Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Glock + tlumik

Recommended Posts

Nie można. Gwintując gównolit o takiej grubości ścianek urwiesz kawałek lufy. Dorobienie lufy czy takie proste? Trochę toczenia i trochę frezowania, w domu tego nie wyklepie.

Faktycznie, zapomniałem o jakości gównolitycznych tworów. Więc trzeba by szukać luf zewnętrznych z aluminium (chyba już da się obrobić sensownie) lub ze stali, ale to już łatwiej znaleźć gotową gwintowaną.

Interesowałem się dorabianiem lufy zewnętrznej do 5-7, i wychodziło, że problemu nie ma, ale w 5-7 ona jest banalna do wykonania, po prostu rurka z małym otworem bocznym i cokolwiek, co zablokuje lufę wewnętrzną wewnątrz zewnętrznej (oryginalnie jest to przewężenie lufy zewn.). Oczywiście w domu tego nie wyklepie, ale na politechnice czy u tokarza przyzwoitego powinno się dać.

Pozdrawiam,

Lao

Witam,

Nadal potrzebuje informacji i to KONKRETNYCH...

Dziecko, dostałeś konkretne informację. KUP LUFĘ Z GWINTEM.

LUFA Z GWINTEM.

GWINT NA LUFIE.

LUFA + GWINT.

link do wpisanego w google hasła:

http://www.google.pl/search?q=lufa+z+gwintem&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a#sclient=psy-ab&hl=pl&client=firefox-a&hs=NGw&rls=org.mozilla:en-US%3Aofficial&source=hp&q=lufa+z+gwintem+glock&pbx=1&oq=lufa+z+gwintem+glock&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=7878l9284l0l9396l6l6l0l0l0l0l283l991l0.3.2l5l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=cb049b898a86bbff&biw=1366&bih=590

link do tego, co znalazł mój pies po trzech sekundach szukania (a ma tylko jedno oko i widzi w odcieniach szarości):

http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=4559

Czy tyle Ci starczy, my handicapped friend? Użyłem angielskiego słowa, bo wiem, że jesteś za głupi, by znać jego znaczenie, i za leniwy, by sprawdzić w google.

Czy tyle Ci starczy, my handicapped friend? Użyłem angielskiego słowa, bo wiem, że jesteś za głupi, by znać jego znaczenie, i za leniwy, by sprawdzić w google.

O alfo,o omego,panie który wiesz wszystko o wszystkim.Wybacz niewiedzącym i maluczkim.Wszelako można zacytować początek piesnicki "Oj nieładnie człowieku nieładnie,oj nieładnie człowieku BRZYDKO...." :bialaflaga:

O alfo,o omego,panie który wiesz wszystko o wszystkim.Wybacz niewiedzącym i maluczkim.Wszelako można zacytować początek piesnicki "Oj nieładnie człowieku nieładnie,oj nieładnie człowieku BRZYDKO...." :bialaflaga:

Niestety nie wiem wszystkiego o wszystkim, ale gdy zadaję pytanie i dostaję odpowiedź, potrafię z niej skorzystać. Autor wątku zaś chce chyba, żebyśmy przynieśli mu tę lufę do domu, a najlepiej - byśmy ukradli mu w nocy glocka, założyli szybko lufę i tłumik, i by rano już czekało gotowe.

Dziecko, dostałeś konkretne informację. KUP LUFĘ Z GWINTEM.

LUFA Z GWINTEM.

GWINT NA LUFIE.

LUFA + GWINT.

link do wpisanego w google hasła:

http://www.google.pl/search?q=lufa+z+gwintem&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a#sclient=psy-ab&hl=pl&client=firefox-a&hs=NGw&rls=org.mozilla:en-US%3Aofficial&source=hp&q=lufa+z+gwintem+glock&pbx=1&oq=lufa+z+gwintem+glock&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=7878l9284l0l9396l6l6l0l0l0l0l283l991l0.3.2l5l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=cb049b898a86bbff&biw=1366&bih=590

link do tego, co znalazł mój pies po trzech sekundach szukania (a ma tylko jedno oko i widzi w odcieniach szarości):

http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=4559

Oj Panie Lesio,nie wiem kto jest tu glupszy.

Juz dobre pare dni temu przegladalem te wszystkie linki i jak widac te czesci sa niedostepne i sa przeznaczone do glocka 18 aeg i 17!

A mi chodzi o moja replike...

Widac Twoj pies,mimo braku 1 oka lepiej widzi od Ciebie...

Prosze czytac ze zrozumieniem...

Ja sobie znajde juz te lufy,tylko nie wiem jakich dokladnie mam szukac.

Nikt nie potwierdzil,ze te lufy wymienione powyzej beda pasowac,a jezeli juz to trzeba je ?pilowac?

Wiec Panie Lesiu,prosze przeczytac dokladnie cos kilka razy,zanim sie cos napisze i oczekuje porad/dorad itd,itp a nie glupie nabijanie sobie postow.

Jezeli to nie na Pana nerwy to polecam o nie wchodzenie w ten dzial.

Pozdrawiam.

@Oczywiscie mozna zaryzykowac i kupic te lufy,ale niestety nie moge sobie pozwolic na "losowanie" "a moze bedzie pasowac,a moze nie"

Prosiłbym o stosowanie polskich znaków. /LgN

Edited by LogaN