze sie pomylilem, tak to mial bym szturmowy + przelaczenie na tryb pojedynczy i lunetke zeby zobaczyc czy pasuje takie cos, jak nie to nadal auto :)

Pisownia

Edited by arend

Snajperem to nie będziesz, możesz być co najwyżej etatowym strzelcem wyborowym w druzynie :) Napewno dobre będzie M14, ewentualnie długie G36 (np. E) z stockową lunetą (nie polegał bym na niej) lub szynami, na które wrzucisz sobie później jakąś optykę, bądź ze standardowych przyrządów będziesz strzelał.