monti__ Posted October 21, 2011 Report Share Posted October 21, 2011 (edited) Witam, mam spory problem.A więc jestem praworęczny, a nie zamknę lewego oka zeby prawe było otwarte,i muszę strzelac z lewego ramienia co sprawia mi trudność. Moze mi ktoś pomóc albo doradzic. Z góry dzięki wielkie. (jestem snajperem jakby co) Edited October 21, 2011 by arend i co ja mogę tu jeszcze napisać Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted October 21, 2011 Report Share Posted October 21, 2011 Przyzwyczaj się. Niewiele trzeba, uwierz. Quote Link to post Share on other sites
Perski102 Posted October 21, 2011 Report Share Posted October 21, 2011 (edited) (...)a nie zamknę lewego oka zeby prawe było otwarte,i musze strzelac z lewego ramienia co sprawia mi trudnoś.(...) Z góry dzięki wielkie. (jestem snajperem jak by co) Spróbuj zamknąc lewe oko palcami :wink: , a jak nie , to weź naklej taśme samoprzylepną na powiekę - to już na pewno będzie zamknięte lewe oko :biggrin: Perski weż włóż głowę do pralki proszę. Może odwiruje głupoty i pomoże na przyszłość Arend Edited October 21, 2011 by arend Quote Link to post Share on other sites
mikunda Posted October 21, 2011 Report Share Posted October 21, 2011 Da się strzelać z lunety bez zamykania oka, ewentualnie jak bardzo to przeszkadza, przysłaniać jedno oko, czy to na stałe zamocowaną przysłoną dla lewego oka na replice, czy zamontowanej na okularach/goglach. Quote Link to post Share on other sites
Traker Posted October 21, 2011 Report Share Posted October 21, 2011 Albo najzwyklejszą łatką na oko... Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted October 21, 2011 Report Share Posted October 21, 2011 Ja przy strzelaniu nie zamykam drugiego oka i to nieważne czy przy lunecie, czy przy robieniu zdjęć aparatem. A jak przeszkadza i nie chcesz się przyzwyczaić, to przyczep kawałek tekturki do lunety w taki sposób, by zasłaniało drugie oko (strzelcy sportowi czasem wykorzystują ten patent). Na zdjęciu pani Renata wykorzystująca ten patent: http://m.onet.pl/_m/18ffdf6e473378ca07f90eee7e918b7f,10,1.jpg Quote Link to post Share on other sites
3siek Posted October 21, 2011 Report Share Posted October 21, 2011 Moja mama ma dokładnie to samo. Jeśli nie jesteś w stanie się przyzwyczaić do strzelania z lewego ramienia, to koledzy wyżej dali ci bardzo dobre rady. Możesz ew. kupić kominiarkę z pojedynczymi otworami na oczy i jeden zaszyć :) Będziesz miał + do kamuflażu :) Quote Link to post Share on other sites
Kola Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 Czytając niektóre wypowiedzi, mam ochotę wrzucenia screenów na mistrzowie.org. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts