szaszlyk133 Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 Nie mogę NIGDZIE znaleźć opisu jak dokładnie zewnętrznie, nie chodzi mi o gearbox, rozebrać CM.040, które jest standardu VFC i nie rozbiera się tak jak poprzednie modele (028, 036). Jak to się rozbiera? Ratunku, pomocy, ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, niech się odezwie, potrzebuje rozebrać w nim właściwie wszystkie elementy zewnętrzne. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 dekiel, suwadło, przy komorze masz taki "pierdolniczek" dociskowy, nalezy go wyjać, wcisnać dyszę i wyjmiesz gb. Tak pamiętam jedna replike ak od vfc. Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 http://rus.mil.pl/forum/discussion/440/1/aks74un-vfc-aks74n-boyi-w-czeciach/#Item_0 Quote Link to post Share on other sites
szaszlyk133 Posted November 10, 2011 Author Report Share Posted November 10, 2011 O to chodzi, pomogło bardzo, udało się wyjąć gb, wielkie podziękowania za pomoc! Tylko wciąż potrzebuje jeszcze bardziej szczegółowych instrukcji co do demontażu, potrzebuje go rozebrać na prawie części pierwsze. ;) Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 Żadna instrukcja nie jest potrzebna, wystarczą dwie ręce, jedno oko, śrubokręt, imbus, młotek (choć nie wiem, czy w cm.040 coś jest kołkowane, czy to jeszcze era śrubek). Poza tym - na YT jest masa filmików o tym. Quote Link to post Share on other sites
szaszlyk133 Posted November 10, 2011 Author Report Share Posted November 10, 2011 Dzięki, nie pomogło. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 No to jak film pokazujący kompletne rozłożenie nie jest Ci w stanie pomóc, to zostaje tylko modlitwa/ofiary. Quote Link to post Share on other sites
SterylizatorPL Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 Albo bardzo ciężki młotek. W tedy będzie nawet na więcej niż części pierwsze. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts