Swistak Posted March 11, 2005 Report Share Posted March 11, 2005 Czy ktos moze mieszka w finlandii i wie gdzie mozna sie postrzelac...? Z gory dzieki za odpowiedzi Quote Link to post Share on other sites
xxxFENCExxx Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 Lepiej napisz ile kosztuje prom do Finlandii, a szukaj tej ekipy bo chyba warto... http://koti.mbnet.fi/peteeh/kuvat/softsoft...1.05/index.html Quote Link to post Share on other sites
Swistak Posted November 6, 2005 Author Report Share Posted November 6, 2005 Witam! Promem do Finladii mozna dostac sie tylko z niemiec od szwecji a pozniej do finlandii, natomiast ja podrozuje autobusem, koszt to 170zl w jedna strone + 30euro bilet na prom szybki lub 17 ponizej 18 lat, jak ktos by chcial to moge zamiescic linki do przewoznikow wraz z cenami, lub jezeli ktos potrzebuje pomocy z tlumaczeniem to rowniez oferuje moja pomoc :) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
yui Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 Jest ktoś z Finlandii z okolic Helsinek i wie może coś o jakiejś grupie ASG? Pozdrawiam Tomasz Bury Quote Link to post Share on other sites
LuC1F3R Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 Witam, Mieszkam na stale w finlandji od jakis 18 lat. Na terenie Kymenlaakso gry airsoftowe mamy co niedziele w poblizu Haminy. Zapraszam! Jezeli jest ktos chetny to prosze o kontakt. :uśmiech: msn: don_lamppu@hotmail.com -LuC1F3R Quote Link to post Share on other sites
meteoryt Posted August 3, 2009 Report Share Posted August 3, 2009 Witam Panowie. Mam do was wielka prosbe, szczegolnie do LuC1F3R. Poniewaz kupilem mundur w finskie camo M-05 to postanowilem ze zrekonstruuje w miare mozliwosci ich uniform. Jedyne czego sam nie znajde to znaczek na beret. Nawet nie wiem jak on wyglada bo zdjec gdzie go widac jest niewiele i sa sredniej jakosci. Czy moglibyscie mi pomoc w zakupie 1-2 takich znaczkow ? Da sie cos takiego zalatwic ? Bede wdzieczny za pomoc. Tu sa 3 przyklady i troche innych zdjec. http://militaria.wp.pl/drukuj.html?kat=27395&wid=8898584 gg 4742912 Quote Link to post Share on other sites
mg schutze Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 Panowie za jakieś 2 miechy i ja wyląduje w Hämeenlinna może ktoś się orientuje co i jak w okolicy? Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 Nie wiem jak tam, ale wiem, że w 2 razy większym Jyvaskyla nie dzieje się nic. Właśnie tu siedzę i na temat lokalnego airsoftu milczy zarówno Google, jak i okoliczna ludność. Quote Link to post Share on other sites
mg schutze Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 Nie wiem jak tam, ale wiem, że w 2 razy większym Jyvaskyla nie dzieje się nic. Właśnie tu siedzę i na temat lokalnego airsoftu milczy zarówno Google, jak i okoliczna ludność. Znalazłem :] jest ekipa i tłucze się po przygotowanym lesie. Niestety widzę samą młodzież to to nawet <16 ciekawe jak to się ma do tamtejszego prawa, ale o tym dowiem się już na miejscu. Quote Link to post Share on other sites
WOLFGRAU Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 (edited) Witam serdecznie. Od razu powiem, że nie zamierzam się bawić w ASG w Finlandii, ale moje pytanie jest niejako związane z tematem. Będę podróżował przez ten piękny kraj i dlatego chciałem zapytać, czy w Finlandii nie ma czasem prawa zabraniającego chodzenia w mundurach innych armii? Nie zamierzam w całym mundurze, ale w "bojówkach" i czapeczce. W zasadzie pytanie tyczy też Szwecji, Danii i Norwegii, ale nie wiem czy ktoś ma aż taką wiedzę. Z góry dzięki za odpowiedź. ps. Nie tworzyłem nowego tematu bo widzę, że i ten nie ma szalonego nawału gości :))) Edited May 1, 2012 by WOLFGRAU Quote Link to post Share on other sites
mg schutze Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 (edited) Witam serdecznie. Od razu powiem, że nie zamierzam się bawić w ASG w Finlandii, ale moje pytanie jest niejako związane z tematem. Będę podróżował przez ten piękny kraj i dlatego chciałem zapytać, czy w Finlandii nie ma czasem prawa zabraniającego chodzenia w mundurach innych armii? Nie zamierzam w całym mundurze, ale w "bojówkach" i czapeczce. W zasadzie pytanie tyczy też Szwecji, Danii i Norwegii, ale nie wiem czy ktoś ma aż taką wiedzę. Z góry dzięki za odpowiedź. ps. Nie tworzyłem nowego tematu bo widzę, że i ten nie ma szalonego nawału gości :))) Ja śmigam publicznie w bojówkach od CADPAT'a po włoskie vegetato. Policje mijałem ba byłem w oku Saurona i nic. Edited May 1, 2012 by mg shutze Quote Link to post Share on other sites
zolzemon Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 (edited) Norwegia i Dania bez najmniejszych problemów. Szwecja prawdopodobnie także. Dopóki jesteś grzeczny nikt się do Ciebie nie doczepi. W sumie muszę dodać. Baaardzo rzadko kogoś widać w wojskowych sortach w Norwegii. Tak więc będziesz się wyróżniał. Edited May 2, 2012 by zolzemon Quote Link to post Share on other sites
WOLFGRAU Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Dzięki za odpowiedź. Cieszę się, bo już myślałem, że będe skazany tylko na jeansy :) pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
SAper111 Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 (edited) Witam, Zapytanie z mojej strony dotyczy środowiska w okolicach Olulu, potrzebuję skontaktować się z pewną osobą znaną w tym środowisku. Czy znajdzie się tutaj ktoś kto by mi w tym pomógł? Pozdrawiam. Edited January 12, 2014 by SAper111 Quote Link to post Share on other sites
mg schutze Posted January 13, 2014 Report Share Posted January 13, 2014 O Cie losie mam przeszło 500 km o ile chodziło o Oulu Quote Link to post Share on other sites
SAper111 Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 Poszło PW Quote Link to post Share on other sites
mg schutze Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 Niestety kolego, marne szanse, dzisiaj dostałem wiadomość, że możesz zapomnieć o swojej replice. Gość wydmuchał nie tylko Ciebie... Namiary na niego dostałeś na PW. Pozwodzenia. Quote Link to post Share on other sites
tytanowy88 Posted December 9, 2017 Report Share Posted December 9, 2017 Witam. Jedziemy dryżyną w przyszłym roku na imprede do Finlandii, jest jakaś dobra dusza która ma sprawdzone połączenie Warszawa-> Helsinki i jak jest z regulacjami prawnymi w tym pieknym kraju? Quote Link to post Share on other sites
matys112 Posted April 3, 2018 Report Share Posted April 3, 2018 Witam.Zapraszam wszystkich z Finlandii do kontaktu.Jesteśmy dosyć duża grupą w okolicach Vaasa Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts