lukas061 Posted September 20, 2011 Report Share Posted September 20, 2011 Witam ponownie, jako że jestem nowym użytkownikiem forum mam pytanie dotyczące zorganizowanych grup. Mam chęć zapisać się do jakiejs grupy ludzi, którzy się organizują i strzelają najlepiej z Krakowa. Na jakiej zasadzie działają takie grupy lub ligi, czy wnosi się opłaty?jaka jest rekrutacja nowych członków? Dziękuje za odpowiedzi Lukas061 Quote Link to post Share on other sites
torus13 Posted September 20, 2011 Report Share Posted September 20, 2011 (edited) Zakładka społeczność u góry tam szukaj grup z krakowa i reszta zależy tylko od grupy. Edited September 21, 2011 by arend Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted September 20, 2011 Report Share Posted September 20, 2011 Zajrzyj tutaj: http://forum.wmasg.pl/index.php?/forum/18-malopolskie/ Quote Link to post Share on other sites
Stalker Posted September 20, 2011 Report Share Posted September 20, 2011 Polecam ASG Kraków, tu najwięcej się dzieje: www.asg.krakow.pl Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts