maczo007 Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 musisz się zaopatrzyć w lutownicę, koszulkę termokurczliwą. w sklepie Ci to wymienią za grosze. Aha a ja kbedziesz sam robił to pamięaj, żeby w baterii dać wtyk żeński, bo to już ma duże znaczenie przy deansach bo złącza są odsłoniętę. pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Bartch Posted August 10, 2011 Author Report Share Posted August 10, 2011 Z tego co widzę jest tylko to z 7,4 lipo http://www.emodel.pl/zasilanie-akumulatory-lipo-74-v-c-3_23.html może jestem ślepy :D 2200 mah się nie zmieści Może po prostu przejściówkę kupię ? z t-deans na Tamyia http://www.emodel.pl/przejsciowka-tamya-t-p-622.html a tu link :0 A się orientuje ktoś czy ta emka od kwa za 960 ma końcówkę mini cz large ? Quote Link to post Share on other sites
MarinesPL Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Mini. Popros w sklepie modelarskim i asg o zmianę wtyku, jak mają deansy to nie wybulisz więcej niż 10zł. Przejściówka bez sensu, prąd dalej będzie szedł przez tamiye. Upsss, 1800 ostatnio była dostępna. Szukaj gdzie indziej. Quote Link to post Share on other sites
Bartch Posted August 11, 2011 Author Report Share Posted August 11, 2011 Wielkie dzięki Quote Link to post Share on other sites
Bartch Posted August 11, 2011 Author Report Share Posted August 11, 2011 Znalazłem takie coś, nie pamiętam jak to się nazywa :D http://www.taiwangun.com/czesci_i_akcesoria_szyny_ris_ras_sir/zestaw_szyn_ris_o_dlugosci_180_mm_do_replik_serii_m_shs-2753.html czy w tym czymś jest mniej miejsca ,niż w standardowym chwycie przednim ?.I jak w ogóle włożyć tam baterię, bo z tego co widzę , nie rozkłada się na 2 części jak standardowy chwyt przedni,ale to może tylko pozór. Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 To jest jednoczęściowy front. W takim wypadku musisz kupić puszkę anpeq lub przenieść kable do tyłu i baterie nosić w ładownicy na kolbie. Quote Link to post Share on other sites
Bartch Posted August 11, 2011 Author Report Share Posted August 11, 2011 Aha , no cóż coś wykombinuję :). Quote Link to post Share on other sites
Bartch Posted August 11, 2011 Author Report Share Posted August 11, 2011 Znacie może jakieś pokrowce,które są pomalowane w stylu np flecktarn ? Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Na taiwangunie poszukaj. Quote Link to post Share on other sites
Bartch Posted August 11, 2011 Author Report Share Posted August 11, 2011 (edited) nie na taiwanie nie ma pokrowców takich na (broń długą). Edited August 11, 2011 by Bartch Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 (edited) Poszukaj na alledrogo pokrowców na wiatrówki - ja mam w realtree (wygląda całkiem przyzwoicie), kupiony za 25zł. Edited August 11, 2011 by wiciok Quote Link to post Share on other sites
Bartch Posted August 11, 2011 Author Report Share Posted August 11, 2011 No dobra , może coś się znajdzie Quote Link to post Share on other sites
Sebo_NS Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Jako modelarz polecam pakiet Li-Po firmy Turnigy i Zippy. Przystępna cena, duży wybór, to sprawia, że są idealne. NIE ZMIENIAJ WTYCZEK NA T-DEANS, LEPIEJ NA XT60, jedna mniej do zmiany( w turnigy mają w pakietach takie), pozłacane styki, mniejsze opory. Quote Link to post Share on other sites
MarinesPL Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Różnie bywa, u mnie w Turnigy były inne. Zdaje mi się, że maksymalny prąd który płynie przez Deansy, nie osiągnie żadna bateria którą upchamy do replik. W XT jest nieco większe, ale przy parametrach baterii asg to nie ma znaczenia. Do tego XT zajmują więcej miejsca... Quote Link to post Share on other sites
Żółwik Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 W dobrej cenie jest jeszcze Tornado (sam mam dylemat między Dualsky 2650/2800 a Tornado 3700) Quote Link to post Share on other sites
Bartch Posted August 12, 2011 Author Report Share Posted August 12, 2011 wierzę że i to i to co użytkujecie jest dobre pod warunkiem że używaliście już sporo różnych rzeczy. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
artstarling Posted December 27, 2011 Report Share Posted December 27, 2011 Witam chcialbym odswierzyc temat ... w zasadzie nie pytam ktory model jest lepszy tylko ktory model powinienem wybrac dla MOICH potrzeb. Mieszkam w irlandi gdzie gdzie wedlug prawa bron airsoft nie powinna przekraczac 328fps W moim przypadku raczej nie bede tuningowal repliki poza wymiana lufy + gumki W tej chwili posiadam m4 ics sport line / plastikowe body / Zastanawiam sie nad zakupem: LMT Defender 4 Carbine - KWA http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=23_136&products_id=1272 + dodakowo czeka mnie wymiana sprezyny Colt M4A1 Full Metal - ICS http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=23_121&products_id=512 nic nie wymieniam Quote Link to post Share on other sites
butelka Posted December 27, 2011 Report Share Posted December 27, 2011 Moim skronym zdaniem ICS to kupa, więc weź KWA, G&P, lub VFC. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts