LogaN Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 Wg mnie najlepiej sprawdzi się sprawdzony shotgun AGMu: https://www.taiwangun.com/shotguny/shotgun_long_003_agm-813.html Da dużo frajdy w ogrodowym strzelaniu do puszek, a jeśli przyjdzie Wam ochota postrzelać do siebie, to kupić dobrą ochronę oczu i... można się bardzo przyjemnie pobawić. Link to post Share on other sites
arend Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 Naprawdę i bez żadnej złośliwośći , ze szczerego serca radzę Ci kupić jakąś pompkę. I żywotność większa, i celność i fun większy. Link to post Share on other sites
kamirr031 Posted August 31, 2011 Author Report Share Posted August 31, 2011 Rozumiem ale z szotgunem będzie ciężko bo zbyt mi się te repliki nie podobają;/. Może po prostu jestem zbyt wybredny no ale trudno, będę szukał dalej. Link to post Share on other sites
Didi Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 Powodzenia w szukaniu... Link to post Share on other sites
LogaN Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 W takim razie kup co chcesz, tylko potem nie zdziw się, że szajs dostaniesz. Temat uważam za zakończony, bo na siłę Cię przekonywać nie będziemy. Twoje pieniądze, Twój wybór. Pozdrawiam. Link to post Share on other sites
Recommended Posts