sidor95 Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 Witam !!! Otoz zastanawiam sie czy w tych zebatkach mozna uzyc tłoka z zebami o normalnej szerokości ? Jezeli nie to jaki tłok do nich wybrac ? Bedzie pracował przy sprezynie sp150 guardera na auto. Quote Link to post Share on other sites
Ryba1993 Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 Do tych zębatek pasują tylko tłoki typu Half Teeth.A jeśli chodzi o tłok to kup coś z pełną metalową listwą zębatą np BFT,JBU lub Deep Fire nie polecam Systemy,Guardera,CA,Madbull-a,Elementa. Quote Link to post Share on other sites
sidor95 Posted October 25, 2011 Author Report Share Posted October 25, 2011 Mysle nad tym : https://www.taiwangun.com/gearboxy_oraz_ich_czesci_tloki/wzmocniony_tlok_z_15_stalowymi_zebami_o_zwezonej_szerokosci_shs-2285.html Spiłowac do polowy przedostatni zab i powinno hulać :P Quote Link to post Share on other sites
rumak Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 Weź człowieku poczytaj trochę a nie piszesz jakieś majaki, nie mając tak na prawdę pojęcia co w ogóle piszesz :bialaflaga: Quote Link to post Share on other sites
sidor95 Posted October 26, 2011 Author Report Share Posted October 26, 2011 Znaczy ze co ten tłok nie bedzie pasowac czy jak ? Bo nie mam pojecia co zle napisalem. Quote Link to post Share on other sites
Trzmiel Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 Polecam Ci tłoczek poliwęglanowy guardera. U mnie chodzi już od prawie 2 lat na SP170 @650fps, również testowo na auto. Najlepszy tłok jaki miałem. Jako alternatywa może być JBU (pom + stalowe zęby) lub BD. Wcześniej poleciłbym Ci jeszcze shs'a ale ostatnio trafiły mi się dwa które poszły niemal od razu. I co najważniejsze, nie kupuj tłoka DF - równie dobrze możesz wyrzucić pieniądze, dupy urywają się od samego patrzenia. Tylko pytanie po co Ci tak wolne zębatki i auto?! Quote Link to post Share on other sites
rumak Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 Patrz mój post;p Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts