Varrior Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 witam,nie dawno zakupiłem replikę AUG od JG używka,otóż mam z nią problem.. zauważyłem że GB nie siedzi jak powinien nie ruchomo tylko lata jak chce,dokładnie,gdy naciskam na spust to GB przesuwa się do tyłu i nie kontaktuje z zespołem spustowym,nie wiem czy czegoś brakuje czy nie,więc proszę o pomoc. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 (edited) To typowe dla wszystkich AUGów. Poczytaj: http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/118595-tokyo-marui-aug-a2-problem-mala-predkosc-wylotowa/ Edited November 9, 2011 by wiciok Quote Link to post Share on other sites
musashi Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 Wsadź coś między body a gb ,to nie wiele da ale zawsze coś . Quote Link to post Share on other sites
Bojeq Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 Sprecyzowałbym Musashiego: oklej np. taśmą izolacyjną lub wepchnij gąbkę między tył GB a płytkę dociskającą go. Nie za dużo bo możesz nie skręcić śrubek od płytki lub ewentualnie może Ci ona pęknąć. Jeżeli dalej będzie latał to popróbuj z jakąś gąbką na podajniku kulek (w niego wchodzi GB i na nim się opiera). Quote Link to post Share on other sites
Varrior Posted November 9, 2011 Author Report Share Posted November 9, 2011 która to płytka i gdzie ona jest bo nie widzę żadnej płytki,może ktoś da zdjęcie albo coś.... Quote Link to post Share on other sites
Bojeq Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 Ściągnij stopkę, popatrz w miejsce gdzie normalnie wkłada się baterie. Właśnie widzisz płytkę dociskającą GB. Odkręcasz dwie śrubki, luzujesz jedną na dole body (zaraz obok stopki) wyciągasz płytkę, wkładasz pod nią co chcesz no i odwrotna kolejność. Quote Link to post Share on other sites
Varrior Posted November 10, 2011 Author Report Share Posted November 10, 2011 no to nie mam żadnej tam płytki... Quote Link to post Share on other sites
Bojeq Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 Czyli po zdjęciu stopki od razu widzisz gearbox? No to zostałeś wydymany. Quote Link to post Share on other sites
Varrior Posted November 10, 2011 Author Report Share Posted November 10, 2011 tak widzę od razu GB... da się gdzieś taką płytkę dostać ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts