Podrzyk Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 Szukam dobrego zestawu części do GB wraz ze szkieletem i silnikiem, żeby wytrzymały sprężynę około m210. Oczywiście w grę wchodzi tylko ogień pojedynczy. Replika bazowa to HK416 AGM. Co byście polecili? Z góry dziękuje za odpowiedzi :) Quote Link to post Share on other sites
Voo-Doo Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 Na Boga! V2 i m210! Na zimę!? Quote Link to post Share on other sites
Karmazyt Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 Tytanowe części, najlepiej robione z domieszką adamentium. A tak na serio, to licz się z tym, że siła może być tak duża, że zacznie ci pękać lower receiver, w miejscu gdzie wchodzi przedni pin. To tak przy okazji. Było już parę takich przypadków. Quote Link to post Share on other sites
zaki123 Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 (edited) 1 i najważniejsze. GB, co to wytrzyma, V2, aluminium frecowane na cnc od supershoutera lub cos tego rodzaju. 2. reszta wg uznania. 3. Sugerujesz się sprężyną o oznaczeniach MS210 (zapomniałem producenta) do elektryków? ona ca ci tak na prawdę raczej coś koło 170-180m/s :bialaflaga: Edited November 2, 2011 by zaki123 Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 (edited) Można do szkieletu zamontować wzmacniające blachy, które dorabia white_pl. Zdjęcie i opis jest gdzieś przy Barrecie Marcinka83. Edited November 2, 2011 by wiciok Quote Link to post Share on other sites
wolves Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 (edited) Mam taki zestaw w sr25 v2 long i uwierz że to jest nie wiele więcej niż m170 guardera no i oczywiście szybko się zbije... a części to systema magnum, tłok big dragon,głowica tłoka modify, zembatki myślę że wystarcza itu guarder, i jakaś metalowa głowic cylindra... Edited November 2, 2011 by LogaN Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 Ile fps chcesz mieć? Quote Link to post Share on other sites
musashi Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 Od tego najlepiej było by zacząć . Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 Eeee tam. Zestaw pod ms210: -Prowadnica sprężyny Systemy -Zebatki ITU Guardera -Tłok jaki bądź z metalowym kompletem zębów -Zestaw BU z głowicą tłoka Modify bo jest metalowa -Silnik Magnum -GB co 1000 kulek nowy lub rzadziej coś lepszej klasy -kable porządne -bateria co się zowie -twarda gumka HU I gotowe. Na początek dostaniesz potworne ilości fps, na poziomie nawet 650+ na normalnym v2. Potem sprężyna się zsiądzie w ekspresowym tempie. Quote Link to post Share on other sites
TheOne Posted December 17, 2011 Report Share Posted December 17, 2011 czyli co 100 strzelanek koszty 150 zł ;] odpuść bo do takiej repliki trzeba mieć duże umiejętności/dobrego serwisanta w okolicy ja miałem m16 na 670 fps to koszta straszne... nie ma to sensu ;] no i odpowiedzialność ogromna Quote Link to post Share on other sites
Perski102 Posted December 17, 2011 Report Share Posted December 17, 2011 (edited) Pamiętam że kiedyś gunfire sprzedawało STALOWE szkielety gearboxa v.2 - wszystko wytrzymają . Ale teraz już są nieosiągalne (chyba) . EDIT : na potwierdzenie - http://gunfire.pl/product-pol-1152192757-Stalowy-szkielet-gearboxa-v2-.html Edited December 17, 2011 by Perski102 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts