pidzejfat Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 chciałem się zapytać czy ta maska p-gazowa ma szybke balistyczną???? 8O Bo cena jest niezła!! czy ktoś może się o niej wypowiedzieć :D A tu link do niej: http://www.militaryarea.pl/product_info.ph...roducts_id/3730 i czy nie lepsza byłaby ta??? : http://www.militaryarea.pl/product_info.ph...roducts_id/3739 za odpowiedzi z góry dziękuję!!!!!! :wink: Quote Link to post Share on other sites
PjoterKrk69 Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 Naprawde bardzo fajnie nazwałeś ten topic, zmień to szybko ... Wracając do tematu ... jak nie pisze w opisie to nie ma "CHYBA" Quote Link to post Share on other sites
zia Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 rusz głową i zapytaj się tam gdzie chcesz kupić, czy to takie trudne ? ja w kwestii mieć/nie mieć wzroku nei polegałbym na kims z forum kto może się mylić/robić jaja z ciebie Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 poprawiłęm topic Quote Link to post Share on other sites
Medi Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 Najpierw zadaj sobie pytanie czy chcesz biegać w gumowej osłonie na twarz - imo dość szybko zlejesz się potem i ściągniesz z twarzy to ścierwo w celu głębszego odetchnięcia świeżym powietrzem... Quote Link to post Share on other sites
Ludzik Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 Cichoooo 8) widocznie wie co robi, dajcie mu zepsuc sobie troche zycia. :wink: Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 Bez urazy dla piszących powyżej ale w szybkich akcjach w budynku maska p-gazowa ma swój klimat (oczywiście wyposażona w szybe balistyczną). Quote Link to post Share on other sites
Hargin Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 Bez urazy dla piszących powyżej ale w szybkich akcjach w budynku maska p-gazowa ma swój klimat (oczywiście wyposażona w szybe balistyczną). fakt - ale IMHO lepiej wybrac maske do paintballa - bardziej komfortowo niz w gumowym kondonie Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 Wiem Hargin, wiem, ale mimo wszystko co maska to maska. Może i kondonowata ale zawsze maska. Widziałeś SAS w maskach paintballowych szturmujący budynek ? Heheh ale po co ja ci mówie to, i tak wiesz o co chodzi. Quote Link to post Share on other sites
Hargin Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 tak, tak :) ale mysle, ze akurat w ich przypadku to faktycznie "szybka akcja" a nie latanie pare godzina po zatechlym budynku :) zreszta ;) co kto lubi :) Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 tak, tak :) ale mysle, ze akurat w ich przypadku to faktycznie "szybka akcja" a nie latanie pare godzina po zatechlym budynku :) zreszta ;) co kto lubi :) To może doprecyzuje - masz wejść do budynku wyciągasz maskę, wskakujesz, robicie co trzeba i wyłazisz. Klimat jest, ochrona jest. Czego poza troskliwą kobietą potrzeba jeszcze. Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted March 11, 2005 Author Report Share Posted March 11, 2005 Ja niechce być zmoczony-zalewając się 1litrem potu :D ale chodzi mi o realizm głównie dlatego chce kupić maske p.gazową !! A moglibyście sie wypowiedzieć na temat jakiś masek p-gazowych w których można by było sie strzelać bez obawy że straci sie oczy przy 1 strzelaniu?? Najlepiej żeby były w miarę dostępne tzn były w jakimś sklepie internetowym po rozsądnej cenie. :) Prosze was wypoiedzcie sie na jakiś modelach podając adres pod którym można je kupić !!!! Za wszelkie odpowiedzi będę do zgonnie wdzięczny :lol: Quote Link to post Share on other sites
Hargin Posted March 11, 2005 Report Share Posted March 11, 2005 To może doprecyzuje - masz wejść do budynku wyciągasz maskę, wskakujesz, robicie co trzeba i wyłazisz. Klimat jest, ochrona jest. Czego poza troskliwą kobietą potrzeba jeszcze. heheh wiesz Dziki nie posadzalem cie o umilowanie do gumy i latexu :lol: Quote Link to post Share on other sites
Rainbow Posted March 11, 2005 Report Share Posted March 11, 2005 Osobiście nie mam tej maski ale jest pare osób która ją poleca sorry że takie małe . Nie wiem jak się ona nazywa ale wiem że jest to amerykańska i można ją dostać na allegro. Ja mam MP4 i w niej są dodane szybki na zime ale one raczej mi nie uchronią oczu :wink: Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted March 11, 2005 Report Share Posted March 11, 2005 Rainbow, skoro juz wyciales fotke maski ze strony mojej ekipy to tam tez jest podana nazwa tej maski :P MCU2/P i pojawia sie na allegro i w trojmiejskich demobilach Czy przypadkiem ta maska: http://www.militaryarea.pl/product_info.ph...roducts_id/3739 to nie SA-10? Quote Link to post Share on other sites
Rainbow Posted March 11, 2005 Report Share Posted March 11, 2005 Ano tak :P Ale wycinałem z profilu waszej grupy na wmasg :P A ta http://www.militaryarea.pl/product_info.ph...roducts_id/3739 maska to jest brytyjska chyba ,ale jak się nazywa to nie wiem :P Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted March 11, 2005 Report Share Posted March 11, 2005 heheh wiesz Dziki nie posadzalem cie o umilowanie do gumy i latexu :lol: Nie mówiłem ci ?? Patrz, starość nie radość bo zapomniałem. Co zaś do maski to może zainteresowany wyśle mail albo zadzwoni i zapyta się ludzi z Militaryarea co to za maska. Po otrzymaniu informacji, nazwy itp poszuka w google.pl. Quote Link to post Share on other sites
Stalovy Posted March 11, 2005 Report Share Posted March 11, 2005 co do maski M65Z z militaryarea to ja bal bym sie w niej biegac, kolega mial taka i testowalismy ja, niestety po paru strzalach z aega szybki poddaly sie. Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted March 16, 2005 Author Report Share Posted March 16, 2005 Ja wybieram jednak tą maske brytyjską za 55zł ma ona balistyczne okulary sądzę że będzie to najlepszy !!!! jeżeli ktoś ma jeszcze coś do powiedzenia na temat masek to ja chętnie wysłucham!!! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts