Rumcjas Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 Witam, Jak wymienić gumkę hop up w replice a konkretnie cm048m? Poszukuje jakiegoś poradnika, a najlepiej filmiku. Link to post Share on other sites
Perski102 Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 Witam, Jak wymienić gumkę hop up w replice a konkretnie cm048m? Poszukuje jakiegoś poradnika, a najlepiej filmiku. Na forum jest temat o cm048m - jest tam napisane dokładnie jak zmienic gumkę hu w tym modelu . Musisz tylko poszukac... Link to post Share on other sites
Bieniekk Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 Panie Drogi idź pan na jutjuba :bialaflaga: Link to post Share on other sites
konrad1313 Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 (edited) @Bieniekk już po raz kolejny widzę jak Twoje kretyńskie posty nic nie wnoszą do tematu... Tutaj masz co prawda od CM 040 ale to ten sam system: http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/111760-rozkladanie-cm-040/page__gopid__1501928#entry1501928 I od CM 048: http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/112964-cm048-rozkladanie/page__pid__1566710#entry1566710 Jak już rozłożysz i będziesz mieć lufę wraz z komorą hopa luźno to tylko to rozebrać i wymienić gumkę, jednak to już chyba tak trudne nie jest. Pozdro. Edited September 7, 2011 by konrad1313 Link to post Share on other sites
Terkov Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 @Bieniekk już po raz kolejny widzę jak Twoje kretyńskie posty nic nie wnoszą do tematu... Co jak co, ale większość poradników o HU znajduje się na youtube. Link to post Share on other sites
konrad1313 Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 To niech poda link, a nie człowieka, który jest zielony kieruję na "ju tjiuba"... Link to post Share on other sites
Stalker Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 To niech poda link, a nie człowieka, który jest zielony kieruję na "ju tjiuba"... I za niego pupę też ma sobie podetrzeć? Problem w wyszukiwarkę wpisać parę haseł? Jak koleś nie potrafi sobie znaleźć nawet tematu gdzie ma opisany sposób wymiany, to po kiego chce się za to zabierać? Pomoc, pomocą, ale bez przesady wymagajmy choć minimum samodzielności. Link to post Share on other sites
Traker Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 Powiem ci tak jak mój były nauczyciel fizyki, najpierw wyciągasz, potem wymieniasz, a na koniec składasz wszystko do kupy... Po pierwsze jest to tak banalna sprawa jak wymiana papieru toaletowego w kiblu. No dobra, jestem skłonny zrozumieć, że jesteś zielony i pewnie nie wiesz jak wygląda komora hu(jak wiesz to zwracam honor), ale żeby nie umieć wpisać w yt trzech słów, to już chyba coś jest nie tak. Tutaj zadam pytanie na, które musisz sobie odpowiedzieć, jesteś leniem i nie chce ci się szukać, czy jesteś aż tak ograniczony umysłowo, że nie potrafisz wpisać w youtuba ciągu kilkunastu liter oddzielonych spacjami... Link to post Share on other sites
Andzia Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 @ Traker - nie rób z autora lenia, to konrad go nim uczynił opieprzając Bienka o to, że mu nie pomógł. A pomógł, dał dobrą radę. Link to post Share on other sites
Traker Posted September 8, 2011 Report Share Posted September 8, 2011 Andyss, właściwie to autor napisał temat, nie poszukawszy wcześniej. Link to post Share on other sites
Bieniekk Posted September 8, 2011 Report Share Posted September 8, 2011 @konrad1313 Kolego posłuchaj, moje posty nie są kretyńskie. Nie mam pojęcia czy na wmasg zaglądasz raz na miesiąc czy dwa. Ale uświadomić chciałbym, że codziennie forum jest oblegane przez "airsoftowców", którzy nie potrafią wpisać konkretnej rzeczy do szukajki, ale za to potrafią utworzyć nowy temat, wiąże się to więc z 9512614 tematami dziennie dotyczącymi: Wyboru repliki(w 90%), oraz problemów technicznych. Cóż mam więcej zrobić czytając setny temat co wybrać albo co zrobić? Podałem mu źródło, z którego może zaczerpnąć info na temat, z którym nie może sobie poradzić. Podawać linku nie muszę, bo nie ja mam problemu tylko on. Następnym razem postaraj się tak nie napinać pisząc posty, bo użycie słowa "kretyńskich" jest nie na miejscu. :bialaflaga: Pozdrawiam Link to post Share on other sites
arend Posted September 8, 2011 Report Share Posted September 8, 2011 Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: Temat został wyczerpanyJeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum Załoga WMASG Link to post Share on other sites
Recommended Posts