Tomek_GGRS Posted November 3, 2012 Author Report Share Posted November 3, 2012 Mam na opylenie chest-rig. Wz.93 Taśma 25mm. Używany w bardzo dobrym stanie. Dużo razy w "boju". Cena - 40-50zł + wysyłka. Kontakt na GG - 5788916 Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Tomek podeślij jakieś fotki na PW ;) Quote Link to post Share on other sites
Spider87 Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Ja również bym poprosił fotki na PW jak można Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted November 20, 2012 Author Report Share Posted November 20, 2012 Sorki, wybaczcie, że mnie tyle nie było. Zapomniałem o tym ogłoszeniu :( Sorki chłopy, ja o tym ogłoszeniu zapomniałem. Fotki zrobione i wysyłam do Was. Wybaczcie :icon_razz2: Quote Link to post Share on other sites
pavlo1992 Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 (edited) Sprzedam Mundur Rip-Stop 124Z/MON ,Nowy z metką producenta. Według metek przeznaczony dla osoby o wymiarach 104/178/100. Cena jaka by mnie interesowała to 160zł. w tym koszt przesyłki, oczywiście do negocjacji ;] . Możliwa zamiana. Zdjęcia dla zainteresowanych na PW Kontakt na PW Edited November 27, 2012 by pavlo1992 Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted November 29, 2012 Author Report Share Posted November 29, 2012 Dla chętnym wysłałem fotki "chińczyka" - czy te fotki do Was doszły? Bo jakieś problemy z wmasgiem były i sam nie wiem czy doszły czy nie, bo żadnej odpowiedzi nie uzyskałem. Swoją drogą to: Mam na sprzedaż spodnie wz.93 od munduru wz.124Z/MON o sporym rozmiarze 104/178/100. Spodnie są nowe, nigdy nie zakładane na tyłek. Cena 70zł i koszta wysyłki. Płatność przelewem. oraz: Szkielet GB V3 od cymki. Jest na łożyska 6mm. Cena - 40zł i koszta wysyłki. Płatność przelewem. Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted November 30, 2012 Report Share Posted November 30, 2012 Dotarły fotki, zaraz wrzucę na forum mojego teamu może ktoś się skusi. Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted December 8, 2012 Report Share Posted December 8, 2012 Sprzedam kamizelkę taktyczną coś al'a ATEK z Miwo. Nie jest to model I, II, ani III. To jakaś ich prototypowa konstrukcja, która nigdy nie weszła do sprzedaży. Przypomina takie coś: http://www.miwo-military.com/-produkty/pid,309/KAMIZELKA-MODU-OWA-ATEK Lecz nie ma tej poduszki na kolbę, w miejscu tym znajdują się taśmy do mocowania ładownic. Taśmy 20mm Stan: bdb- (troszkę używana, lecz zadbana) Cena: 150 zł Mam na stanie jeszcze pokrowiec na cambela, cordura, wz. 93, taśmy 25 mm. Sprzedam za 30 pln, stan dobry + Gdyby ktoś był zainteresowany, zapodam fotki : ) Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 Cymę 031B, lub 040B/D kupię : ) Używaną, zadbaną. Bez tunningów. Quote Link to post Share on other sites
korwin Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 Witam, Sprzedaje swoją replikę. Replika ma dwa lata większości używana na pokazach niż strzelankach. Pierwszy właściciel. Przebieg około 4 tys kulek.We wewnątrz nic nie ruszane. Wszystkie części stockowe. Od dołu przy kolbie zeszło trochę farby do oczyszcenia i zasprejowani. Po bokach 2 dziury po kolbie do zakrycia poxyplinom i zasprejowania. Jeśli kto szuka repliki Beryla a nie stać go na ARES to wystarczy dorobić tylko kosmetykę. A teraz konkrety: 1.Replika -podstawa RK-06 BOYI -nakładka od beryla -chwyt przedni z 2 szynami i rączką od beryla -kolba od beryka -przedłużka z tłumikem od beryla(Silesia Factory) 2. 3 magi hi-cap czarne BOYI (jeden złamane zęby zatrzasku nie przeszkadza w użytkowaniu) 3. 1 brązowy hi-cap BOYI przemalowany na czarno 4. Krótka szyna montażowa od beryla(lekko przypiłowana aby pasowała trzeba spiłować jeszcze z 1/2 mm 5.Bateria Ni-MH 8,4 V 1100mAH sprawna BOYI 6. Ładowarka BOYI 7.Oryginalny pas od AK żadne podróbki. Zdjęcia:https://picasaweb.google.com/100574635516764309902/DropBox?authkey=Gv1sRgCOS4z6LY8PeMJA Za całość chcę 1100 do negocjacji. Odpowiem na wszystkie pytania. Jak odnajdę dorzucam dwójnóg. Zostały mi również chwyt i nakładka drewniana od AK i kolka stalowa od AK. Quote Link to post Share on other sites
korwin Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 (edited) Witam, Sprzedaje swoją replikę. Replika ma dwa lata większości używana na pokazach niż strzelankach. Pierwszy właściciel. Przebieg około 4 tys kulek.We wewnątrz nic nie ruszane. Wszystkie części stockowe. Od dołu przy kolbie zeszło trochę farby do oczyszcenia i zasprejowani. Po bokach 2 dziury po kolbie do zakrycia poxyplinom i zasprejowania. Jeśli kto szuka repliki Beryla a nie stać go na ARES to wystarczy dorobić tylko kosmetykę. A teraz konkrety: 1.Replika -podstawa RK-03 BOYI -nakładka od beryla -chwyt przedni z 2 szynami i rączką od beryla -kolba od beryka -przedłużka z tłumikem od beryla(Silesia Factory) 2. 3 magi hi-cap czarne BOYI (jeden złamane zęby zatrzasku nie przeszkadza w użytkowaniu) 3. 1 brązowy hi-cap BOYI przemalowany na czarno 4. Krótka szyna montażowa od beryla(lekko przypiłowana aby pasowała trzeba spiłować jeszcze z 1/2 mm 5.Bateria Ni-MH 8,4 V 1100mAH sprawna BOYI 6. Ładowarka BOYI 7.Oryginalny pas od AK żadne podróbki. Zdjęcia:https://picasaweb.go...gCOS4z6LY8PeMJA Za całość chcę 1100 do negocjacji. Odpowiem na wszystkie pytania. Jak odnajdę dorzucam dwójnóg. Zostały mi również chwyt i nakładka drewniana od AK i kolka stalowa od AK. Za cały ten majdan 800zł. Edited January 23, 2013 by korwin Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 (edited) Korwin, przerobisz podstawę muszki i rurę gazową, dodasz pierścień przed kolankiem gazowym, wywalisz jaskółkę i spokojnie pójdzie za 900zł :icon_wink: Edited January 31, 2013 by Maza94 Quote Link to post Share on other sites
korwin Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Może i bym to zrobił ale potrzebuje hajs na samochód i to szybko. Quote Link to post Share on other sites
Sab93 Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Maza - masz szanse zarobić. Kupuj od Korwina za 800 zł, przerabiaj i wystaw za 900 zł. Stówę jesteś do przodu. Aha, i jeszcze jaskółkę opylisz za jakieś 20-30 zł. Interes życia :icon_mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 Hehe, ja mini beryla robię, w ekipie mamy już dwa długie (w tym jeden z granatnikiem) więc trzeci do drużyny ogniowej nie będzie potrzebny ;D Quote Link to post Share on other sites
Spider87 Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 a masz replikę pallada czy jaki granatnik? ;p Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 M1cośtam cośtam podobny do tego co masz z nim zdjęcie w profilu ;) Quote Link to post Share on other sites
Spider87 Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 a już myślałem, że ktoś zrobił sobie replikę pallada do berylka 96 :P Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 Gdybyście gdzieś widzieli (mieli możliwość załatwić) kompletny stelaż do NS-64, dajcie znać. Z wysyłką jestem w stanie dać 400zł. Quote Link to post Share on other sites
sosna9011 Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 (edited) Do sprzedania idzie kbk Beryl wz. 96 zrobiony na bazie AKM Cymy 0.50 Dane techniczne: Waga: ok. 3200 g. Kolor: czarny Długość: 955/750 mm Długość lufy wewnętrznej: 509 mm Średnica lufy wewnętrznej: 6.08 mm Rodzaj ognia: pojedynczy, ciągły Materiał: ABS, aluminium Prędkość wylotowa pocisku: 450 fps Wersja gearbox'a V 3 Blow back: Tak Jeżeli chodzi o Gearbox: -Kompletny Bor-up "CA" -Sprężyna 130m/s "Guarder" -Tłok z 15 matalowymi zębami "ACM" -Gumka hop up "Systema" -Kable niskooporowe Wygląd zewnętrzny: -Nakładka rury gazowej - "Fabryka Broni Łucznik - Radom Sp. z o.o." -Łoże z szynami - "Fabryka Broni Łucznik - Radom Sp. z o.o." -Szyna MIL-STD-1913 - "Fabryka Broni Łucznik - Radom Sp. z o.o." -Kolba składana - "Fabryka Broni Łucznik - Radom Sp. z o.o." -Tłumik płomienia "Silesia Factory" -Selektor trybu ognia - "Fabryka Broni Łucznik - Radom Sp. z o.o." -Szczerbinka - "Fabryka Broni Łucznik - Radom Sp. z o.o." -Muszka - "Fabryka Broni Łucznik - Radom Sp. z o.o." -Przewód skośny - "Fabryka Broni Łucznik - Radom Sp. z o.o." -Światło do strzelania w nocnego - "Fabryka Broni Łucznik - Radom Sp. z o.o." Replika jest w 100% sprawna. Wszystko jest idealnie spasowane. Kolba jest przyspawana do korpusu repliki, a na przednim łożu można obracać repliką. Jeżeli chodzi o szynę RIS. Zrobiłem ją na takiej samej zasadzie jak jest w oryginale. Replika nie była używana ponad pół roku. Ponieważ byłem na służbie i nie miałem czasu na strzelanki. Sprzedaje ponieważ przerzucam się na PK. Do repliki dorzucam: -2 hi-capy -7 mid-capów SRC (w 2 midach są już ukruszone zaczepy i w 1 midzie została zmieniona skorupa od hi-capa. Wszystkie magi podają lecz trzeba je często smarować) -3 ostanie magazynki (2 przezroczyste nie podają kulek. Po prostu nie wyszło mi to przekładanie skorup i 1 czarny mid ma wyłamane przednie zaczepy) -Dwójnóg firmy "Fabryka Broni Łucznik - Radom Sp. z o.o." Jestem pierwszym właścicielem i wszystkie przeróbki robiłem osobiście. Fotki: https://picasaweb.go...67/17Lutego2013 Cena 1500 zł Magnifier x3 z montażem firmy nie znam. Bardzo ładnie przybliża. Fotki: https://picasaweb.google.com/102526936688714634667/17Lutego201302 Cena: 300 zł Edited February 17, 2013 by sosna9011 Quote Link to post Share on other sites
korwin Posted March 12, 2013 Report Share Posted March 12, 2013 Kupie hełm wz.2005. W rozsądnej kwocie. Quote Link to post Share on other sites
sosna9011 Posted March 12, 2013 Report Share Posted March 12, 2013 http://allegro.pl/helm-wz-2005-kevlar-pkw-afganistan-oryginal-wp-i3091571499.html Quote Link to post Share on other sites
korwin Posted March 12, 2013 Report Share Posted March 12, 2013 Myślałem nad nim ale nie wiadomo jak z ceną. Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted March 13, 2013 Report Share Posted March 13, 2013 Sosna co za PK zmajstrowałeś? :D A&K czy wyrób własny? Quote Link to post Share on other sites
sosna9011 Posted March 13, 2013 Report Share Posted March 13, 2013 Chciałbym A&K kupić. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts