Damianis Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 (edited) Witam, Od dawna chciałem zakupić niedrogą (dysponuję ok. 400 - 600 zł) replikę karabinu snajperskiego ASG. Niestety zostałem zasypany masą modeli o podobnych parametrach, w dodatku nie wiem czy nie lepiej by było zakupić elektryczną z ogniem ciągłym, ale z kolei zależy mi na zasięgu, a te mają mało FPS-ów. Więc moje pytanie brzmi: jaką replikę sprężynową i elektryczną polecacie w tym przedziale cenowym, o najlepszej powtarzalności, zasięgu skutecznym, FPS-ach i wykonaniu. Dobrze by było, żeby posiadała lunetę i dwójnóg. PS Przeczytałem parę podobnych tematów i dalej nie wiem. Edited November 20, 2011 by Damianis Link to post Share on other sites
patch Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 Masa podobnych tematów jest na forum. SZUKAJ! Link to post Share on other sites
arend Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 Żadną . Repliki z tego przedziału cenowego mają tylko ciekawy wygląd, natomiast osiągami porównyawlne są z chińskimi elektrykami i to z niższej półki raczej. Jezeli chcesz się pobawić w "snajpera" pomyśl o cymowskiej m14, ale raczej nie licz że będzie ona wyposażona w lunetę i bipod ( w zasadzie w coś na kształt lunety może) Link to post Share on other sites
minus25 Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 @up Masę tematów, i mało tego- wszystkie mówią Ci "odpuść". Link to post Share on other sites
LogaN Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/86254-zielony-snajper/ Link to post Share on other sites
Recommended Posts